Arkada?lar aylarca bekledi?im gün geldi çatt?.Var m? bu tarihte vizeye girecek olan arkada?lar ?
Arkada?lar aylarca bekledi?im gün geldi çatt?.Var m? bu tarihte vizeye girecek olan arkada?lar ?
kolay gels?n dostum guzel haberler?n? bekl?yoruz (:
saolas?n reyesvisa için her ?ey haz?r.Ortalamam da 2.41
umar?m al?r?m ve biter bu ?zd?rapl? visa stresi
insallah al?rs?n vizeyi güzel haberlerlerini bekliyoruz=)
saolun arkada?lar eksik olmay?n.
bana sorarsan ald?n bile ama sen end?selen yoksa tad? c?km?yor![]()
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
?nsallah yar?n bu saatlerde vizeyi ald?m dersin.
antona kat?l?yorum bence de ald?n ama endi?elenmek bu i?in vazgecilmez bi parcas?![]()
erhan nerede kald?n yaz art?k su sorular? falan
Merhaba arkada?lar,
Size bugün ki vize görü?me sürecini ba?tan sona anlat?yorum.
Dün gece gözüme uyku falan girmedi sabaha kadar yatakta k?vrand?m durdum ve sabah 5.30 da kalkt?m art?k dayanamad?m ve giyindim ç?kt?m yola.Sabah saat 8.35 te konsolosluk önündeydim ve kap?da ki polis abilerin git kar??da ki cafede otur biz seni ça??raca??z dediler.Tamam abi dedim geçtim kar??da beklemeye.Hava da buz gibi.Neyse saat 9 gibi içeriye ald?lar kap?lardan geçe geçe en sonunda VA kat?na ç?kt?m ve s?ra numaram? ald?m (82).Parmak izlerimi alacak olan kad?nla biraz muhabbet ettik.anlamad?m dediklerini ilk ba?ta güldü falan thank you dedi ve vize için geri say?m.En ön s?raya oturdum ve ba?lad?m milleti dinlemeye.Di?er oturanlarla konu?urken bir ki?i ye?il olarak 2 ki?i de red olarak sonuçland?(ama bunlar WAT de?ildi).Numara 82 de yand? ve en sa?daki gi?eye yöneldim.CHPye yeni millet vekili olan Süheyl Batum'a benzeyen bir adam
selamla?t?k nbr nas?ls?n falan. dedim hemen WAT için. ona göre sorun gibisinden .Arkada?lar yava? falan konu?mad? vallahi.Bildi?in su gibi konu?tu adam kelimelerden seçtim bi?eyler
WORK AND TRAVEL HAA
-YES
NEREL?S?N ERHAN?
-ADANA AMA ?STANBUL'DA YA?IYORUM
ADANA MI GÜZEL ?STANBUL MU?
-?STANBUL
NEREDE OKUYOSUN?
-YILDIZ TEKN?K ÜN?V.
YILDIZ TECHH HAA OHOOO
NE OKUYOSUN?
-METALURG?CAL AND MATER?ALS ENG?NEER?NG
GOOD.WHERE ARE YOU GO?NG ?N USA?
-? DONT KNOW YET.I GET JOB FAIR.I AM WAITING MY JOB
OK.WHAT DO YOU WANT TO WORK?
-IN ANY WHERE ?S SO CLOSE NEW YORK
OK.?NSAN KAÇAKÇILI?I YAZISINI OKUDUN MU ?
-YES.I DID.thank you again
en sonda üzerinde barkot olan küçücük bir UPS kart?(beyaz ka??t san?r?m o) verdi gittim ödedim 12 lira ve finished![]()
Hadi geçmi? olsun sana dedik o kadar 1 dakika sürüyo diye panik yap?yorsun![]()
Çok saol abi .Hakaten çok stres yapm??t?m ama güzel bitti.Bir göndersinler hele tam olarakdaha mutlu olaca??m
yesil kagit,beyaz kag?t falan hang?s? ?y? bunlar?n![]()
tebriklerhay?rl? olsun
beni de sard? heyecan..
hay?rl? olsun dar?s? bas?m?za (:
hay?rl? ugurlu olsun cok sev?nd?m sen?n ad?na
Vay geçmi? olsun hadi bakal?mdar?s? ba??ma
hepinize çok te?ekkürim ederim arkada?lardar?s? sizin ba??n?za
![]()
öncelikle hay?rl? olsun biraz geç oldu ama...Bu insan kaçakç?l??? yaz?s? ne oluyor acaba neden böyle bir ?ey soruyorlar?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks