Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: newport,r? labrorer m? rehoboth beach retail sales shop assitant m??yard?m lütfen

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Question newport,r? labrorer m? rehoboth beach retail sales shop assitant m??yard?m lütfen

merhaba arkada?lar...benim önümde 2tane i? seçene?i var.

bir tanesi newport,rhode island'da newport tent company diye bir ?irket ?irketin sitesine girip bakt?m dü?ünler özel davetler e?lenceler için devasa çad?rlar kuruyorsunuz en az 40 saat haftal?k yaz?yor,saatlik 8 dolar ve kalmay? da kendileri sa?l?yor haftal?k 70 dolar...ama nas?l bir yerdir gece hayat? e?lencesi,sosyal ortam?,arkada?l?k ortam?,al??veri?,hayat pahal?l??? nas?ld?r hiç bir bilgim yok say?l?r forumdanda su ana kadar fazla bi bilgi edinemedim ac?kcas?.Gidip orda pi?man olmak istemiyorum daha sonra.?irket dan??man?m benim için ideal iyi bir i? ?oldugunu söyledi ama i?e yerle?tirmek için öle demi? olabilir güvenemiyorum.

di?eri ise rehoboth beach&delaware shore'da retail sales/shop asistant peppers inc die bir ?irkette...saatlik 9 dolar ev haftal?k 95 dolar en az 40 saat yaz?yor.esas?nda buras? daha cazip geldi ama wat dan??man?m burad rakibiniz cok olur i? alamayabilirsiniz dedi.

benim para biriktirip dönmek gibi bi niyetim yok.kazand?g?m?n hepsini al??veri?,e?lence,gezmeye harcamak istiyorum sizce bu ac?dan nereleri tercih etmeliyim haftaya i? fuar?n var ve s?navlar?m cok geç bitmesi yüzünden 20 hazirandan sorna gidebilicem bu da i? seceneklerini k?s?tl?yor...giden arkada?lar yard?mc? olursan?z coookkk sevinirimmm

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar kimsenin bir bilgisi yok mu bir cevap lütfenn

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadasm newport tent company den uzak dur.soled?keler? hersey yalan gecen y?l ben?m ev arkdaslar?m orda cal?st?lar tek kel?meyle uzak dur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasm newport tent company den uzak dur.soled?keler? hersey yalan gecen y?l ben?m ev arkdaslar?m orda cal?st?lar tek kel?meyle uzak dur
    hadi ya art?k cok gec valla arkadas?m ke?ke önceden okuyabilseydm mesaj?n? sectik art?k i?i... mecbur kald?k birazda cunku baska bizim gidi? tarihine uyan i? yoktu ne gibi sorunlarla kars?last? arkadaslar?n neden memnun degillermi??newport nas?l bi yer birazda bilgi verirmisin gidecegimiz yer eglenceli olsun en az?ndan

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ya sole b? durum var newport guzel b? yer kotu deg?l eglencel? ben?m b? arkdasm ?lk g?tt?g?nde ad?n? tam hat?rlam?yorm baska b? yerde konaklama verm?sler oras? kotuydu 6 dan sonra k?mse c?kmazd? orda d?sar? market pahal? ve uzakt? ama orda cal?san baska arkdaslarla tan?stm onlar?nk? b?zm eve yak?nd? ?s saat?n?n az olmas?ndan yak?n?yolard? ve ?s zor gercekten ama sole soley?m haz?ran ay?nda cok para yapt?lar b?de eylul ay?nda haz?ran?n bas?nda g?tmenz? tavs?ye eder?m s?ze ve ?let?s?me gececeg?n?z k?s?ye t?mes st dek? ev? ?stey?n s?ze vereceg?m tavs?ye bunlar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya sole b? durum var newport guzel b? yer kotu deg?l eglencel? ben?m b? arkdasm ?lk g?tt?g?nde ad?n? tam hat?rlam?yorm baska b? yerde konaklama verm?sler oras? kotuydu 6 dan sonra k?mse c?kmazd? orda d?sar? market pahal? ve uzakt? ama orda cal?san baska arkdaslarla tan?stm onlar?nk? b?zm eve yak?nd? ?s saat?n?n az olmas?ndan yak?n?yolard? ve ?s zor gercekten ama sole soley?m haz?ran ay?nda cok para yapt?lar b?de eylul ay?nda haz?ran?n bas?nda g?tmenz? tavs?ye eder?m s?ze ve ?let?s?me gececeg?n?z k?s?ye t?mes st dek? ev? ?stey?n s?ze vereceg?m tavs?ye bunlar
    verdi?in tavsiyeler için te?ekkür ederim...biz s?navlar yüzünden 20 haziranda orda olabilecegiz bu yüzden fazla secenek kalmam?st? saatlik ücreti 8 dolar minimum 40 saat gözüküyor eger öleyse iyi gibi.newport geceleri falan eglenceliyse zaten bi ?ekilde gecer gider boston new yorka da pek uzak say?lmaz bi de bie?y sorucam...i? verene 20 eylül gibi i?ten c?kmak istedigimizi söledik ama o menajeri ile konustu ve 30 eylüle kadar uzatmak zorunda kald?k daha erken i?ten c?ksak bizim için sorun c?kar?rlar m? sözlesme falan da imzalad?k bu arada ciee ile anlasmal?y?z

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

kusura bakma gec gordum newyork f?lan yak?n say?lmaz 3 otobus deg?s?trysnz ve 50 60 dolar c?var? tutuyo g?d?s yan? en fazla 2 kere g?ders?nz g?b? gel?yor bana.i?ten c?kmanz b? sorn olmaz 30 eylule uzatmak ?stemeler? eylul ay?nda cok ?s olmas? ve herkes?n ?sten c?kt?g? tar?h kalmanz s?z?n ?c?n ?y? olur ?y? para yapars?nz eylulde zaten agustos ve temmzuda cok kazanam?cksnz haftal?k 20 saat yapt?klar? zamanlar oldu arkdaslarmn para ?c?n g?tmey?n oraya eglenmek ?c?n g?d?n cals?t?g?nz yerde h?c k?z yok o yuzden sosyal olmaya cal?s?n geceeler? c?k yemekler? d?sarda y?y?n ve cok erkekle gezmey?ncal?s?t?gnz yerde ?y? adamlar var onlarla ?y? arkdas oln bara f?lan goturuyolar cevreler? var

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kusura bakma gec gordum newyork f?lan yak?n say?lmaz 3 otobus deg?s?trysnz ve 50 60 dolar c?var? tutuyo g?d?s yan? en fazla 2 kere g?ders?nz g?b? gel?yor bana.i?ten c?kmanz b? sorn olmaz 30 eylule uzatmak ?stemeler? eylul ay?nda cok ?s olmas? ve herkes?n ?sten c?kt?g? tar?h kalmanz s?z?n ?c?n ?y? olur ?y? para yapars?nz eylulde zaten agustos ve temmzuda cok kazanam?cksnz haftal?k 20 saat yapt?klar? zamanlar oldu arkdaslarmn para ?c?n g?tmey?n oraya eglenmek ?c?n g?d?n cals?t?g?nz yerde h?c k?z yok o yuzden sosyal olmaya cal?s?n geceeler? c?k yemekler? d?sarda y?y?n ve cok erkekle gezmey?ncal?s?t?gnz yerde ?y? adamlar var onlarla ?y? arkdas oln bara f?lan goturuyolar cevreler? var
    para için gitmiyoruz zaten para biriktirmek gibi bi amac?m?z yok ama eglenmek içinde biraz para gerekli maalesef...çal??t?g?m yerde k?z olmad?g?n? biliyorum biz bi ?ekilde buluruz yolumuzu o konu sorun diil...fazla i? seçene?i yoktu bizim cunku 20 haziranda gidebiliyoruz finallerim o zaman bitiyor otelde housekepeer dishwasher yerine bu i?i tercih ettik yapcak bi?ey yok geçen sene burda çal??an bir arkada?la konustum memnun kalm?? hayat?ndan umar?m bize de öle olur

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam dostum bende bu yaz hyatt regency newportta çal??aca??m kal?cak yer nas?l oldu senmi buldun yoksa ?irket mi ayarlad? ? i?in neydi? ortam nas?l? i?yeri sana yemek veriyomuydu benim sözle?memde en az haftal?k 24 saat çal??aca??m yaz?yo sen en az ve en fazla kaç saat çal??t?n ve son olarak ilk gittti?inde ne gibi zorluklarla kar??la?t?n ve hangi havaalan?ndan oraay gittin boston danm??

ve kazand???m haftal??? elden mi ald?n nas?l ald?n?

bana ikinci i? bulman?n kolay oldu?unu söylediler sen bulabildinmi

kusura bakma biraz fazla soru sordum ama senin beni anlayaca??n? dü?ünüyorum çok heyecanl?y?m

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı veli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam dostum bende bu yaz hyatt regency newportta çal??aca??m kal?cak yer nas?l oldu senmi buldun yoksa ?irket mi ayarlad? ? i?in neydi? ortam nas?l? i?yeri sana yemek veriyomuydu benim sözle?memde en az haftal?k 24 saat çal??aca??m yaz?yo sen en az ve en fazla kaç saat çal??t?n ve son olarak ilk gittti?inde ne gibi zorluklarla kar??la?t?n ve hangi havaalan?ndan oraay gittin boston danm??

ve kazand???m haftal??? elden mi ald?n nas?l ald?n?

bana ikinci i? bulman?n kolay oldu?unu söylediler sen bulabildinmi

kusura bakma biraz fazla soru sordum ama senin beni anlayaca??n? dü?ünüyorum çok heyecanl?y?m
    kardes kal?cak yer? sen ayarl?caks?n orda emlakc?lar var onlarla konusucaks?n otelde yemek ac?k bufe h?c sorn olmck onla ?lg?l? devaml? y?yeb?lceks?n.pray? her ?ste odlugu g?b? paycheck p?arak al?caksn bankada bozdurucaks?n ?lk 2 3 hafta para alamassn ona gore haz?rl?kl? g?t cunku ssn c?kmas? laz?m ve b?r hafta onces?n? ver?yolar yan? en az ?k? hafta cal?sm?s olman laz?m k? sen ssn y? beklersen 2 3 hatta 4 hafta alamayab?l?rsn haz?rl?kl? g?t.cal?scag?n saat 60 saat? bulcuak ortalarda haftal?k para s?k?nt?n olmck en ?y? ?slerden b?r? benmde k?z arkdas?m cal?scak orda bu sene

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kardes kal?cak yer? sen ayarl?caks?n orda emlakc?lar var onlarla konusucaks?n otelde yemek ac?k bufe h?c sorn olmck onla ?lg?l? devaml? y?yeb?lceks?n.pray? her ?ste odlugu g?b? paycheck p?arak al?caksn bankada bozdurucaks?n ?lk 2 3 hafta para alamassn ona gore haz?rl?kl? g?t cunku ssn c?kmas? laz?m ve b?r hafta onces?n? ver?yolar yan? en az ?k? hafta cal?sm?s olman laz?m k? sen ssn y? beklersen 2 3 hatta 4 hafta alamayab?l?rsn haz?rl?kl? g?t.cal?scag?n saat 60 saat? bulcuak ortalarda haftal?k para s?k?nt?n olmck en ?y? ?slerden b?r? benmde k?z arkdas?m cal?scak orda bu sene
    eyvallah karde? bilgilendirmeler için benim bir kaç sorum daha var bilgilendirirsen çok sevinirim

ilk olarak kal?cak yer konusunda emlakç?lar falan nas?l oluyo depozit al?n?yormu bide sen tek ba??na m? kald?n emlakç?ya tek ba??nam? gittin bizim sözle?mede i?veren yard?mc? olacak yaz?yo sana yard?mc? oldularm? emlakç?y? falan nas?l buldun bide ilk gün gitti?inde nerede kald?n yani ev bulana kadar nerde kald?n i?veren yard?mc? oldumu

ikinci olarak sen burdan giderken yan?nda nekadar para götürdün ve bu para sana yettimi ve hangi havaalan?na indin ve oradan nas?l gittin

üçüncü olarak haftal?k ortalama nekadar para ald?n ve ev kiras? nekadard? ve sabah ö?le ve ak?am full otelde mi yemek yedin

dördüncü olarak otelde haftan?n kaç günü çal??t?n kaç gün oftun ve günlük çal??ma saatin nas?ld? bide otelde sana saat ba??na m? oda verdiler yoksa ne kadar yapabilirsen okadarm? oda ald?n yani bunun bir kritei varm?otelin of günlerinde otelde yemek yiyebildinmi

be?inci olarak çal??ma saatlerin nas?ld? senmi belirledin yoksa onlarm? belirledi ve en önemlisi ortam nas?ld? sana nas?l davrand?lar ingilizce konusunda s?k?nt? çektinmi

karde?im kusura bakma biraz fazla soru sordum ama beni en iyi anlayacak ki?ide sensin sorular?m? cevaplarsan çok çok memnun olurum hay?rl? günler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

emre, veli seni soru ya?muruna tutmu? ama bize çok yard?mc? olacak cevaplar bekliyoruz senden

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkdaslar h?c s?k?nt? yapmay?n forumda newporta nas?l g?d?l?ecceg? yaz?yo havalan?ndan o yaz?y? aynen uygulayn bende ole yapm?st?m v y?ne yard?m alc?am o yaz?dan.200 dolar depoz?to al?yolar s?zden 125 dolar c?var?da haftal?k k?ra var ?lk g?tt?g?n?zde s?ze zaten solerler nerelerde kalab?lcaenz? ad?n? hat?rlamad?g?m b? kad?n var onun pans?yonu var gecel?k 40 dolar ev bualamassanz onda kalcaksnz ona gore paran?z? ayarlay?n.ben 6 gun kald?m dusunun yan?.?s konusunda s?k?nt? yasam?caksnz mrk etmey?n.s?k?nt? elbettek? cekers?nz ?ng konusunda ama h?c b?r? s?z? cares?z b?rakmaz elbet al?scaksnz heycan yapmay?n

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)