Arkadaþlar aylarca beklediðim gün geldi çattý.Var mý bu tarihte vizeye girecek olan arkadaþlar ?
Arkadaþlar aylarca beklediðim gün geldi çattý.Var mý bu tarihte vizeye girecek olan arkadaþlar ?
kolay gelsýn dostum guzel haberlerýný beklýyoruz (:
saolasýn reyesvisa için her þey hazýr.Ortalamam da 2.41
umarým alýrým ve biter bu ýzdýraplý visa stresi
insallah alýrsýn vizeyi güzel haberlerlerini bekliyoruz=)
saolun arkadaþlar eksik olmayýn.
bana sorarsan aldýn bile ama sen endýselen yoksa tadý cýkmýyor![]()
Better late than never
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
Ýnsallah yarýn bu saatlerde vizeyi aldým dersin.
antona katýlýyorum bence de aldýn ama endiþelenmek bu iþin vazgecilmez bi parcasý![]()
erhan nerede kaldýn yaz artýk su sorularý falan
Merhaba arkadaþlar,
Size bugün ki vize görüþme sürecini baþtan sona anlatýyorum.
Dün gece gözüme uyku falan girmedi sabaha kadar yatakta kývrandým durdum ve sabah 5.30 da kalktým artýk dayanamadým ve giyindim çýktým yola.Sabah saat 8.35 te konsolosluk önündeydim ve kapýda ki polis abilerin git karþýda ki cafede otur biz seni çaðýracaðýz dediler.Tamam abi dedim geçtim karþýda beklemeye.Hava da buz gibi.Neyse saat 9 gibi içeriye aldýlar kapýlardan geçe geçe en sonunda VA katýna çýktým ve sýra numaramý aldým (82).Parmak izlerimi alacak olan kadýnla biraz muhabbet ettik.anlamadým dediklerini ilk baþta güldü falan thank you dedi ve vize için geri sayým.En ön sýraya oturdum ve baþladým milleti dinlemeye.Diðer oturanlarla konuþurken bir kiþi yeþil olarak 2 kiþi de red olarak sonuçlandý(ama bunlar WAT deðildi).Numara 82 de yandý ve en saðdaki giþeye yöneldim.CHPye yeni millet vekili olan Süheyl Batum'a benzeyen bir adam
selamlaþtýk nbr nasýlsýn falan. dedim hemen WAT için. ona göre sorun gibisinden .Arkadaþlar yavaþ falan konuþmadý vallahi.Bildiðin su gibi konuþtu adam kelimelerden seçtim biþeyler
WORK AND TRAVEL HAA
-YES
NERELÝSÝN ERHAN?
-ADANA AMA ÝSTANBUL'DA YAÞIYORUM
ADANA MI GÜZEL ÝSTANBUL MU?
-ÝSTANBUL
NEREDE OKUYOSUN?
-YILDIZ TEKNÝK ÜNÝV.
YILDIZ TECHH HAA OHOOO
NE OKUYOSUN?
-METALURGÝCAL AND MATERÝALS ENGÝNEERÝNG
GOOD.WHERE ARE YOU GOÝNG ÝN USA?
-Ý DONT KNOW YET.I GET JOB FAIR.I AM WAITING MY JOB
OK.WHAT DO YOU WANT TO WORK?
-IN ANY WHERE ÝS SO CLOSE NEW YORK
OK.ÝNSAN KAÇAKÇILIÐI YAZISINI OKUDUN MU ?
-YES.I DID.thank you again
en sonda üzerinde barkot olan küçücük bir UPS kartý(beyaz kaðýt sanýrým o) verdi gittim ödedim 12 lira ve finished![]()
Hadi geçmiþ olsun sana dedik o kadar 1 dakika sürüyo diye panik yapýyorsun![]()
Çok saol abi .Hakaten çok stres yapmýþtým ama güzel bitti.Bir göndersinler hele tam olarakdaha mutlu olacaðým
yesil kagit,beyaz kagýt falan hangýsý ýyý bunlarýn![]()
tebriklerhayýrlý olsun
beni de sardý heyecan..
hayýrlý olsun darýsý basýmýza (:
hayýrlý ugurlu olsun cok sevýndým senýn adýna
Vay geçmiþ olsun hadi bakalýmdarýsý baþýma
hepinize çok teþekkürim ederim arkadaþlardarýsý sizin baþýnýza
![]()
öncelikle hayýrlý olsun biraz geç oldu ama...Bu insan kaçakçýlýðý yazýsý ne oluyor acaba neden böyle bir þey soruyorlar?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks