Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Pensilvania (Philadelphia)

Wat Profesörü hati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Standart Pensilvania (Philadelphia)

E?er illegal de?ilse cümleye FUCKED UP diye ba?alamak istiyorum. Diyeceksiniz ki neden, ilk bak??ta hardcore gibi gözüken kelime asl?nda çok derin manalar içeriyor. Bir kere e?er Pensilvani eyaletine gitmi?seniz, yani Philadelphia'ya - Philadelphia diyorum çünkü Pensilvanayada ya?ayan kime sorarsan?z Philadelphial?d?r, yani Pensilvania Philadelphia'd?r- bu tarz içinde fuck ve türevleri gecen kelimeleri duymaya al??mal?s?n?z. Ben ?ehre ilk girdi?imde gördü?üm ilk 25 insan?n hepsi siyaht?, 26.s? asyal? ve yine siyah devam etti epeyce. Yani ?ehir nufusunu tamam?na yak?n? siyah. Otobüslerde, metroda, parklarda, sokakta ba??ra ça??ra konu?an, çok fazla küfreden, yasak olan herseyi yapan, biraz daha kirli ve nam? deger NIGGA'lar?n ?ehri Philly. Bakmay?n o kadar kötüledi?ime, asl?nda tüm bu sayd?klar?m?n yan?nda Philly Amerian?n 5. en büyük ?ehri. ?stanbulu and?ran birde bo?az? var, bo?az dedi?ime bakmay?n asl?nda nehir, dalaware nehri, ama ayn? bizim istanbul bo?az?, ayn?s?ndan birde köprüsü var NJ ye ba?lanan. Gemiler falan, güzel bir ?ehirdir Philly. Sokaklarda ?u senci filmlerinde, (for ex: How High - Süper Ot) gördü?ünüz elemanlardan sempatik, komik tiplerle çok kar??la??rs?n?z. Gerçek amerikay? görmek için Philly e gitmek ?art, ben dolu dolu 1,5 ay geçirdim ve doyamad?m. E?er tekrar Amerikaya gidersem ilk gidece?im hatta okul falan da okursam okuyaca??m ?ehir olacak PHILLY.
    I'm just playin PHILLY, you know I love you... hehehe
    ha bu arada 76ers i unutmu?um, burdan forumumuz arac?l???yla da Allen Iverson ve Chris Webber' e de selam söylüyorum....

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

evet hati hakl?s?n ben de bir ara neredeyse hergün new jersey'den pennsylvania'ya gidip geliyordum ve gene bazen yanl??l?kla philadelphia'ya yolumuz kay?yordu hehehe. dikkatimi çevremde ço?unlukta olan siyahlar çekmi?ti. benzin ucuz ne de olsa bol bol gez

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mrb hati...bu sene k?smetse 2.defa wat a kat?l?caz bklm..ayn? yere gitmek istemiyorm ?imdilik akl?mdaki yerlerden birisi philedelphia.?ehiri baya sevmi?in çal??ma ?artlar? nsld?,konaklama filan o yönden nsll geçti hayat orada

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de arkada?la gitmeyi dü?ünüyorum philadelphia'ya. akl?ma tak?lan bi kaç ?ey var.

-konaklama için ne kadar öderiz
    -ikinci i? olanaklar? nas?l

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

karde? oran?n sosyal hayat? ve ?u konaklama ikinci
    i? konular?nda bilgi verirssen çok sevinirim....çok türk varm?yd???? genelde nerelerden gelmiilerdi ....yard?m?n çok ii olur

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu sene philedelphia ya gidecekler görü?elim ben oraya gidiyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende philephiya bölgesine gidiyorum....ileti?ime geçelim arkada??m...facebookta war m?s?n ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

var?m burak kaan senin ki??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben seni bulamad?m abi .....nas?l bulcam ..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bende philedelphiaya gidiyorum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kesinlikle bu ?ehire gidicem arkada? aran?zda philedelphia filmini izleyeniniz vard?r çok güzel bi film ve ?ehrin ortas?ndaki o kuleler mükemmel in?allah vizede bi problem ç?kmaz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

pittsburgh nasıldır acaba

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Red face

Alıntı hati Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E?er illegal de?ilse cümleye FUCKED UP diye ba?alamak istiyorum. Diyeceksiniz ki neden, ilk bak??ta hardcore gibi gözüken kelime asl?nda çok derin manalar içeriyor. Bir kere e?er Pensilvani eyaletine gitmi?seniz, yani Philadelphia'ya - Philadelphia diyorum çünkü Pensilvanayada ya?ayan kime sorarsan?z Philadelphial?d?r, yani Pensilvania Philadelphia'd?r- bu tarz içinde fuck ve türevleri gecen kelimeleri duymaya al??mal?s?n?z. Ben ?ehre ilk girdi?imde gördü?üm ilk 25 insan?n hepsi siyaht?, 26.s? asyal? ve yine siyah devam etti epeyce. Yani ?ehir nufusunu tamam?na yak?n? siyah. Otobüslerde, metroda, parklarda, sokakta ba??ra ça??ra konu?an, çok fazla küfreden, yasak olan herseyi yapan, biraz daha kirli ve nam? deger NIGGA'lar?n ?ehri Philly. Bakmay?n o kadar kötüledi?ime, asl?nda tüm bu sayd?klar?m?n yan?nda Philly Amerian?n 5. en büyük ?ehri. ?stanbulu and?ran birde bo?az? var, bo?az dedi?ime bakmay?n asl?nda nehir, dalaware nehri, ama ayn? bizim istanbul bo?az?, ayn?s?ndan birde köprüsü var NJ ye ba?lanan. Gemiler falan, güzel bir ?ehirdir Philly. Sokaklarda ?u senci filmlerinde, (for ex: How High - Süper Ot) gördü?ünüz elemanlardan sempatik, komik tiplerle çok kar??la??rs?n?z. Gerçek amerikay? görmek için Philly e gitmek ?art, ben dolu dolu 1,5 ay geçirdim ve doyamad?m. E?er tekrar Amerikaya gidersem ilk gidece?im hatta okul falan da okursam okuyaca??m ?ehir olacak PHILLY.
    I'm just playin PHILLY, you know I love you... hehehe
    ha bu arada 76ers i unutmu?um, burdan forumumuz arac?l???yla da Allen Iverson ve Chris Webber' e de selam söylüyorum....
    Bütün bunlar?n yan?nda Philedelphia n?n ABD'nin eski ba?kenti oldu?unu da vurgulamak gerekir. Buras? eski bir yer oldu?undan merkezdeki yap?lar hep Victorian tarzdad?r. Asl?nda arkada? çok nigger var demi? tamam kabul (usa'de nigger nüfusu asl?nda WASP denilen ve norm olarak kabul edilmi? beyaz adam nüfusundan daha fazlad?r) ancak merkezde her renkten insan? görmek mümkün. ?ahsi görü?üm buras?n?n güzel bir yer oldu?u yönünde

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Wink

Alıntı 2430 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pittsburgh nas?ld?r acaba
    gidip de görmedim ancak pittsburgh bizim Bursa gibi bir sanayi merkezidir. Yine bu bölgede de Amish ve dolay?s?yla German-rooted nüfus bulunmaktad?r.
    Biraz ara?t?rmak laz?m yine de...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende pennsylvaniaya gıdıyorum Allentown gıdenlerle tanısalım

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhabalar,ben 2007 yazında Drexell hill'deydim,philly de yani.konuyu açan arkadaşın dediği gibi işyerime gidene kadar beyaz görmedim
    Flynn O'hara School Uniforms mağazasında çalıştım.İşverenler çok yardımseverdir.Andrea,mağaza müdürü ve o zamanlar Denise-müdür yardımcısı ki duydumki ayrılmış şimdi- çok yardımlar oldu.İlk zamanlardaki konaklama sorunlarımı onlarsız daha zor çözerdim.
    Drexell Hill bir kasabası,gündüzleri epey sakin.Toplu taşıma çok az diyebilirim.Phillly merkeze 1 saatte ulaşıyorduk hatırladığım kadarıyla.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkdaslar camp wayne hakkında bılgısı olan varmı yardımcı olursanız cok sevınırım bende pensılvanya ya gıdıcem camp wayne for boys adında bir kampta calışıcakmışız bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Nyc ile arası aklaşık 2 saatmiş Philadelphia nın Rocky nin koştugu merdivenlerde koşmaya gidecegim oraya ölüyorum lan heyecandan, çok şey var yapacak, varmı hiç rocky pozu verip resim cektiren koyuversin buraya çok makbule gecer,

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart philadelphia da yardimci olunur

arkadaslar iki senedir yazlari philly deyim bu sene 3. olacak
    herkonuda yardimci olabilrim

MSN payla??m? yasak
    Konu Ugur tarafından (17-05-2012 Saat 02:01 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks