merhaba bu yaz k?smet olursa Virginia Beach'de Housekeeper olaca??m.
meslek ve yer hakk?nda yorumlar?n?z? bekliyorum. ayr?ca virginia beache giden arkda?larla tan??mak isterim
dicle üniversitesinden kat?l?yorum

merhaba bu yaz k?smet olursa Virginia Beach'de Housekeeper olaca??m.
meslek ve yer hakk?nda yorumlar?n?z? bekliyorum. ayr?ca virginia beache giden arkda?larla tan??mak isterim
dicle üniversitesinden kat?l?yorum
Konu zaxurani tarafından (04-01-2008 Saat 08:10 PM ) değiştirilmiştir.

Merhaba arkada??m,
Bende çok büyük bir ihtimal Virginia ya gidiyorum ama bu Norfolk mu olur V.Beach mi olur ?u anda kestiremiyorum.
"Üniversiteler" ba?l??? alt?nada konu açarsak , yada yorum girersek bende "Hangi Üniversitedensin" diye herkese sormak zorunda kalmayaca??mayn? zamanda ba?l?k ta amac?na ula?m?? olacak
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre

Dostum yanl?? anlad?n san?r?m.
Bu konuda herhangi bir yanl?? yok. Sadece Üniversiteler ba?l???na yeni bir konu aç , art?k hangi üniversitedeysen![]()
Merhaba,arkada?lar ben 2008 yaz?nda virginia beache gidiyorum.la quintina inn diye bir oteldeçal??cam housekeeping virginia beache giden arkada?lar var m? acaba mail adresim xxxxxxxxxxxxxx
Forumda MSN PAYLA?IMI YASAKTIR!!!
Konu Fiorex tarafından (15-05-2008 Saat 03:33 PM ) değiştirilmiştir.

merhaba b?rsey sorucam arkadaslar housekeep?ng ?s? nas?ld?r b?lg? vereb?l?r m?s?n?z bahs?s ?mkan? falan oluyor mu??

bah?i?i bol bildi?im kadar?yla![]()

bah?i? mah?i? yalan arkada?larkend?mden biliyorum.. en ucuz odan?n gunluk 230 dolar oldugu bir yerde cal?s?yorum. haftada 30 dolar c?kart?rsan yasad?n demektir..
merhaba arkada?lar ben 2007 yaz?nda gittim... virginia beachteydim..ben 4-5 i? de?i?tirdim ama housekeeperl?k yapmad?m..tatil kasabas? gibi bir yer..sahil boyunca oteller var yani housekeeperl?k için çok seçene?iniz var..

merhaba....ben buyuk ?ht?malle v?rg?n?ada housekeeper olacag?m...saat? 8 dolar ve overt?me ?mkan? var..fena deg?l g?b? gozukuyor...b?r de bahs?s olursa hay?r demem yan??...![]()
gülümse...

b? de b?sey? merak ett?m..sonucta oda tem?zlerken odada k?mse olmayacak...bu adamlar bahs?s? nereye b?rakacak yaw...
gülümse...

b? de b?sey? merak ett?m..sonucta oda tem?zlerken odada k?mse olmayacak...bu adamlar bahs?s? nereye b?rakacak yaw...hee bi de adam paras?n? odada unutyu d?yel?m...bah?i? diye al?rsak b? de ad?m?z kotuye c?kmas?n..senaryo yazm?s g?b? oldum ama olur mu olur han?...
gülümse...

Saatine 10 aliyosan para olarak iyidir. 40 bile verse guzel para olur virginia icin. 2. is olayini ayrica arastir. Benim arkadasim amortiye gitmisti oraya. Amorti bile edemeyecegini soylediydi bana.
yast?k alt?na bakarsan bah?i?i görürsün![]()

savuluun ulleeeyn..ben hele bir kontrol edeyim..sen gene istersen temizli?i yapars?n demek laz?m di?er housekeeperlara..
gülümse...

define mi ar?yoruz yaw...yast?k alt?,ayna arkas? gibi yerlere mi bak?caz heheh..bence en iyisi not yaz?p b?rakal?m:
say?n mü?teri kirletti?in oday? ben temizliyece?im haliyle bah?i?i unutmazsan sevinirim..sökül uleeynn...hele bi unut hele bir unut...
gülümse...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks