Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: newport,rý labrorer mý rehoboth beach retail sales shop assitant mý?yardým lütfen

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Question newport,rý labrorer mý rehoboth beach retail sales shop assitant mý?yardým lütfen

merhaba arkadaþlar...benim önümde 2tane iþ seçeneði var.

bir tanesi newport,rhode island'da newport tent company diye bir þirket þirketin sitesine girip baktým düðünler özel davetler eðlenceler için devasa çadýrlar kuruyorsunuz en az 40 saat haftalýk yazýyor,saatlik 8 dolar ve kalmayý da kendileri saðlýyor haftalýk 70 dolar...ama nasýl bir yerdir gece hayatý eðlencesi,sosyal ortamý,arkadaþlýk ortamý,alýþveriþ,hayat pahalýlýðý nasýldýr hiç bir bilgim yok sayýlýr forumdanda su ana kadar fazla bi bilgi edinemedim acýkcasý.Gidip orda piþman olmak istemiyorum daha sonra.þirket danýþmaným benim için ideal iyi bir iþ ýoldugunu söyledi ama iþe yerleþtirmek için öle demiþ olabilir güvenemiyorum.

diðeri ise rehoboth beach&delaware shore'da retail sales/shop asistant peppers inc die bir þirkette...saatlik 9 dolar ev haftalýk 95 dolar en az 40 saat yazýyor.esasýnda burasý daha cazip geldi ama wat danýþmaným burad rakibiniz cok olur iþ alamayabilirsiniz dedi.

benim para biriktirip dönmek gibi bi niyetim yok.kazandýgýmýn hepsini alýþveriþ,eðlence,gezmeye harcamak istiyorum sizce bu acýdan nereleri tercih etmeliyim haftaya iþ fuarýn var ve sýnavlarým cok geç bitmesi yüzünden 20 hazirandan sorna gidebilicem bu da iþ seceneklerini kýsýtlýyor...giden arkadaþlar yardýmcý olursanýz coookkk sevinirimmm

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar kimsenin bir bilgisi yok mu bir cevap lütfenn

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

arkadasm newport tent company den uzak dur.soledýkelerý hersey yalan gecen yýl beným ev arkdaslarým orda calýstýlar tek kelýmeyle uzak dur

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý emreekrem Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadasm newport tent company den uzak dur.soledýkelerý hersey yalan gecen yýl beným ev arkdaslarým orda calýstýlar tek kelýmeyle uzak dur
    hadi ya artýk cok gec valla arkadasým keþke önceden okuyabilseydm mesajýný sectik artýk iþi... mecbur kaldýk birazda cunku baska bizim gidiþ tarihine uyan iþ yoktu ne gibi sorunlarla karsýlastý arkadaslarýn neden memnun degillermiþ?newport nasýl bi yer birazda bilgi verirmisin gidecegimiz yer eglenceli olsun en azýndan

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

ya sole bý durum var newport guzel bý yer kotu degýl eglencelý beným bý arkdasm ýlk gýttýgýnde adýný tam hatýrlamýyorm baska bý yerde konaklama vermýsler orasý kotuydu 6 dan sonra kýmse cýkmazdý orda dýsarý market pahalý ve uzaktý ama orda calýsan baska arkdaslarla tanýstm onlarýnký býzm eve yakýndý ýs saatýnýn az olmasýndan yakýnýyolardý ve ýs zor gercekten ama sole soleyým hazýran ayýnda cok para yaptýlar býde eylul ayýnda hazýranýn basýnda gýtmenzý tavsýye ederým sýze ve ýletýsýme gececegýnýz kýsýye týmes st deký evý ýsteyýn sýze verecegým tavsýye bunlar

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ya sole bý durum var newport guzel bý yer kotu degýl eglencelý beným bý arkdasm ýlk gýttýgýnde adýný tam hatýrlamýyorm baska bý yerde konaklama vermýsler orasý kotuydu 6 dan sonra kýmse cýkmazdý orda dýsarý market pahalý ve uzaktý ama orda calýsan baska arkdaslarla tanýstm onlarýnký býzm eve yakýndý ýs saatýnýn az olmasýndan yakýnýyolardý ve ýs zor gercekten ama sole soleyým hazýran ayýnda cok para yaptýlar býde eylul ayýnda hazýranýn basýnda gýtmenzý tavsýye ederým sýze ve ýletýsýme gececegýnýz kýsýye týmes st deký evý ýsteyýn sýze verecegým tavsýye bunlar
    verdiðin tavsiyeler için teþekkür ederim...biz sýnavlar yüzünden 20 haziranda orda olabilecegiz bu yüzden fazla secenek kalmamýstý saatlik ücreti 8 dolar minimum 40 saat gözüküyor eger öleyse iyi gibi.newport geceleri falan eglenceliyse zaten bi þekilde gecer gider boston new yorka da pek uzak sayýlmaz bi de bieþy sorucam...iþ verene 20 eylül gibi iþten cýkmak istedigimizi söledik ama o menajeri ile konustu ve 30 eylüle kadar uzatmak zorunda kaldýk daha erken iþten cýksak bizim için sorun cýkarýrlar mý sözlesme falan da imzaladýk bu arada ciee ile anlasmalýyýz

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

kusura bakma gec gordum newyork fýlan yakýn sayýlmaz 3 otobus degýsýtrysnz ve 50 60 dolar cývarý tutuyo gýdýs yaný en fazla 2 kere gýdersýnz gýbý gelýyor bana.iþten cýkmanz bý sorn olmaz 30 eylule uzatmak ýstemelerý eylul ayýnda cok ýs olmasý ve herkesýn ýsten cýktýgý tarýh kalmanz sýzýn ýcýn ýyý olur ýyý para yaparsýnz eylulde zaten agustos ve temmzuda cok kazanamýcksnz haftalýk 20 saat yaptýklarý zamanlar oldu arkdaslarmn para ýcýn gýtmeyýn oraya eglenmek ýcýn gýdýn calsýtýgýnz yerde hýc kýz yok o yuzden sosyal olmaya calýsýn geceelerý cýk yemeklerý dýsarda yýyýn ve cok erkekle gezmeyýncalýsýtýgnz yerde ýyý adamlar var onlarla ýyý arkdas oln bara fýlan goturuyolar cevrelerý var

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kusura bakma gec gordum newyork fýlan yakýn sayýlmaz 3 otobus degýsýtrysnz ve 50 60 dolar cývarý tutuyo gýdýs yaný en fazla 2 kere gýdersýnz gýbý gelýyor bana.iþten cýkmanz bý sorn olmaz 30 eylule uzatmak ýstemelerý eylul ayýnda cok ýs olmasý ve herkesýn ýsten cýktýgý tarýh kalmanz sýzýn ýcýn ýyý olur ýyý para yaparsýnz eylulde zaten agustos ve temmzuda cok kazanamýcksnz haftalýk 20 saat yaptýklarý zamanlar oldu arkdaslarmn para ýcýn gýtmeyýn oraya eglenmek ýcýn gýdýn calsýtýgýnz yerde hýc kýz yok o yuzden sosyal olmaya calýsýn geceelerý cýk yemeklerý dýsarda yýyýn ve cok erkekle gezmeyýncalýsýtýgnz yerde ýyý adamlar var onlarla ýyý arkdas oln bara fýlan goturuyolar cevrelerý var
    para için gitmiyoruz zaten para biriktirmek gibi bi amacýmýz yok ama eglenmek içinde biraz para gerekli maalesef...çalýþtýgým yerde kýz olmadýgýný biliyorum biz bi þekilde buluruz yolumuzu o konu sorun diil...fazla iþ seçeneði yoktu bizim cunku 20 haziranda gidebiliyoruz finallerim o zaman bitiyor otelde housekepeer dishwasher yerine bu iþi tercih ettik yapcak biþey yok geçen sene burda çalýþan bir arkadaþla konustum memnun kalmýþ hayatýndan umarým bize de öle olur

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

selam dostum bende bu yaz hyatt regency newportta çalýþacaðým kalýcak yer nasýl oldu senmi buldun yoksa þirket mi ayarladý ? iþin neydi? ortam nasýl? iþyeri sana yemek veriyomuydu benim sözleþmemde en az haftalýk 24 saat çalýþacaðým yazýyo sen en az ve en fazla kaç saat çalýþtýn ve son olarak ilk gitttiðinde ne gibi zorluklarla karþýlaþtýn ve hangi havaalanýndan oraay gittin boston danmý?

ve kazandýðým haftalýðý elden mi aldýn nasýl aldýn?

bana ikinci iþ bulmanýn kolay olduðunu söylediler sen bulabildinmi

kusura bakma biraz fazla soru sordum ama senin beni anlayacaðýný düþünüyorum çok heyecanlýyým

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý veli Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    selam dostum bende bu yaz hyatt regency newportta çalýþacaðým kalýcak yer nasýl oldu senmi buldun yoksa þirket mi ayarladý ? iþin neydi? ortam nasýl? iþyeri sana yemek veriyomuydu benim sözleþmemde en az haftalýk 24 saat çalýþacaðým yazýyo sen en az ve en fazla kaç saat çalýþtýn ve son olarak ilk gitttiðinde ne gibi zorluklarla karþýlaþtýn ve hangi havaalanýndan oraay gittin boston danmý?

ve kazandýðým haftalýðý elden mi aldýn nasýl aldýn?

bana ikinci iþ bulmanýn kolay olduðunu söylediler sen bulabildinmi

kusura bakma biraz fazla soru sordum ama senin beni anlayacaðýný düþünüyorum çok heyecanlýyým
    kardes kalýcak yerý sen ayarlýcaksýn orda emlakcýlar var onlarla konusucaksýn otelde yemek acýk bufe hýc sorn olmck onla ýlgýlý devamlý yýyebýlceksýn.prayý her ýste odlugu gýbý paycheck pþarak alýcaksn bankada bozdurucaksýn ýlk 2 3 hafta para alamassn ona gore hazýrlýklý gýt cunku ssn cýkmasý lazým ve býr hafta oncesýný verýyolar yaný en az ýký hafta calýsmýs olman lazým ký sen ssn yý beklersen 2 3 hatta 4 hafta alamayabýlýrsn hazýrlýklý gýt.calýscagýn saat 60 saatý bulcuak ortalarda haftalýk para sýkýntýn olmck en ýyý ýslerden býrý benmde kýz arkdasým calýscak orda bu sene

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kardes kalýcak yerý sen ayarlýcaksýn orda emlakcýlar var onlarla konusucaksýn otelde yemek acýk bufe hýc sorn olmck onla ýlgýlý devamlý yýyebýlceksýn.prayý her ýste odlugu gýbý paycheck pþarak alýcaksn bankada bozdurucaksýn ýlk 2 3 hafta para alamassn ona gore hazýrlýklý gýt cunku ssn cýkmasý lazým ve býr hafta oncesýný verýyolar yaný en az ýký hafta calýsmýs olman lazým ký sen ssn yý beklersen 2 3 hatta 4 hafta alamayabýlýrsn hazýrlýklý gýt.calýscagýn saat 60 saatý bulcuak ortalarda haftalýk para sýkýntýn olmck en ýyý ýslerden býrý benmde kýz arkdasým calýscak orda bu sene
    eyvallah kardeþ bilgilendirmeler için benim bir kaç sorum daha var bilgilendirirsen çok sevinirim

ilk olarak kalýcak yer konusunda emlakçýlar falan nasýl oluyo depozit alýnýyormu bide sen tek baþýna mý kaldýn emlakçýya tek baþýnamý gittin bizim sözleþmede iþveren yardýmcý olacak yazýyo sana yardýmcý oldularmý emlakçýyý falan nasýl buldun bide ilk gün gittiðinde nerede kaldýn yani ev bulana kadar nerde kaldýn iþveren yardýmcý oldumu

ikinci olarak sen burdan giderken yanýnda nekadar para götürdün ve bu para sana yettimi ve hangi havaalanýna indin ve oradan nasýl gittin

üçüncü olarak haftalýk ortalama nekadar para aldýn ve ev kirasý nekadardý ve sabah öðle ve akþam full otelde mi yemek yedin

dördüncü olarak otelde haftanýn kaç günü çalýþtýn kaç gün oftun ve günlük çalýþma saatin nasýldý bide otelde sana saat baþýna mý oda verdiler yoksa ne kadar yapabilirsen okadarmý oda aldýn yani bunun bir kritei varmýotelin of günlerinde otelde yemek yiyebildinmi

beþinci olarak çalýþma saatlerin nasýldý senmi belirledin yoksa onlarmý belirledi ve en önemlisi ortam nasýldý sana nasýl davrandýlar ingilizce konusunda sýkýntý çektinmi

kardeþim kusura bakma biraz fazla soru sordum ama beni en iyi anlayacak kiþide sensin sorularýmý cevaplarsan çok çok memnun olurum hayýrlý günler

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

emre, veli seni soru yaðmuruna tutmuþ ama bize çok yardýmcý olacak cevaplar bekliyoruz senden

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

arkdaslar hýc sýkýntý yapmayýn forumda newporta nasýl gýdýlýeccegý yazýyo havalanýndan o yazýyý aynen uygulayn bende ole yapmýstým v yýne yardým alcýam o yazýdan.200 dolar depozýto alýyolar sýzden 125 dolar cývarýda haftalýk kýra var ýlk gýttýgýnýzde sýze zaten solerler nerelerde kalabýlcaenzý adýný hatýrlamadýgým bý kadýn var onun pansýyonu var gecelýk 40 dolar ev bualamassanz onda kalcaksnz ona gore paranýzý ayarlayýn.ben 6 gun kaldým dusunun yaný.ýs konusunda sýkýntý yasamýcaksnz mrk etmeyýn.sýkýntý elbetteký cekersýnz ýng konusunda ama hýc býrý sýzý caresýz býrakmaz elbet alýscaksnz heycan yapmayýn

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)