arkadaþlar iþ verenlerle webcamde yapýlan mülakatlar nasýl oluyo ? çok uzun sürüyo mu ve ne gibi sorular soruluyo ? thanks
arkadaþlar iþ verenlerle webcamde yapýlan mülakatlar nasýl oluyo ? çok uzun sürüyo mu ve ne gibi sorular soruluyo ? thanks
Konu j-love tarafýndan (26-02-2011 Saat 11:52 PM ) deðiþtirilmiþtir.
ben iki kere yaþadým (= ilkinde sonuç olumsuzdu ama 2.sinde iyiydi. vize görüþmesi gibi ayný max 4-5 dk sürdü ikisi de 1.si skypte yüzyüze 2.si telde oldu benim. vize sorularýnýn benzeri dýþýnda ekstra bir kaç soru sordu bana bizim firmamýzý duydun mu (not: abarttým orda duydum tabi çok lezzetli sandviçleriniz var falan (= ) sandviç yapmayý biliyor musun dedi ne iþ yapacaðýný biliyor musun dedi vs. vs. vs. benim böyleydi (=
bende skyp'tan 3 görüþme yaptým ilk ikisi olumsuz oldu 3.de geçtim.gmzzenin dedigi gibi 4-5 dk sürüyor.ilk olarak kendinden bahsetmeni istiyor daha sonra neden gelmek istedigini,neden bu iþi istedigini,çalýþacagýn iþten beklentilerini,çalýþacagýn yer ve iþ hakkýnda biþiler bilip bilmedigini ölçmek için sorular soruyor genelde
bende salý günü skype üzerinden iþ verenle görüþecem çok heycanlýyým ilki olumsuz olmuþtu 15 kiþiden 2 kiþi seçtiler bunda 4 kiþi mülakata girio bakalým ne olcak
5 dakýya býle bulmuyor bazý gorusmeler sýzý gormek tanýmak ýcýn yapýlýyor kisisel sorular ve is le ýlgý sorular soruyorlar
Better late than never
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
ben bi kez girdim onda da alýnmadým iþe..anlamadým sorularý yarým yamalak falan cevap vermiþtim..heralde ilk girenleri coðu cakýyor
bende girdim red verdiler kendimi 3 arkadaþ ayný iþ için girdik interviewe ben ve diðer arkadaþým a red verdiler kýz arkadaþým onaylandý.Kendimi çok yetersiz hissettim yavTabi ben red yiyince kýz arkadaþýmda reddetmek zorunda kaldý iþi
![]()
Benim skype deðildi de telefonlaydý. Ýþverenin ne dediðini hiç anlamadým. Hem de ingilizcem iyi olduðu halde. Sonra adam Türkçe konuþmaya baþlayýnca aksanýn neden o kadar bozuk olduðunu anladým. Sonuç mu tabii ki alýnmadým. Alýnsam da gitmek istemezdim zaten.
Bende skype'den girdim. aslýnda þöyle birþey var eðer mülakatý iþverenin yaparsa cok zorluyor ve hiç gözünün yaþýna bakmýyor. Ama eðer sponsor firma mülakatýný yapýyorsa o zaman BANA göre gayet rahat geçmek. Yani seni kim mülakat yapýcak bence buna da baðlý biraz. Ben skype den girdim sponsor firma yaptý gayet sempatik bir bayandý, kendimi anlatmamý istedi, ilgilendigim spor varmý dedi ( lifeguard iþini seçtiðim için yüzme dedimneden bu programa katýlmak istedigimi sordu.. bu tarz basit þeyler... 3-4 dakika sürmemiþtir bile. rahat ol kameranýn karþýsýnda. Anlamadýðýn yerde tekrarlarmýsýn ses kalitesi düþük gibi bahaneler söyle. anlayýþla karþýlýyorlar ve yavaþ yavaþ soruyorlar genelde bir daha.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks