Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þirketin bulduðu uçak biletii???

Acemi Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    0

Question Þirketin bulduðu uçak biletii???

herkese mrb.Bu hafta vize görüþmemide hallettim geldi sýra uçak biletine þirket bana ortalama 600-650 avro arasý bulacaðýný söyledi THYden sizce fiyat nasýl gidiþ tarihi14hzr geliþ 20eylül

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

ee anlatsana golgii)nasýldýý...nereden nereye gideceksin ve de

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

600 avro güzel fiyat. Özellikle THY ile gitmeni de tavsiye ederim zaten, aktarmalý uçmak ölüm resmen. Kaçýrma derim.

BannedUser
    Guest

Donus tarýhý degýstýrme ucrtsýzdýr buyuk ýhtýmal. Býletý ne zaman bulurlarsa parayý o zaman ver yaný parayý sýmdý ver býletý sonra alacagýz derlerse olmaz de.
    Tebrýk ederým výze ýcýnde.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben bilet satýþ acentasýndan bir arkadaþa sormuþtum 550 euro demiþti (thy) ama 1-2 hafta oluyor... her hafta artar mý fiyatlar?

BannedUser
    Guest

hayýr. duruma göre degýsýr. ama genel itibari ile watcýlarýn dýgýs tarýhý olan 15haz-25haz arasý býlet alacak olanlar cok gec tarýhe býrakmamalý yoksa cok ucuk fýyatlara býler alabýlýrler son ana býrakýrlarsa.

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

1-2 gün önce 1250 TL idi. NY, THY ile. Aktarmalý uçuþta ölüm denilecek kadar deðil arkadaþlar. 3 yýldýr öyle gittim. Arada fazla zaman yoksa normal biraz fazla yoruluyorsunuz hepsi bu. Benim için güzeldi farklý havaalanlarý gördüm farklý insanlar gördüm ama bu yýl aktarmasýz uçacaðým bende. Yeter artýk... Bu arada THY isteyenler alsýnlar biletini ileriki dönemlerde daha ucuz olacaðýný sanmýyorum.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    0

bilgilendirdiðiniz için ben jfk incem ordanda lake george gitcem ama þirket halen aramadý bilet için fiyat artmasýn birden

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

thy ise gerçkten iyi fiyat

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

sýrketlere pek kanmayýn derým herzaman kendý karlarýný da koyarlar ustune oysa sozlesmesýnde ''ucuz ucak býletý saglanacaktýr'' yazmasýna ragmen.beným sýrketýn zamanýnda bana buldgu beným buldugumdan hem daha pahalýydý hem de 2 aktarmalýydý .oysa ben daha ucuza ve ýstedgým varýs saatýnde ve 1 aktarmalý bulmustum...
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Acemi Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar þirket thy den 700 avro bilet rezervasyon yaptýrmýþ tahminlerinden yükse sizce nasýl alayým mý??o dedikleri bilet fiyatýý mayýs ortalarý gidiþinde geçerliymiþDD 2 bagaj hakký varmýþ uçak BOEING 777-300ER sözde buymuþ;D

BannedUser
    Guest

Alýntý golgi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar þirket thy den 700 avro bilet rezervasyon yaptýrmýþ tahminlerinden yükse sizce nasýl alayým mý??o dedikleri bilet fiyatýý mayýs ortalarý gidiþinde geçerliymiþDD 2 bagaj hakký varmýþ uçak BOEING 777-300ER sözde buymuþ;D
    Hani 600*650 euro du NY içinse yüksek tabi kardeþim tabi ben aktarma yapamam ugrasamam dersen sen bilirsin ama muhtemelen diðer þirketlerden 550*600 euro arasý bulursun. Bu wat þirketleri varya sallamada bir numaralar. Sanki çok önemli Boeing 777. Boeing 300*500 olsa ne yazar. Kardeþ sen sen ol þirketten bilet alma.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Bazen þirketler de güzel biletler ayarlayabiliyor, o yüzden þirketin ayarladýðý falan diye ayrým yapmak yersiz bence. Ama benim nacizane önerim THY ile direk uçmak en kralý. 700 avro þu tarihler için biraz pahalý. Niye THY diyorum, onu söyleyeyim madde madde.

- Bi kere iki bagaj hakký veren tek firma THY. Diðer firmalarda hep tek valiz hakký var. Alitalia geçen sene ikinci valiz için 50 avro istiyordu. Gidiþte belki iki valizle gitmezsiniz, ama dönüþte kesin iki valizle dönersiniz.

- Ýkincisi diðer þirketler mutlaka aktarma yapýyor. Direk uçan tek firma THY. Aktarma demek eziyet demek, ölüm demek resmen.

- Son olarak THY hizmet konusunda zaten kendini ispatlamýþ, ama hizmetin Türkçe olmasý çok daha ayrý birþey. Alitalia gibi bir firmayla giderseniz yol boyunca Ýtalyanca'ya maruz kalýrsýnýz, yaþlý hostlardan dandik hizmet alýrsýnýz, yolda aç kalýrsýnýz.

Benim söyleyeceklerim bu kadar. Karar size kalmýþ..

BannedUser
    Guest

Þimdiye kadar ucuz bilet ayarlayan þirket duymadým sonucta onlarda bileti dýsardan alýyorlar ve üzerine kendi komisyonlarýný koyuyorlar. Bende zaten dedim aktarma ile uðrasmam derse THY tabi. Ama çogu kiþi Türkçe konusan hostes görmek için ve 3*5 saat erken gitmek için 150*200 euro fazla vermez 2.valiz meselesine gelince KLM de öyle bir sorun yaþamadým ama dðer þirketleri bilmiyorum. Ayrýca KLM'nin yemekleri cok güzeldir ve Amsterdam Havalimaný cok büyük 2*3 saat aktrma cok etkilemez.

Fakat gerçekten ucuz THY bileti bulursanýz kaçýrmayýn.

Acemi Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    0

evet kendi çabamla tarihlerde hafif oynama yaparak kendim thy nin sitesin den 15haziran-15eylül arasýna direk uçuþ ayný uçaklar 611avro iþte 1.346tl rezervasyon yaptýrdým bu daha iyi oldu gibi ama acaba dönüþ tarihinde sonradan deðiþiklik yapabilirmiyim onu bilmiyorum sizce olurmu??

BannedUser
    Guest

Siteden aldýysan yapamazsýn. 150 euro sanýrsam deðiþtirme. Acentalardan sorsan daha iyi bileti.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bilgilendirdiðiniz için ben jfk incem ordanda lake george gitcem ama þirket halen aramadý bilet için fiyat artmasýn birden
    Kardeþ öncelikle vizen hayýrlý olsun bende 2 gün önce thy den biletimi aldým ankara istanbul jfk arasý ucucam ordan bende gecýcem lake george a

dünkü kura göre hesapladýðýmda 620 euro yapýyodu bana þirketin ayarlarýz dedýði fiyat 680 di bence acentayla fln uðraþma thy den alcaksan direk ana merkezine git biletini vakýt kaybetmeden al

Hatta 3 aydan kýsa sure kalýcaksan thy nýn kampanyasý var daha ucuza býle bulabýlýrsýn ben 6 hazýranda gidiceðim için 3.5 ay fln kalýcam o yuzden yararlanamadým o kampanyadan

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

evet kendi çabamla tarihlerde hafif oynama yaparak kendim thy nin sitesin den 15haziran-15eylül arasýna direk uçuþ ayný uçaklar 611avro iþte 1.346tl rezervasyon yaptýrdým bu daha iyi oldu gibi ama acaba dönüþ tarihinde sonradan deðiþiklik yapabilirmiyim onu bilmiyorum sizce olurmu??
    Alirken esnek bilettir ibaresi gordun mu hic? Ufak bir ceza ile halledersin diye biliyorum. THY Ofisini ara ve ogren derim...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    0

erennn06 lake george grþ inþallahbilette esneklik ibaresii görmedimm yinede arayýp öðreneyimm olmasada alayým ne yapayým bu arada böyle uçak bileti acentalarýndan hangileri var??

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

erennn06 lake george grþ inþallahbilette esneklik ibaresii görmedimm yinede arayýp öðreneyimm olmasada alayým ne yapayým bu arada böyle uçak bileti acentalarýndan hangileri var??
    lake george küçük yer elbet görüþürüz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)