Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: peki bir y?l??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Question peki bir y?l??

Arkada?lar genelde 3 ayl?k k?sa dönemler için yorumlar. Gayet do?al gerçi WAT üzerine site. Ancak gördü?üm kadar?yla 1 sene giden arkada?lar da var.. 3 ay de?il de 1 sene gidiyor olman?n bavul içeri?i konusunda nas?l bir etkisi olur? Ya da olur mu? Çok bir giyecek götürmeye niyetim yok. Yiyecek götürsem mi götürmesem mi, çok arada kald?m. Ama otelcilikten ve merak?mdan dolay? a?ç?l???m vard?r, iyidir de. Malzeme bulma sebze baharat un ya? falan s?k?nt?m olmucaksa, ki tahmin ediyorum çok s?k?nt? çekmem; yeme?imi yapar?m. ?? ki bi oca??m, f?r?n?m olsun.

Türkiyede elektronikçilerde oluyo böle ytongun içinden rezztans geçirmi? amcam elektrikli ocak yapm??. Öyle bi ocakta makarna yapm??l???m var. Ancak öyle bir ocak orda bulur muyum?? Asl?nda biraz acele ediyorum bunlar? dü?ünmekte, havada kalm?? çok detay var.. Ancak gene de kaba taslak bi fikrim olsa da hiç olmad? kafam rahat olsa diyorum...

BannedUser
    Guest

Alıntı DrAcooA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar genelde 3 ayl?k k?sa dönemler için yorumlar. Gayet do?al gerçi WAT üzerine site. Ancak gördü?üm kadar?yla 1 sene giden arkada?lar da var.. 3 ay de?il de 1 sene gidiyor olman?n bavul içeri?i konusunda nas?l bir etkisi olur? Ya da olur mu? Çok bir giyecek götürmeye niyetim yok. Yiyecek götürsem mi götürmesem mi, çok arada kald?m. Ama otelcilikten ve merak?mdan dolay? a?ç?l???m vard?r, iyidir de. Malzeme bulma sebze baharat un ya? falan s?k?nt?m olmucaksa, ki tahmin ediyorum çok s?k?nt? çekmem; yeme?imi yapar?m. ?? ki bi oca??m, f?r?n?m olsun.

Türkiyede elektronikçilerde oluyo böle ytongun içinden rezztans geçirmi? amcam elektrikli ocak yapm??. Öyle bi ocakta makarna yapm??l???m var. Ancak öyle bir ocak orda bulur muyum?? Asl?nda biraz acele ediyorum bunlar? dü?ünmekte, havada kalm?? çok detay var.. Ancak gene de kaba taslak bi fikrim olsa da hiç olmad? kafam rahat olsa diyorum...
    Gerek yok merkez için yiyecek götürmeye. benim gibi Alaska gitsen neyse. ayr?ca ABD de heryerde mikrodalga f?r?n bedava kullan?md?r marketlerde falan. bunun d?s?nda elektrikli tencere rahat bulursun ki ço?u ki?i bunlar? kullan?yor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

mikrodalga de?il, owen benim dedi?im.. Bizim ekmek yokmu? orda ben kesin aç kal?r?m!! Kendi ekme?imi kendim yapar?m diye Okulda yemek dersinde ilk ö?rettikleri ?eydi

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı DrAcooA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mikrodalga de?il, owen benim dedi?im.. Bizim ekmek yokmu? orda ben kesin aç kal?r?m!! Kendi ekme?imi kendim yapar?m diye Okulda yemek dersinde ilk ö?rettikleri ?eydi
    ewet birader yaa ekmek yok =)) frans?z ekme?i var bizimkine benzeyen onunda tanesi vergisiyle 2dolara yak?n.. cok can s?k?c? cok =))

BannedUser
    Guest

Nas?l bizim ekmek yok Ayn? bizim f?r?nlar gibi bizim ekmekler gibi ekmekler var. Ama italyanlar i?letiyor genelde. Ben gittim ald?m Seattle'da. Trabzon Vakf?bekir Ekme?i bile vard?. Tabi ad? ba?ka ama tat ayn?

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nas?l bizim ekmek yok Ayn? bizim f?r?nlar gibi bizim ekmekler gibi ekmekler var. Ama italyanlar i?letiyor genelde. Ben gittim ald?m Seattle'da. Trabzon Vakf?bekir Ekme?i bile vard?. Tabi ad? ba?ka ama tat ayn?
    Makro kaç para veriyordun öle ekmeklere??
    ""Let the game begin""

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

waLLa yoktu abi yaa =)) seattle da varm?s demekki =) muhtemeLen new york ta faLanda varm?st?r ama aramad?k orda.. ama virginia beachte yoktu yaa =( yani hiç aLan görmedm hatta bu ekmek oLay?ndan herkes ?ikayetciydi.. =) virginia ya gidecekLere söyLeyim ekmek yok
    Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BannedUser
    Guest

Bread Assortment | Flickr - Photo Sharing!

Hatta resmi ama bu o f?r?n m? bilmiyorum. Pike Place Market'te Alaskac?lar bilir. Fiyatlar? yaz?yor Amedeus

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Baya iyimi?.Ekmekler çok güzel duruyor.Biz aç kalmay? tercih edebilece?in tatta ekmeklere 1-2 dolar veriyorduk burda gayet güzel ekmekler 1-2 dolar.
    ""Let the game begin""

BannedUser
    Guest

Bu belkide o f?r?n de?ildir ama o dedi?im f?r?n ayn? bizim f?r?nlar gibi ta?f?r?nda yap?yor ekme?i çe?itleri var hatta bizimkiler gibi cama koyuyorlar. Bunun d?s?nda yunanl?lar bizim bütün yemekleri çalm??lar zaten. Tavuk Döner hemde dürümde. yogurt, baklava, helva gibi...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

yogurtun normalini bulamadim walmartin altini ustune getirdim ama yok olan yogurtlarda meyveli cilekli vs.
    ekmek sikintisi cekicegini sanmiyorum guzel ekmek yapan firinlar var.
    yunanlilarin baklava dedikleri sey igrenc birsey kalin 2 hamurun arasina ceviz koymuslar baklava diye paketini 10 dolardan satiyorlardi
    tavuk doneri ny'a gelene kadar gormedim onun ustasi turktu ama

arkadasin sorusuna gelirsek belki ocaksiz ev vardir ama mikrodalgasiz ev yok eger ev kiraliycaksan amerikan mutfak dizayni icinde firinin ocagin ve mikrodalgan mutlaka olacaktir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yogurtun normalini bulamadim walmartin altini ustune getirdim ama yok olan yogurtlarda meyveli cilekli vs.
    ekmek sikintisi cekicegini sanmiyorum guzel ekmek yapan firinlar var.
    yunanlilarin baklava dedikleri sey igrenc birsey kalin 2 hamurun arasina ceviz koymuslar baklava diye paketini 10 dolardan satiyorlardi
    tavuk doneri ny'a gelene kadar gormedim onun ustasi turktu ama

arkadasin sorusuna gelirsek belki ocaksiz ev vardir ama mikrodalgasiz ev yok eger ev kiraliycaksan amerikan mutfak dizayni icinde firinin ocagin ve mikrodalgan mutlaka olacaktir.
    Var ya beni can evimden vurdun! yo?urt yok dedin ya.. Orda burda duyuyodum ama inanas?m gelmiyodu.. Ama burda deniyosa do?rudur.. Ekmek olay? çözülebilir de, yo?urda hasret kal?caz bi sene desene.. :S Bu arada gidece?im yerle alakal? olucak muhtemelen ekmek bulunabilirli?i.. Hay?rl?s? bakal?m...

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

abi ekmek olay? bomba..ulan biz zaten türküz 2 ka??k yemekle 1 ikili ekmek yeme kapasitemiz var..gel gör ki heriflerin memlekettede ekmek 2 dolar ekme?e bast?m parayla bi iphone4 al?rd?m heralde

evde imkan?m vard? ama s?rf ekmekten ucuza geliyor diye MC müdavimi oldum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

korkutmay?n ya walmartta sade yo?urt da vard? 3 ay soframdan eksik etmedim ben rahat ol =)

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

sade yogurt mu yedin amerikada
    foruma yazsaydin kardesim markasini filan bizde istetirdik o kadar aradik yoktu

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

yan?m?zda ?oklanm?? ekmekm? goturmem?z laz?m ?imdi biizim bide

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekme?i bosver simdi yiycek bi?eyLer eLbet buLursun =)) sen son durum ne simdi snn onu yaz bana =)) merak ettim =)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?oklanm?? ekmek amerikaya gidene kadar çözülür ki zaten
    En güzeli maya falan götürmek hem az yer de kaplar. Unu suyu ordan bulursun illa, at bi kaba koy f?r?na ohh... Benim plan?m bu aç?kças? ekmek konusunda..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)