öncelikle merhaba. forumlarda konulardan sonra ç?kan reklamlar?n kald?r?lmas? çok güzel olmu? bir ara daha böyle olmu?tu ama sonra tekrar geri getirildi bence böyle durmas? güzel çünkü rahats?z ediyorlar te?ekkür ederiz ayr?ca

öncelikle merhaba. forumlarda konulardan sonra ç?kan reklamlar?n kald?r?lmas? çok güzel olmu? bir ara daha böyle olmu?tu ama sonra tekrar geri getirildi bence böyle durmas? güzel çünkü rahats?z ediyorlar te?ekkür ederiz ayr?ca
Konu sonras?nda ç?kan reklamlar? sadece üye giri?i yapm?? ziyaretçiler göremiyor. Üye giri?i yapmayan ziyaretçiler yine o reklamlar? görüyor.
admin (at) turkishwat.net

gerçekten mousela birlikte "nereye gidersen oraya gelir hehehehe " tarz?ndaki reklamlar bazen sinir bozucu olabiliyorduGüzel olmu?..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre

reklam olsun abi nas?l para kazan?lacak sonra
bu arada bence sitenin tan?t?m? yap?lmal?

geçti?imiz ay sitenin masraflar? rekor k?rd? çok bandwidth harc?yoruz

masraf?n?z vard?r ben fazla anlamam bilgisayar terimlerinden ama i?letmeden çok iyi anlar?m work and travel türkiyede yayg?nla?an bir program bu yay?l?mda çok h?zl? oluyor
ve sadece bu konu hak?nda kurulan tek forum buras? bence bu site daha iyi bir tasar?m ve tan?t?mla bütün work and travel firmalar?ndan reklam alabilir
yak?nda son kullan?c?ya ula?arak tan?t?mlar?m?z olacak. buna paralel binlerce ö?renciyi buraya ta??yaca??m?z? kolayl?kla söyleyebiliriz. forum tasar?m? ufak tefek pürüzleri dikkate almazsak bu haliyle tamamen orijinal. yeterli miktarda para biriktirebilirsek zaten profesyonel yaz?l?mlar al?p kurmay? ve üzerine orijinal eklentilerimizi katmay? hedefliyoruz. Birkaç projemizi finaller ve baz? di?er sebeplerden ötürü geciktirmek zorunda kal?yoruz.
?imdiye kadar bize birkaç ?irket sponsor oldu [Plus Akademi, ICEP, Google]... Desteklerinden dolay? te?ekkür ederiz.
??ler yolunda giderse yak?nda forumla beraber portal sistemine geçiyoruz. En çok istedi?imiz ?ey ise site üzerinden çok dü?ük bir ücrete veya ücretsiz Türkiye - Amerika aras? telefon görü?mesi ve mesajla?ma sistemi. Onu da e?er sistemi oturtabilirsek yaz?n uygulamay? dü?ünüyoruz.

bide bence sitenin eksi?i çok fazla giden de?ilde gidecek olanlar?n olmas?
tabiki e?it say?da olmas? beklenemez ama giden adamlar birdaha i?lerine yaramad??? için forumada s?kl?kla ugram?yorlar gidicekler olanlar daha ilgili
bu yüzden daha ?imdiden gidicek olanlar? bi ?ekilde döndükten sonrada foruma hizmet verebilir duruma getirmelisiniz bence
örnek olarak ben bu sene virginia yaya gidece?im seneye buraya gdceek ki?ilere yard?m etmelyim bunun içinde siz beni bi ?ekilde te?vik etmelisiniz
hakl?s?n, i?letmecisin önerilerini bekliyoruz![]()

bir insan? bir yere nas?l ba?lars?n
tamamen memnuniyet meselesi sen buraya yeni üye olmu? adamlarla öyle bir ilgileneceksinki
o ki?ilerden yüzde onu seneye burda di?er gidiceklere yard?mc? olmaya çal???yor olucak
ikincisi bir insana mevki verdinm ona sorumluluk yükledinmi o ister istemez bir ?ekilde yenilere yard?m edicek ( tabi bu ki?i biraz sorumluluk sahibi olmal?) bu olayda sende takdir edersinki okadar kolay de?il
burda yard?m edicek ki?ilerle aranda istesende istemesende bir ba? kurmaya çal?? arkada? olmaya çal???n yönetici olarak, buda ba?lay?c? bir etken olabilir
mesela ben gecenin bu saatinde yar?nda saat 8 de kalk?p sertifika program?na gidiceken neden burda yaz? yza?orum
çünkü taaa dünyan?n öbür ucuna gidicek olan insanlara ne kadar az zorluk çektirirsek yard?m edersek onlar? okadar mutlu ederiz bütün mesele bu
abi bu arada banner i?i ne oldu lösev için

valla harun karde? burada ilgilenerek ba?lamaya çal??mak olay? diye bi ?i yok. bu adminin elinde olan bi ?i de?ilki. yöneticiler tamamen daha önce kat?l?pta zorluk çekip.ve bu zorlu?u di?er gidecek arkda?lar?n çekmesini istemeyen arkada?lar.. kimsenin o arkda?lar? ba?lamaya çal??mas?na gerek yok.. eminim ki yard?mc? olmaya çal??t???m?z arkada?larda gelecek sene bu sitede di?er gideceklere yard?mc? olmaya çal??acakt?r..
burada ki mesele senin gibi duyarl? ki?ilerin olmas?...eminimki senin gibi dü?ünen çok arkada??m?z vard?rAdminlerin ba?lamaya çal??mas?na gerek kalmayacakt?r
![]()
atlantiz'e k?smen hak veriyorum harun_bjk'ya verdi?im kadar.
geçen sene harun'un dedi?i gibi baz? yöntemler denedim. ama geçen sene burada onlarca defa ba?l?k aç?p yard?m alan hatta yönetici olan birçok ki?i gidip geldikten sonra elini aya??n? çekti. zaten yöneticilik haklar? geri al?nd?. içlerinden
gskapun
hati
gokhanJan
nickli arkada?lar?m?z? ay?r?yorum. Bu ki?ilerin ayr? bir yeri var ve baz? zorunlu sebeplerden dolay? görevlerini b?rakmak zorunda kald?lar.
Yine geçen seneden acemi olup bu sene yard?m etmeye çal??an arkada?lar?m?z da var. Mesela atlantiz, joe, fatih26, cadionur ve ?u anda akl?ma gelmeyen birkaç arkada??m?z? örnek verebilirim.
Bu arada Lösev'i sormu?sun; banner? sa? sütuna yerle?tirdim

sa? tarafta ?ubatta olan bir reklam halen ç?k?yor![]()
lütfen ?u sa?daki reklam? al?n, icep'inki gibi sabit olamaz m? ? böyle sinirimi bozuyo, Operada mesaj?n yar?s?n? kapl?yo ?E den girmek zorunda kal?yorum
ya gercekten ya, 2. bir sayfaya bazen gecem?yorum. yaz?lar? hab?re copy yap?p world yap?st?r?yorum ole okur oldum art?k. b? muddet sonra s?n?rlen?p c?k?yorum.
baz?lar?na s?tey? tafs?ye ett?m, arkadaslar sahsen begenmed?ler. reklam amacl? kuruldugunu dusunerek fazla d?kkate almad?lar. tabi onlar?n dusuncesi ben sahsen memnunm cok yararl? b?lg?ler ald?m. hatta world kaydett?m yan?mda gotureceg?m. ama su sagdak? reklam? cek?n?z lütfen. pls sirrrr

Reklam amaçl? 2083 Konu,
Reklam amaçl? 26.469 Mesaj
Reklam Amaçl? 1881 Üye...
Görü?lerine sadece sayg? duyulur![]()
afiyet olsun![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
syn sir,
pls pls pls! sa?daki reklam? lutfen ama lutfen art?k bir yere sabitleyin. yaz?lanlar? okumam?za engelemekte ve 2. bir sayfaya gecemez olduk!
sadece bu site reklam ?c?n kurulduysa kals?n orda!
ewt reklams?z olmaz s?ze hem f?k?r?m fakat engel oluyo arkadas?m...
O arkada?lar?n gelsin bir de yüzümüze kar?? söylesin o laflar? tabi yüzleri varsa. Bol keseden atmak kolay. En güzel cevab? Fiorex vermi? zaten.
Ayr?ca bu sorun siteden kaynaklanm?yor muhtemelen senin ekran çözünürlü?ünden, küçük bir ihtimal de java ayarlar?ndan. Siteye giren kullan?c?lar?n %95'i 1024*768 çözünürlük kullan?yor. %2'si 800x600. Yaln?z anlay??la kar??lars?n ki %2'lik dilim zahmet olmazsa upgrade olsunlar art?k.
Bu tip sorulara çok cvp verdi?im için art?k cvplam?yordum ama ?u reklam amaçl? site ?eklinde tabirin baya dokundu.

kulland???n?z çözünürlükle alakal? o reklam?n tam sayfa de?i?im yerinde durmas?...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
yani son mesaj?mdan umar?m bi?eyler kapm??s?n?dr: özetle ekran çözünürlü?ün 800*600 ise yapabilece?imiz bir?ey yok. Bilgisayar? ortalama olan herkes için reklam yerle?imleri ve di?er özellikler tamamen oturmu? durumda
tamam tamam sustum b?s? demed?m, ne b?ley?m ben ben?m b?lg?sayar?m?ndan kaynakland?g?n? zaten dovuyorum s?md? onu![]()
usa g?d?nce alacam zaten yen? b?s? art?k donunce rahat rahat okurum,
cah?ll?g?m?ze ver?n art?k.
arkadaslar?m gel?r yuzunede soler ?let?r?m ama bunu abartman?n
anlam? yok, gorus ve f?k?rler? oyle ?d?. b? anda begenmedkler? ?c?n
onlara ole gelm?s. olab?l?r. ben begend?g?m? soyled?m begenmesem, ve
okumasam, reklam hakk?nda yaz?m? yazmazd?m.
ben? bile ?lg?lend?rm?yor onlar?n f?k?rler?. begen?rler begenmezler.
s?z ?y? ?s c?kart?yorsunuz tebr?k eder?m bu arada.
?nsh dahada ?? seyler yapacaks?n?z.

Be?enmemelerine kimse bir?ey diyemez . Olabilir herkes be?enmek zorunda de?il. Ama bunun yan?nda çamur atmak ho? olmad?. ona tepki verdik bizde.

Firefox + Adblock
konuyu bence uzatmayal?m, sizlerin sayes?nde cok b?lg? sah?b? oldum
kalp k?rg?nl?g? olmas?n? ?stemem. sayg?m var s?zlere.
ben s?zlere ornek verd?m hatta bu ornek s?zlere camur atmak
?c?n de?l, ben?m s?ze d?sardan nas?l b?r olay olarak gorunugunu
?letmemd?. Eger buyumek ?st?yorsan?z bu tur olaylara, camur atmak
olarak bakman?z? tavs?ye etmem, b?r gorus olarak d?kkate al?p
dem?n verm?s oldugunuz ornekler ?le pek?st?r?p bundan kaynaklan?yor ?le
baslasayd?n?z sozcuklere em?n?m daha profesyonel olurdu.
b?r arkadas?m?z af?yet olsun d?yerek cevap verm?s, mesela bende ona b?s?
yazab?l?rd?m, ama gereg? yok tart?sman?n. bu konuda n?ye bukadar
uzat?ld? anlamad?m. hatam varsa kend? ad?mada arkadaslar?m?n ad?nada
ozur d?ler?m...
?y? cal?smalar.

Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

?u yuzden laptopun ekran? lcd g?b? deg?l ekran?n 4/1 ini kapl?yor yaz?lar?n ancak yar?s?n? goreb?l?yorum b?dee ?k?nc? sayfaya geçem?yorum neden? reklam sayfa numaralar?n? kapam??![]()

ben opera kullandigim icin hic bir sorun yok.
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ben de mozilla kullan?yorum fakat bu forumu açarken internet explorer kullanmak zorunda kal?yorum çünkü yandaki reklam konular? okumama engel oluyor mozilla kulland???mda..
Firefox + Adblock denemek laz?m san?r?m![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks