hati Nickli Üyeden Alıntı

E?er illegal de?ilse cümleye FUCKED UP diye ba?alamak istiyorum. Diyeceksiniz ki neden, ilk bak??ta hardcore gibi gözüken kelime asl?nda çok derin manalar içeriyor. Bir kere e?er Pensilvani eyaletine gitmi?seniz, yani Philadelphia'ya - Philadelphia diyorum çünkü Pensilvanayada ya?ayan kime sorarsan?z Philadelphial?d?r, yani Pensilvania Philadelphia'd?r- bu tarz içinde fuck ve türevleri gecen kelimeleri duymaya al??mal?s?n?z. Ben ?ehre ilk girdi?imde gördü?üm ilk 25 insan?n hepsi siyaht?, 26.s? asyal? ve yine siyah devam etti epeyce. Yani ?ehir nufusunu tamam?na yak?n? siyah. Otobüslerde, metroda, parklarda, sokakta ba??ra ça??ra konu?an, çok fazla küfreden, yasak olan herseyi yapan, biraz daha kirli ve nam? deger NIGGA'lar?n ?ehri Philly. Bakmay?n o kadar kötüledi?ime, asl?nda tüm bu sayd?klar?m?n yan?nda Philly Amerian?n 5. en büyük ?ehri. ?stanbulu and?ran birde bo?az? var, bo?az dedi?ime bakmay?n asl?nda nehir, dalaware nehri, ama ayn? bizim istanbul bo?az?, ayn?s?ndan birde köprüsü var NJ ye ba?lanan. Gemiler falan, güzel bir ?ehirdir Philly. Sokaklarda ?u senci filmlerinde, (for ex: How High - Süper Ot) gördü?ünüz elemanlardan sempatik, komik tiplerle çok kar??la??rs?n?z. Gerçek amerikay? görmek için Philly e gitmek ?art, ben dolu dolu 1,5 ay geçirdim ve doyamad?m. E?er tekrar Amerikaya gidersem ilk gidece?im hatta okul falan da okursam okuyaca??m ?ehir olacak PHILLY. 
I'm just playin PHILLY, you know I love you... hehehe
ha bu arada 76ers i unutmu?um, burdan forumumuz arac?l???yla da Allen Iverson ve Chris Webber' e de selam söylüyorum....

Bookmarks