Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kümülatif 41,07

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Kümülatif 41,07

birinci s?n?fday?m ve 12pual?k kredisi olan bi dersden kald?m ve ortalamam çok fena bi dü?üse geçti.bu Kümülatif not ortalmas? nedir tam olarak bilmiyorum ama görü?tü?üm ?irket 2,0 ortalamas? olmayanlar? zaten kay?t yapm?yoruz dedi,çükü red yeme ihtimali yüksek oluyormu?.. benim 41,07lik Kümülatif ortalamam kaçl?k ortalmaya denk geliyor bir türlü hesaplayamad?m.. yard?mc? olursan?z sevinirim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

kac ders?n var toplam...

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı wisipisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kac ders?n var toplam...
    ?uan toplam 9 ders al?yorum..

break te?ekkürler,verdi?in linkden bakt?m not ortalamama epey bi dü?ük oluyor. denesem bo?una m? denemi? olurum peki? yoksa bi ihtimalde ?ans?m varm??

Tecrübe Puanı
    10

?öyle yap.

Ortalaman?n çok dü?ük oldu?unu fakat bunun sadece 1 dersten kaynakland???n? söyle. E?er bir ?ans verirseniz seneye bu nootumu düzeltip gelece?im tarz?nda derinden gir. Bölüm ba?kan?ndan referans tarz? bir yaz? al. Görü?mede de elinde böyle bir ka??t oldu?unu söyle. Yaln?z referans belgesini di?er belgelernin aras?na koyma çünkü konsolos ile görü?meden önce gereksiz rüm evraklar? al?yorlar! Ceb?ne koy bence.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Break bu söyledi?in iyi bir fikir gibi.benim as?l merak etti?im yani, 2.0alt?nda olanlar direk olarak red yemiyor san?r?m diymi,tamamen insiyatife kalm?? bi durum? okulada s?navlarda 6.l?kla girmi?tim yüksek bir puanla.bölüm ba?kan?ndan ka??t al?rken bunlar?da eklersem ba?ar?m hakk?nda bi etkisi olur san?r?m. 2.0 not ortalamas? istemelerinin sebebei,ba?ar?s?z ö?rencilerin,okulu b?rak?pda orda kalmalar?n?n engellenmesi için mi yap?l?yor acaba?

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Break bu söyledi?in iyi bir fikir gibi.benim as?l merak etti?im yani, 2.0alt?nda olanlar direk olarak red yemiyor san?r?m diymi,tamamen insiyatife kalm?? bi durum? okulada s?navlarda 6.l?kla girmi?tim yüksek bir puanla.bölüm ba?kan?ndan ka??t al?rken bunlar?da eklersem ba?ar?m hakk?nda bi etkisi olur san?r?m. 2.0 not ortalamas? istemelerinin sebebei,ba?ar?s?z ö?rencilerin,okulu b?rak?pda orda kalmalar?n?n engellenmesi için mi yap?l?yor acaba?
    Tabiki yemiyor not ortalamanin dusuk olma sebebini anlatip konsolosa inandirici gelirse eger vizeyi alirsin problemsiz bence denemeye deger. Evet o sebeple not ortalamasi isteniyor. Geri donecegine inandirman lazim. Eger ingilizcende sikinti yoksa inandirabilirsin. 12 kredilik dersinin kotu oldugunu ozellikle belirt.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

denemekden vazgeçmi?tim,hatta bu hafta ba?vurumu yap?cakt?m ama ba?una 300dolar form paras? ödemeyim diye vazgeçmitim.görü?tü?üm ?irket 300dolar form paras? al?nd???n? ve red al?nd??? taktirde bu paran?n verilmiyce?ini söledi.ingilizcem çok iyi de?il ama derdimi rahat bi ?ekilde anlatabiliyorum ve kar??mdakinide anlayabiliyorum..merak etti?im bi?eyde var; burda sahip oldu?um arsa,araba,motor gibi ?eylerin bi etkisi oluyormu.sonuçta onlar? b?rak?p gidemem bi yere.bunlar?nda bi örneklerini dosyama koysam bi etkisi olurmu?

Tecrübe Puanı
    10

denemekden vazgeçmi?tim,hatta bu hafta ba?vurumu yap?cakt?m ama ba?una 300dolar form paras? ödemeyim diye vazgeçmitim.görü?tü?üm ?irket 300dolar form paras? al?nd???n? ve red al?nd??? taktirde bu paran?n verilmiyce?ini söledi.ingilizcem çok iyi de?il ama derdimi rahat bi ?ekilde anlatabiliyorum ve kar??mdakinide anlayabiliyorum..merak etti?im bi?eyde var; burda sahip oldu?um arsa,araba,motor gibi ?eylerin bi etkisi oluyormu.sonuçta onlar? b?rak?p gidemem bi yere.bunlar?nda bi örneklerini dosyama koysam bi etkisi olurmu?
    O derecede ise yeterli merak etme. O söylediklerinin hiçbir etkisi olmaz çünkü turist vizesi almayacaks?n ama yan?na al ne olur ne olmaz. En son hay?r olmaz derse son koz olarak onlar? oynars?n.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tamamd?r çok te?ekkürler cvplar?n için karar?mda büyük etkisi oldu!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

damdan dusmus gibi olabilir ama ben gecen sene vize alirken ortalamam 2.0 altinda ve toplamda da 10 dan fazla alttan ders vardi. herhangi bir sorun olmadan vizeyi almistim. Gerci benim ikinci vize alisim olmasinin da etkisi olmus olabilir biraz. o ayri bir konu. vize vermeleri icin oncelik not degil onlar icin. geri donecegine ikna olmalari lazim gibi gibi geliyor bana. inanmazlarsa 2.0 dan yuksek ortalamalarla da vize alamayabilirsiniz.
    İmza mı, ne imzası, imza ne arar la bende...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

olsun güzel dü?tün damdan.içimi rahatlatt? senin durumunda.baya plan yap?p heveslenmi?tim bu yaz için.sonradan notumu ö?renince moralim dibe vurmu?tu.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

aynen not ortalamas? d???nda önemli birçok ?ey var..bende geçen sene ilk giri?imde 2.00 ortalama alt?nda alm??t?m vizeyi hatta not dü??üklü?ümn sebebide kad?na gayet sacma geldiydi..

ama aile bireylerinin yapt??? i?ler daha önce senin yapt???n sosyal faaliyetler o an o insan üzerinde nas?l etki b?rak?rsa ona göre al?yorsun vizeyi..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

cAv senin not ortalaman kaçt? peki ve kad?na saçma gelmi?ti dedin,neydi sebebin?

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

cAv senin not ortalaman kaçt? peki ve kad?na saçma gelmi?ti dedin,neydi sebebin?
    ortalamam 1.99 du.cok ters bi kad?na gelmi?tim istanbul'da.not dü?üklü?ümn sebebinin yurtta kalmak oldu?unu söylemi?tim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

1.99 dedi?in 2.0 i?te ya>=) benim 1.40lara denk geliyo.bence sebebinde fena de?ilmi? hani,yurtlar gerçekden çal??ma performans?n? etkiliyor insan?n

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)