Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 3.35 ile vize reddi aldım yardın edinn:(

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 3.35 ile vize reddi ald?m yard?n edinn:(

Slm arkada?lar bugun vize görü?mesine girdim ankarada not ortalamam 3.35 2 numaral? veznedeki görevliye denk geldim ve saçma saçma sorular sordu hiç o bilindik nereye gideceksin neden gideceksin falan gibi sorular sormad? bir kaç soruda tak?ld?m ve vize reddi verdi daha çok çal?smal?s?n dedi ne yapmam gerekiyor istegimde kaçt? aç?kcas? böyle olunca hiç beklemedigim bi?eydiNas?l oldu anlamad?m ikinci kez deniyeyim mi sizce?2.s?n?f ögrencisiyim ziraat okuyorum ikinci kez denersem vize alma durumum nedir normalde ingilizceim iyiydi ama heyecanland?m

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı alios Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm arkada?lar bugun vize görü?mesine girdim ankarada not ortalamam 3.35 2 numaral? veznedeki görevliye denk geldim ve saçma saçma sorular sordu hiç o bilindik nereye gideceksin neden gideceksin falan gibi sorular sormad? bir kaç soruda tak?ld?m ve vize reddi verdi daha çok çal?smal?s?n dedi ne yapmam gerekiyor istegimde kaçt? aç?kcas? böyle olunca hiç beklemedigim bi?eydiNas?l oldu anlamad?m ikinci kez deniyeyim mi sizce?2.s?n?f ögrencisiyim ziraat okuyorum ikinci kez denersem vize alma durumum nedir normalde ingilizceim iyiydi ama heyecanland?m
    Oncelikle gecmis olsun diyorum. 2. kez basvuru sansin var. Hic mi anlayamadin sorulari?

PS= Tam olarak anlatir misin nasil oldu. Hangi sorulari anladin vs.?
    Konu break tarafından (28-02-2011 Saat 04:56 PM ) değiştirilmiştir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

bence denemeLisin birkere daha.. ilkinden red al?p 2. sefer vize aLan cok ki?i var..ingiLizcene güveniyorsan kesinLikLe denemeLisin.. 3.35 kolay reddedilcek bir ortalama de?iL..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkada??m pes etme bence tekrar dene.?n?allah al?rs?n 2. seferde.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

1 ve 7 nolu vezneye giriyordu wat ögrencileri bende 7 nolunun orda bekliyordum 7noludaki adam?n söyledi?i herseyi anl?yordum neyse s?ra geldi bir bakt?m 2 nolu gi?e bayand?,ilk olarak
    hii dedi
    hii dedim
    Hangi okulda okuyorsun dedi bende cvblad?m
    hangi bölümde oku?yorsun dedi onuda cvb lad?m
    Neden bu meslegi seçtin dedi onun cvb n?nda verdim ailem çiftci oldgu için dedim;
    Okulun kaç y?ll?k gibi bi soru nsordu ben kac?nc? s?n?fta akuyorsun anlad?m onun cevab?n? verdim neyse bir baska soru sordu ben anlayamad?m özür dilerim dedim l didn t understand you dedim tekrar etti ben yine anlayamad?m de?i?ik bir soru sordu hiç tan?d?k gelmedi soru sonra ne oldu hat?rlam?yorum biraz daha çal?? dedi
    pasaportu elime verdi bi beyaz ka??t verdi ben o anda ?oka girdim birden ne oldu?unu anlayamadan ç?kt?m ordan

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

off sen 3.35 ile alamad?ysan biz nap?caz benide karamsarl?ga dusurdun...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

beni de...

BannedUser
    Guest

1 ve 7 nolu vezneye giriyordu wat ögrencileri bende 7 nolunun orda bekliyordum 7noludaki adam?n söyledi?i herseyi anl?yordum neyse s?ra geldi bir bakt?m 2 nolu gi?e bayand?,ilk olarak
    hii dedi
    hii dedim
    Neden bu meslegi seçtin dedi onun cvb n?nda verdim ailem çiftci oldgu için dedim;
    Okulun kaç y?ll?k gibi bi soru nsordu ben kac?nc? s?n?fta akuyorsun anlad?m onun cevab?n? verdim neyse bir baska soru sordu ben anlayamad?m özür dilerim dedim l didn t understand you dedim tekrar etti ben yine anlayamad?m de?i?ik bir soru sordu hiç tan?d?k gelmedi soru sonra ne oldu hat?rlam?yorum biraz daha çal?? dedi
    pasaportu elime verdi bi beyaz ka??t verdi ben o anda ?oka girdim birden ne oldu?unu anlayamadan ç?kt?m ordan
    Bence bu kez ?stanbul'da dene. Bu ortalama ile kesin al?rs?n bence.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

oha ya..dil nedeniyle vermedi?i ac?k ke?ke hemen ayr?lmay?p az biraz daha bir?eyler söylemeye cal??sayd?n..2.ye kesinlikle gir ankarada da olsa..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Geçmi? olsun. Belli ki dilden elemi?ler seni. Bence ?stanbul'da tekrar dene. Alaca??n? dü?ünüyorum. Nas?l farkl? soru sordu, onu anlam?? de?ilim. ?nternette vizede ç?kan sorular dola??yor sürekli. Onlardan farkl? soru sorduklar?n? duymad?m hiç. Tekrar geçmi? olsun.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Öncelikle geçmi? olsun deyim bende Ankarada girdim mülakata hemde 2 nolu görevli yapt? mülakat? baya kötülüyolard? adam? fakat bekledi?im gibi olmad? bana bu internette dolanan sorulardan sordu rahatça ald?m vizeyi ingilizcem pek iyi olmamas?na ra?men ..

Maddi durumlar s?k?nt? olmazsa istanbulda dene ?ans?n? yok zor olur dersen bence kes?nl?kle ankarada bidaha denemel?s?n 2. kez alan insanlar tan?yorum umudunu kaybetme

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Hocam seninki istisnai bir durum ama sikma canini bu forumda bircok kisi gordum 2. kez vize alani. Eger randevu alabiliyorsan diger konsolosluktan al. Onceden ilk vizeye nerede girmis isen ikinciyede orada girme zorunlulugu vardi. Onu arastir bakalim. 2. kez alma sansin cok yuksek sakin moralini bozma rahat bicimde git, heyecan yapma, guleryuzlu ol. Her turlu alirsin vizeni. Gitmeden hazirlanip git hemen tum sorulara bak tekrar. Neden red yedigini sorabilir konsolos. Bilincsiz gitme. Canini da sikma!
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı erennn06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmi? olsun deyim bende Ankarada girdim mülakata hemde 2 nolu görevli yapt? mülakat? baya kötülüyolard? adam? fakat bekledi?im gibi olmad? bana bu internette dolanan sorulardan sordu rahatça ald?m vizeyi ingilizcem pek iyi olmamas?na ra?men ..

Maddi durumlar s?k?nt? olmazsa istanbulda dene ?ans?n? yok zor olur dersen bence kes?nl?kle ankarada bidaha denemel?s?n 2. kez alan insanlar tan?yorum umudunu kaybetme
    sizin 2 nolu gisedeki gorevli erkek mis,arkadasin red yedigi 2 noludaki gorevlinin bayan oldugunu belirtiyor yani ayni gorevli degil...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı drummer987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin 2 nolu gisedeki gorevli erkek mis,arkadasin red yedigi 2 noludaki gorevlinin bayan oldugunu belirtiyor yani ayni gorevli degil...
    ?imdi farkettim bende ben vizeyi alal? 15 gün fln oldu 1 nolu gi?ede sar???n bir kad?n vard? konusduklar?n?n hiç birini anlamad?m ?ansl?y?m o denkgelmed?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

zaten bu vize de goruvlilerde bi standart olmadigi icin en kritik nokta gercekten sansa kaliyor aslinda

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben 2 y?l önce ankarada ald?m vizemi sorunlu oldu ama bnm soru?turmaya tak?lm??t? o yüzden... tekrar randevu almad?m vizem biraz geç geldi.
    Bana sar???n orta ya?l? bi bayan denk gelmi?ti,üniversitemi mesle?imi sordu, ing ö?remenli?i deyince "küçüklere mi büyüklere mi ö?retmeyi tercih edersin... neden..." diye sordu.Tahminimce sana da mesle?inle alakal? bi soru sormu?tur de?i?ik olarak

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

geçmi? olsun alios gidece?in yer ve yapaca??n i? neydi senin...belki onlarla alakal? soru sormu?tur yeterlimisin o i?e filan seni s?namak için

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar bende bugun vize tarihimi ayarlad?m benim ortalamamda 1.98 bende biraz t?rs?yorum aç?kcas? yer olarak benim için daha uygun olaca??ndan ankara seçicektim ama dan??man?m ortalamamdan dolay? sen kesinlikle ist seç dedi.genel olarak ankara için zorluyorlar tarz?nda bi dü?ünce mi var acaba?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

gecm?s olsun bence b?daha denemel?s?n...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hii dedi
    hii dedim

durumu çözümledim önemli bi nokta var okulun kaç y?ll?k diye soru sorulmu? ve kaç?nc? s?n?fta okuyorsun diye anlay?p iki dedin heralde yani okulun iki y?ll?k oldu?unu anlad? vize görevlisi transkripte de bak?p ikinci s?n?fta oldu?unu görünce senin amerikaya gitmeden önce mezun durumda olabilece?ini dü?ünmü? o yüzden vize reddi vermi? diye dü?ünüyorum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar bende bugun vize tarihimi ayarlad?m benim ortalamamda 1.98 bende biraz t?rs?yorum aç?kcas? yer olarak benim için daha uygun olaca??ndan ankara seçicektim ama dan??man?m ortalamamdan dolay? sen kesinlikle ist seç dedi.genel olarak ankara için zorluyorlar tarz?nda bi dü?ünce mi var acaba?
    arkadaslar gercekten ankaradan vize almak zor mu,bu konuda ne dusunuyorsunuz?

@lost35,dedigin mantikli,zaten bu ortaama ile red olunca bi abeslik var illaki.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sar?s?n orta boylu bir bayan denk geldi benim ?ans?mada,dediklerini fazla anlayamad?m susmiyim diye konustum ama 1 soruya yank?s cvb vermi?im neden böyle oldu bilmiyorm.?anss?zl?k i?te çok karamsarl?ga dü?tüm evime geldim ?u anda antalyaya 1-2 gün dü?ünecem daha sonra ?irketime Cvb?m? söylicem e?er tekrar girmek istersem 15 gün içinde tekrar girebiliyormusum ?irketim öyle dedi bakal?m hay?rl?s?

BannedUser
    Guest

Sar?s?n orta boylu bir bayan denk geldi benim ?ans?mada,dediklerini fazla anlayamad?m susmiyim diye konustum ama 1 soruya yank?s cvb vermi?im neden böyle oldu bilmiyorm.?anss?zl?k i?te çok karamsarl?ga dü?tüm evime geldim ?u anda antalyaya 1-2 gün dü?ünecem daha sonra ?irketime Cvb?m? söylicem e?er tekrar girmek istersem 15 gün içinde tekrar girebiliyormusum ?irketim öyle dedi bakal?m hay?rl?s?
    Bence hiç dü?ünme karde?im bende Antalya'da ya??yorum s?rf sorun olmas?n diye ISt gittim sana tavsiyem git bir kez daha gir vizeye. Tabii bizlere demesi kolay ?imdi girmek istesen yol paras? falan sana 400 liraya malolacak. ?ahsi fikrim tabi bu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ooo ?stanbuldakileri yar?m saat izledim hemen hemen ayn? sorular? sordular son sorular? farkl? oluyordu i?te ak?am ne yedin sabah ne yedin gibii..geçmi? olsun bencede ?stanbulada dene ?ans?n?.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bnce sen tekrar dene kardesim cunk bi anormallik war ortada dedigin gibi sorulardan birine ters cevap verdin.Istanbulda mi Ankarada mi tekrar denemen gerek onu bilmiyorum,Istanbul`da daha kolay oldugunu soyluyorlar ama gorusler farkli tabi.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sen 3.35 ile vize alamam??san yüzde 95 olas?l?kla dil sorunun vard?r. ?stanbul'da da deneyebilirsin ama senin dilin yeterli gelmezse orada da verilmez.
    Bununla beraber ?u da var ki, bir WAT aday?n?n dil problemi ya?amas? için ingilizce speaking'inin çok çok kötü olmas? gerekir.

Herkesin yapt??? hata vize veren memurlar? "sorgu memuru" gibi dü?ünmesi.. Rahat olan vize al?r...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

b?r arkadas dem?sk? 2 y?ll?k anlad? d?ye memur okulunu ve 2.s?n?f d?y?nce de son s?n?fs?n d?ye red oldu falan.Kat?lm?yorum.cunku o memurlar?n kars?s?na her gun 100 lerce ögrenc? gel?yor her tur bolumden ve hang? bolumler?n kac y?ll?k oldugunu b?l?yorlar.ayr?ca sen?n belgeler?n? de pcden göruyorlar,böyle b?r durum oldugnu sanm?yorum.Sorun tamamen ?ng?l?zcen?n yetmey?s?nden kaynakl?.Yapman gereken forumdak? mulakatlar? arast?rman ve kal?p sorular? ezberlemen,bu sek?lde de cevap vermen kolay olacakt?r.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

geçmi? olsun arkada??m okurken bile beni stres bast?... bence ikinciyi denemelisin...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

sonuc nolduki tekrar denedin mi?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bazen okul puan?na bakm?olarm?s b?le acaba sen?nk?ne bakmad?larm? :S bakt?g? halde red verd?yse b?z nap?caz acaba :s

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)