Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Walt Disney hakkında

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Standart Walt Disney hakkýnda

Ankarada bir þirket üniversite öðrencilerini walt disney world'e yolluyor.
    Work and travel gibi birþey ancak þirkete para vermiyorsunuz, mart ayýnda Amerikadan sorumlu kiþiler geliyor ve baþvuru yapan kiþiler arasýnda bir mülakat yapýyor. Mülakatta seçilen kiþilerin pozisyolarýný belirliyorlar ve yazýn 3 ay walt disneyde çalýþýyorsunuz.
    Kýsaca work and travel'ýn bir deðiþik versiyonu.

Bu konu hakkýnda bilgisi olan, daha önce giden ve mülakatta ne gibi sorularýn sorulduðunu, neye önem verdiklerini bilen aradaslar var mý?
    Yardýmcý olursanýz sevinirim.

Forumda bu konu hakkýnda bir bilgi göremedim bu yüzden böyle bir konu açmak istedim. Work and Travel programý olmadýðý için formata aykýrýlýk falan varsa silinebilr.
    Konu emrESES_26 tarafýndan (28-02-2011 Saat 04:01 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Açýkçasý böyle bir þeyi ilk defa duyuyorum.Yalnýz þirket neden hiç bi para almadan yolluyor.Bu iþ içinde biþey var gibi.Babasýnýn hayrýna mý yapýyor böle bi iþi.Hele Walt Disney'e yollayarak.Hangi þirket olduðunu ve iþin ayrýntýlarýný anlatabilirsen sevinirim.
    ""Let the game begin""

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý Amadeus35 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Açýkçasý böyle bir þeyi ilk defa duyuyorum.Yalnýz þirket neden hiç bi para almadan yolluyor.Bu iþ içinde biþey var gibi.Babasýnýn hayrýna mý yapýyor böle bi iþi.Hele Walt Disney'e yollayarak.Hangi þirket olduðunu ve iþin ayrýntýlarýný anlatabilirsen sevinirim.
    Noktasýndan virgülüne, kesme iþaretinden büyük harfine kadar ayný þeyleri söylemiþtim bende ilk duyduðumda ama malesef böyle önyargýlý olmamak gerekiyormuþ

Þimdi bunlar Walt Disneyle anlaþmalý sanýrým, biz gitmek istediðimizde ha deyince gidemiyoruz zaten. Kontenjan var elini çabuk tutan yazýlýyor. Sonra ilk mulakatý kendileri yapýyorlar (ingilizce) sonra ise Disneyden müdürler geliyor ve onlarda seçerse gidebiliyorsun. Sadece 350 lira gibi cüzi bir miktar depozit ödüyorsun o da nasýlsa bedava diye baþvurup baþkasýnýn hakkýný yemeyelim diye. Zaten bizden kaynaklanmayan bir sebepten dolayý gidemezsek parayý iade ediyorlar, gidersek te iade ediyorlar. Yalnýz parayý verdin evraklarý tamamlamadýn, muakatlara gelmedýn, gitmekten vazgeçtin bu gibi durumlarda parayý alamýyorsun.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Bilgilendirme için çok saðol.Hemen araþtýrmaya baþlýyorum
    ""Let the game begin""

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    17

geçen yaz oradaydým...

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

bunun bi sitesi felan var mý nerden baþvuru yapýlýyor
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

BannedUser
    Guest

Alýntý emrESES_26 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Noktasýndan virgülüne, kesme iþaretinden büyük harfine kadar ayný þeyleri söylemiþtim bende ilk duyduðumda ama malesef böyle önyargýlý olmamak gerekiyormuþ

Þimdi bunlar Walt Disneyle anlaþmalý sanýrým, biz gitmek istediðimizde ha deyince gidemiyoruz zaten. Kontenjan var elini çabuk tutan yazýlýyor. Sonra ilk mulakatý kendileri yapýyorlar (ingilizce) sonra ise Disneyden müdürler geliyor ve onlarda seçerse gidebiliyorsun. Sadece 350 lira gibi cüzi bir miktar depozit ödüyorsun o da nasýlsa bedava diye baþvurup baþkasýnýn hakkýný yemeyelim diye. Zaten bizden kaynaklanmayan bir sebepten dolayý gidemezsek parayý iade ediyorlar, gidersek te iade ediyorlar. Yalnýz parayý verdin evraklarý tamamlamadýn, muakatlara gelmedýn, gitmekten vazgeçtin bu gibi durumlarda parayý alamýyorsun.
    Ýþ o zaman bedava olmuyor sanýrsam 350+sigorta ödüyorsun. Sigorta içinde 150 dolar alýyorlar galiba. Bu da iþin self ücreti ile ayný olmasý demek. Demek ki þirket bo programý ayarlamýs ve ögrencileri self gonderiyor. Bedava demek yanlýþ olur. O zaman her self giden bedava gitmiþ olur

Ama genede ilk sene katýlacaklar için iyi gibi tabi kazanc ve konaklamada önemli.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýþ o zaman bedava olmuyor sanýrsam 350+sigorta ödüyorsun. Sigorta içinde 150 dolar alýyorlar galiba. Bu da iþin self ücreti ile ayný olmasý demek. Demek ki þirket bo programý ayarlamýs ve ögrencileri self gonderiyor. Bedava demek yanlýþ olur. O zaman her self giden bedava gitmiþ olur

Ama genede ilk sene katýlacaklar için iyi gibi tabi kazanc ve konaklamada önemli.
    sen amerika da 20 yýl kalsan bulamayacagýn kalitede konaklamayý saglýyor ve bana da sagladý, havuzu spa sý fitness ý iþ yerine ve bir cok noktaya icerisinde wallmart ta olmak uzere ucretsýz servisi olan bý sistem.55 bin kýsýnýn calýstýgý bir iste calýsýorsun, her milletten ev arkadasýn ýs arkadasýn oluyor. iddaa ederim ki disney de bir yaz geciren kisi kadar kimse amerikada onun kadar eglenip super bir amerika da tatil yapamaz. tecrübe ile sabittir.

BannedUser
    Guest

Alýntý wise Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

sen amerika da 20 yýl kalsan bulamayacagýn kalitede konaklamayý saglýyor ve bana da sagladý, havuzu spa sý fitness ý iþ yerine ve bir cok noktaya icerisinde wallmart ta olmak uzere ucretsýz servisi olan bý sistem.55 bin kýsýnýn calýstýgý bir iste calýsýorsun, her milletten ev arkadasýn ýs arkadasýn oluyor. iddaa ederim ki disney de bir yaz geciren kisi kadar kimse amerikada onun kadar eglenip super bir amerika da tatil yapamaz. tecrübe ile sabittir.
    Bende ilk sene gidecekler için iyi dedim farklý biþey söylemedim zaten. Havuz ve spa falan bedavaysa cazip bir iþ amacý dil geliþtirmek ve eðlenmek olanlar için.

NOT : Bu iþi iki firma ortak yapýyor. Ýnþ. tek bir firma yapar, Ankara'da olan. Diðeri biliyorsun wise gecen sene birçok kiþiyi maðdur eden bir firma.
    Konu BannedUser tarafýndan (05-03-2011 Saat 08:45 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

meraba bende orlando disneye çok yakýným orda bi otelde calýþýcam burda türkler nerelerde takýlýr merak ediyorum kendime beraber kalýcak bi kýz arkadas bulmam gerekiyo yardým edebilirsen eger çok sevinirim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks