merhaba arkadaþlar...benim önümde 2tane iþ seçeneði var.
bir tanesi newport,rhode island'da newport tent company diye bir þirket þirketin sitesine girip baktým düðünler özel davetler eðlenceler için devasa çadýrlar kuruyorsunuz en az 40 saat haftalýk yazýyor,saatlik 8 dolar ve kalmayý da kendileri saðlýyor haftalýk 70 dolar...ama nasýl bir yerdir gece hayatý eðlencesi,sosyal ortamý,arkadaþlýk ortamý,alýþveriþ,hayat pahalýlýðý nasýldýr hiç bir bilgim yok sayýlýr forumdanda su ana kadar fazla bi bilgi edinemedim acýkcasý.Gidip orda piþman olmak istemiyorum daha sonra.þirket danýþmaným benim için ideal iyi bir iþ ýoldugunu söyledi ama iþe yerleþtirmek için öle demiþ olabilir güvenemiyorum.
diðeri ise rehoboth beach&delaware shore'da retail sales/shop asistant peppers inc die bir þirkette...saatlik 9 dolar ev haftalýk 95 dolar en az 40 saat yazýyor.esasýnda burasý daha cazip geldi ama wat danýþmaným burad rakibiniz cok olur iþ alamayabilirsiniz dedi.
benim para biriktirip dönmek gibi bi niyetim yok.kazandýgýmýn hepsini alýþveriþ,eðlence,gezmeye harcamak istiyorumsizce bu acýdan nereleri tercih etmeliyim haftaya iþ fuarýn var ve sýnavlarým cok geç bitmesi yüzünden 20 hazirandan sorna gidebilicem bu da iþ seceneklerini kýsýtlýyor...giden arkadaþlar yardýmcý olursanýz coookkk sevinirimmm

sizce bu acýdan nereleri tercih etmeliyim haftaya iþ fuarýn var ve sýnavlarým cok geç bitmesi yüzünden 20 hazirandan sorna gidebilicem bu da iþ seceneklerini kýsýtlýyor...giden arkadaþlar yardýmcý olursanýz coookkk sevinirimmm
Alýntý
Bookmarks