merhaba bu yaz kýsmet olursa Virginia Beach'de Housekeeper olacaðým.
meslek ve yer hakkýnda yorumlarýnýzý bekliyorum. ayrýca virginia beache giden arkdaþlarla tanýþmak isterim
dicle üniversitesinden katýlýyorum
merhaba bu yaz kýsmet olursa Virginia Beach'de Housekeeper olacaðým.
meslek ve yer hakkýnda yorumlarýnýzý bekliyorum. ayrýca virginia beache giden arkdaþlarla tanýþmak isterim
dicle üniversitesinden katýlýyorum
Konu zaxurani tarafýndan (04-01-2008 Saat 08:10 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Merhaba arkadaþým,
Bende çok büyük bir ihtimal Virginia ya gidiyorum ama bu Norfolk mu olur V.Beach mi olur þu anda kestiremiyorum.
"Üniversiteler" baþlýðý altýnada konu açarsak , yada yorum girersek bende "Hangi Üniversitedensin" diye herkese sormak zorunda kalmayacaðýmayný zamanda baþlýk ta amacýna ulaþmýþ olacak
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
Dostum yanlýþ anladýn sanýrým.
Bu konuda herhangi bir yanlýþ yok. Sadece Üniversiteler baþlýðýna yeni bir konu aç , artýk hangi üniversitedeysen![]()
Merhaba,arkadaþlar ben 2008 yazýnda virginia beache gidiyorum.la quintina inn diye bir oteldeçalýþcam housekeeping virginia beache giden arkadaþlar var mý acaba mail adresim xxxxxxxxxxxxxx
Forumda MSN PAYLAÞIMI YASAKTIR!!!
Konu Fiorex tarafýndan (15-05-2008 Saat 03:33 PM ) deðiþtirilmiþtir.
merhaba býrsey sorucam arkadaslar housekeepýng ýsý nasýldýr býlgý verebýlýr mýsýnýz bahsýs ýmkaný falan oluyor mu??
bahþiþi bol bildiðim kadarýyla![]()
bahþiþ mahþiþ yalan arkadaþlarkendýmden biliyorum.. en ucuz odanýn gunluk 230 dolar oldugu bir yerde calýsýyorum. haftada 30 dolar cýkartýrsan yasadýn demektir..
merhaba arkadaþlar ben 2007 yazýnda gittim... virginia beachteydim..ben 4-5 iþ deðiþtirdim ama housekeeperlýk yapmadým..tatil kasabasý gibi bir yer..sahil boyunca oteller var yani housekeeperlýk için çok seçeneðiniz var..
merhaba....ben buyuk ýhtýmalle výrgýnýada housekeeper olacagým...saatý 8 dolar ve overtýme ýmkaný var..fena degýl gýbý gozukuyor...býr de bahsýs olursa hayýr demem yanýý...![]()
gülümse...
bý de býseyý merak ettým..sonucta oda temýzlerken odada kýmse olmayacak...bu adamlar bahsýsý nereye býrakacak yaw...
gülümse...
bý de býseyý merak ettým..sonucta oda temýzlerken odada kýmse olmayacak...bu adamlar bahsýsý nereye býrakacak yaw...hee bi de adam parasýný odada unutyu dýyelým...bahþiþ diye alýrsak bý de adýmýz kotuye cýkmasýn..senaryo yazmýs gýbý oldum ama olur mu olur haný...
gülümse...
Saatine 10 aliyosan para olarak iyidir. 40 bile verse guzel para olur virginia icin. 2. is olayini ayrica arastir. Benim arkadasim amortiye gitmisti oraya. Amorti bile edemeyecegini soylediydi bana.
yastýk altýna bakarsan bahþiþi görürsün![]()
savuluun ulleeeyn..ben hele bir kontrol edeyim..sen gene istersen temizliði yaparsýn demek lazým diðer housekeeperlara..
gülümse...
define mi arýyoruz yaw...yastýk altý,ayna arkasý gibi yerlere mi bakýcaz heheh..bence en iyisi not yazýp býrakalým:
sayýn müþteri kirlettiðin odayý ben temizliyeceðim haliyle bahþiþi unutmazsan sevinirim..sökül uleeynn...hele bi unut hele bir unut...
gülümse...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks