Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Türkiye'den debit card almak

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Türkiye'den debit card almak

Merhaba, ben uluslaras? geçerlili?i olan ve özellikle internet üzerinden ticari i?lemlerde bulunmama olanak sa?layacak bi banka kart? sahibi olmak istiyorum. Düzenli gelir sa?layan bir i?im olmad??? için de kredi kart? ba?vurusunda bulunam?yorum. ?nternette önce eBay sonra PayPal sonra da 'debit card' terimleri ile tan??t?m. Forumdaki önceki mesajlara bakt?m ama anlad???m kadar?yla hesaplar genellikle Amerika'dan aç?lm??. Kimse Türkiye'deki bir bankadan 'debit card' ald???n? ya da al?nabilece?ini belirtmemi?. Zaten bildi?im kadar?yla Türkiye'deki bankalar banka kart? için böyle bir ifade kullanm?yor. Bu ifadeyi HSBC, Bank Asya gibi bankalarda gördüm ama onlardaki debit ile as?l debit biraz farkl? san?r?m. Yap? Kredi Bankas? ile görü?tüm ama onlar da bu konuda pek bi?ey bilmiyorlar. Türkiye'den gerçek anlamda debit card ç?kartt?rabilece?im bir banka bilen var m?? Türkiye olmazsa Amerika'dan da olabilir, tabi Türkiye'de ikamet eden birine hesap açarlar m? bilmiyorum.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Debit card dedi?imiz kart amerikada bankada hesap açt?rarak ald???m?z kartt?r.Bu kart? al?rken bankaya gidip hesap açt?rmak istedi?imizi söylüyoruz ve hesab? açt?klar?nda kart? bize veriyorlar.Bu kart bizim banka hesap kart?m?z oluyor ve param?z? ATM'den bu kart ile çekiyoruz ayr?ca amerika içindeyken internet üzerinden al??veri? yapabiliyoruz.Bildi?im kadar?yla türkiyede böyle bir kart almak mümkün de?il ancak hesab? amerikada aç?t?r?p kart? ald?ktan sonra bu kart ile türkiyede de al??veri? yapabiliyoruz ancak amerikadan dönerken banka hesab?n? kapatmam?? olmak ve hesapta para b?rak?lm?? olmas? gerekiyor.Ama ben hesab? kapatmam burdan o hesaba para havale ettiririm al??veri?imi yapar?m derseniz ödenecek bayaaa bi yüksek miktardaki paray? göze almak gerekir.Ayr?ca türkiyeden örne?in bank of america hesab? aççt?rmak mümkün de?il.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bildi?im kadar?yla türkiyede böyle bir kart almak mümkün de?il
    Öyleymi? Te?ekkür ederim

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Para transferi zor olur ABD-TR aras?. Amerika 'dan hesap açt?r bence. Bank of America, Wells Fargo olabilir. Bank of America daha iyi bana göre. E?er araba kiralamak istiyorsan kredi kart? götür derim TR 'den. Birçok banka ö?renci hesab? aç?yor. Kart?n ad? illaki debit kart olmak zorunda de?il. Türkiye 'de bankamatik kart? olarak VISA ya da MASTER olarak vermiyorlar, veriyorlarsa da ben bilmiyorum. Birde sanal kart olay?na bak hocam.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı optimiseric Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, ben uluslaras? geçerlili?i olan ve özellikle internet üzerinden ticari i?lemlerde bulunmama olanak sa?layacak bi banka kart? sahibi olmak istiyorum. Düzenli gelir sa?layan bir i?im olmad??? için de kredi kart? ba?vurusunda bulunam?yorum. ?nternette önce eBay sonra PayPal sonra da 'debit card' terimleri ile tan??t?m. Forumdaki önceki mesajlara bakt?m ama anlad???m kadar?yla hesaplar genellikle Amerika'dan aç?lm??. Kimse Türkiye'deki bir bankadan 'debit card' ald???n? ya da al?nabilece?ini belirtmemi?. Zaten bildi?im kadar?yla Türkiye'deki bankalar banka kart? için böyle bir ifade kullanm?yor. Bu ifadeyi HSBC, Bank Asya gibi bankalarda gördüm ama onlardaki debit ile as?l debit biraz farkl? san?r?m. Yap? Kredi Bankas? ile görü?tüm ama onlar da bu konuda pek bi?ey bilmiyorlar. Türkiye'den gerçek anlamda debit card ç?kartt?rabilece?im bir banka bilen var m?? Türkiye olmazsa Amerika'dan da olabilir, tabi Türkiye'de ikamet eden birine hesap açarlar m? bilmiyorum.
    bana sorarsan USA ye vard???n zaman iLk f?rsatta bir Bank of America subesine gidip bir debit card c?kar.. internetten ve post makinesi oLan heryerden aL?? veri? yapabiLirsin.. türkiyedeki kartlarla al?sveris yapman? önermem cunku bankalar dolar kurunu kafaLar?na göre aL?yorLar.. özeLLikLe saat fark? oLdu?u için snn al?sveris yapt???n saatLerde bankalar tr de kapaL? oLuyor ve bu sebepLe kur dahada yuksek oLuyor.. fakat arkadas?nda söyledi?i gibi araba kiralayacaksan burdan bir KRED? KARTI götürmen ?art, yapcak bi?ey yok.. bnmki sadece bir tavsiye sen biLirsin yinede

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkada??m sana çok basit bir yöntem, Professional Translation Services - One Hour Translation - Translation Agency a üye ol, hesap do?rulamas? k?sm?nda Debid card ile do?rula tarz?nda bir?ey var, oraya gir payoneer debit card ba?vurusu yap. 9$ bir ücreti var o da ilk para yat?rd???nda hesaptan kesilir. 15-20 gün içinde kart?n eline gelir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)