evet beyler bayanlar bildiginiz gibi 1.66 ortalama ile vize görü?mesine girecektim.sabah bes?ktastan baslayan yolculugmda traf?k s?k?nt?s? ?le cebellesmekten gune agres?f ba?lad?m herneyse konsolosluga vard?m makroklima ile selamla?t?ktan sora içeri ald?laruzun b? bekley?s?n sonunda en kuralc? kad?n bana geldi sorular? tam anlam?yla hat?rlam?orm ve zaten b?ld?g?n?z seyler not ortalamas?na takt? ve surekl? sorular sormaya baslad? derslerle ?lg?l? neyse kad?n? kand?rd?m oyalad?m en sonunda bu programa gore uygun ogrenc? de?ls?n ded? ben?m ?c?n b?seyler yapab?l?rs?n?z amerikaya g?tmey? cok ?st?yorum dedim ve ye?il kag?t verdi transkriptini yolla ve 2 yi geçemesende yakla? ve cal?st?g?n? goster dedi ok thanks diyip ayr?ld?m oradan..

uzun b? bekley?s?n sonunda en kuralc? kad?n bana geldi sorular? tam anlam?yla hat?rlam?orm ve zaten b?ld?g?n?z seyler not ortalamas?na takt? ve surekl? sorular sormaya baslad? derslerle ?lg?l? neyse kad?n? kand?rd?m oyalad?m en sonunda bu programa gore uygun ogrenc? de?ls?n ded? ben?m ?c?n b?seyler yapab?l?rs?n?z amerikaya g?tmey? cok ?st?yorum dedim ve ye?il kag?t verdi transkriptini yolla ve 2 yi geçemesende yakla? ve cal?st?g?n? goster dedi ok thanks diyip ayr?ld?m oradan..
Alıntı

Bookmarks