Merhaba Arkada?lar,
Bu yaz NJ Ocean City Playland E?lence Park? na gidecek olan varm??
Ya da önceden gidenler beni bilgilendirirse çok sevinirim...
Sayg?lar?mla

Merhaba Arkada?lar,
Bu yaz NJ Ocean City Playland E?lence Park? na gidecek olan varm??
Ya da önceden gidenler beni bilgilendirirse çok sevinirim...
Sayg?lar?mla

merhaba
ben geçen sene OC NJ deydim.bodrumvari bir aile tatil yeri.playland küçük bir e?lence park? ama i? oluyor tabi atlantic okyanusu k?y?s?nda boardwalk denilen sahil yolu üzerinde,kumsala 10 metre mesafede.orda çal??an türkler tan?m??t?m san?r?m evi i?verin vermi?ti yabanc? ö?renciler de vard? o evde.yabanc? ö?rencilerle kayna?abilirsen ve sosyal olabilirsen çok e?lenir gezersin ama ortama ayak uyduramazsan can?n çok s?k?l?rs?n ?ehir d???na ç?kamazs?n fazla.ne kadar çok samimi arkada??n olursa o kadar çok e?lenirsin.kayna?abilmek için de ingilizcenin iyi olmas? gerekir.bence vakit kaybetmeden ingilizce çal??maya ba?la hatta kursa git.?u yazaca??m ?eyi sak?n unutma!!!gittikten en geç 1 ay sonra J1 CENTER D?YE B?R YER VAR ZATEN HERGÜN YOLUN DÜ?ER TELEFON ?NTERNET VS.?Ç?N MUTLAKA ORDA GEZ? TURLARINA ADINI YAZDIR VE ÜCRET?N? ÖDE N?AGARA WASH?NGTON VE DAHA BA?A YERLERE GEZ? DÜZENLERLER A?USTOSTAN ?T?BAREN MAKUL F?YATLARLA ONLARLA G?DEB?L?RS?N ARKADA?LARINLA G?TMED???N YERLERE.HEM ?Z?N GÜNLER?N? DE?ERLEND?RM?? OLURSUN ?Z?N GÜNÜNE DENK GELEN GEZ?YE KATILIRSIN.
i?yerinde çal??anlar ev arkada??yd? yan?lm?yorsam.amerikal?lar denilenin aksine çok güleryüzlü ve esprili insanlar ve rahat insanlar? severler hiç çekingen davranma hep güleryüzlü ve e?lenceli ol.nerde bi e?lence aktivite varsa atla hemen evde oturma.ilk 1 ay s?k?l?rs?n çok normal al???nca 3 ay sonunda memleketin gibi benimsersin)

bende e?lence park?na gitmek isstiyorum tavsiyen için sa?ol..para kazanc? bak?m?ndan nas?ld?r ?

çok te?ekkür ederim bilgilerin için. 1 haziran da orday?m.. sana da bol ?anslar her?ey için
![]()

karde?im bnde ocean city nj deyim ama gillians wonderland de cal?scam

Ay?n kaç?nda gidiyorsun? Kal?cak yer ayarland?m??

14 haziranda gidiyorum daha ayarlamad?m sn ayarladn m? nezman gitceksin

ben 1 Haziran da gidiyorum. Bende daha ayarlamad?m. Bu ara ?irkete ça??rcaklar. onun için konu?çaz. Ayarlan?nca sana hemen iletirim.

tamam karde?im sende armadayyla gidiyosun san?r?m kalck yer konusunda sey dedi benim dan??man?m bi yer gösterdi ba?ka ögrencilerimizde buyuk ihtimal burda kalcak falan dedi buyuk ihtimal sana da ayn? yeri söyleyebilirler

evt armada. ferhat beywatç?lar?n kald??? bir otelmi?. biz çok i? ve ?ehir konu?t?mzdan nerde ne vard? unuttuk arkad??mla
hatrlatt???n iyi oldu. otel hatrl?yodk ama ocean city de mi dye hat?rlayamam??t?k
.

ben izmirden gidiyorum yalnz bana haftalag? 95 dolar olan biyer gösterdiler bana birz pahal? geldi

kaç ki?ilik oda? fiyat bende hiç hat?rlam?yorum. ben ve arkada??m gitçez. 2 ki?ilikler pahal?y?m??. Orda bir ki?i daha bulmal?y?z san?r?m. Ben detayl? konu?unca sana da söylerim. Ona göre bi?ey yapars?n. Bide ben geçen sene buraya gitmi?lerin telefon numalaran? al?cam ?irketten. Onlardan da bilgi al?cam bu kal?cak yer için.

tamam karde?im bnde pazartesi gidicem ?irkete haberle?iriz yine

tamamd?rmutlu huzurlu günleeeer
![]()
Vize de geldi hadi hay?rl?s? bakal?m...
---wat where amazing happens---

hadi bakal?m hay?rl? olsun?afak kaç?

beyhan mrb napt?n kalacak yer konusunu kesinle?ti mi nerde kalacag?n ben hala sirekete gidip konusamad?m

mrb. ben ?mdi ?irkete gidiyorum. ak?ama yazar?m sana.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks