Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Newport,rý hakkýnda yardýmmm?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Newport,rý hakkýnda yardýmmm?

merhaba arkadaslar ben ve iki arkdasým newport tent company die bi þirkette calýsýcagýz...newport nasý bi yerdir hayat pahalýlýgý alýsveris gece hayatý eglence gibi konular hakkýnda giden arkadaslar yardýmcý olursa sevinirim kalýcak yeri þirket ayarlýyo ama bi arkadas orda kalma hiç iyi degil dedi uyguna konum ve fiyat acýsýnda daha uygun bi yer varmýdýr???
    yardýmlarýnýzý bekliyorum...

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Newport Virginia'mý??
    ""Let the game begin""

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý basten Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba arkadaslar ben ve iki arkdasým newport tent company die bi þirkette calýsýcagýz...newport nasý bi yerdir hayat pahalýlýgý alýsveris gece hayatý eglence gibi konular hakkýnda giden arkadaslar yardýmcý olursa sevinirim kalýcak yeri þirket ayarlýyo ama bi arkadas orda kalma hiç iyi degil dedi uyguna konum ve fiyat acýsýnda daha uygun bi yer varmýdýr???
    yardýmlarýnýzý bekliyorum...
    Bu yukarýda sorduðun sorularý aynen google'a yazarsan bugüne kadar gidip de yorumda bulunmuþ HERKESÝN yorumlarýna ve çok daha fazlasýna ulaþabilirsin.

Örneðin google'a gir ve newport tent company nasýl yaz.
    Çýkan sonuçlarý deðerlendir.

Baþka pencere/tb neyse aç newport nasýl bi yerdir yaz.
    Çok basit göründüðünü biliyorum. Ancak kesinlikle iþe yarayacak. En azýndan baþlamak için kötü bir yer deðil

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý DrAcooA Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu yukarýda sorduðun sorularý aynen google'a yazarsan bugüne kadar gidip de yorumda bulunmuþ HERKESÝN yorumlarýna ve çok daha fazlasýna ulaþabilirsin.

Örneðin google'a gir ve newport tent company nasýl yaz.
    Çýkan sonuçlarý deðerlendir.

Baþka pencere/tb neyse aç newport nasýl bi yerdir yaz.
    Çok basit göründüðünü biliyorum. Ancak kesinlikle iþe yarayacak. En azýndan baþlamak için kötü bir yer deðil
    sagol arkadaþým benim yerime düþündüðün için...ancak bende o kadar düþünebiliyorum çok þükür google yazýnca sadece benim forumda yazdýklarým cýkýyor yoksa burdan konu acmazdým zaten

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Smile

Alýntý Amadeus35 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Newport Virginia'mý??
    yok arkadþým newport,rý'daki yani rhode island

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý basten Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yok arkadþým newport,rý'daki yani rhode island
    O zaman sana özelden dört adet site adresi vericem. Onlara gir bak ordan araþtýr. Biraz uðraþýrsan hem þirketlerle ilgili maaþtý daha önce çalýþanlarýn yorumlarýydý tarzý bilgilere ulaþýrsýn, hem de daha önce çalýþmýþ olanlarýn bilgilerine ulaþýrsýn facebooktan da bulur sorarsýn. Amerikalýlar bunlar ama Türkleri bulamassýn amerika menþeli siteler çünkü. Yasak olup olmadýðýný kestiremediðim için buraya açýk açýk yazmýyorum. Aslýnda bunla ilgili konu açmayý da düþündüm ama link konusu yüzünden çekindim. Çok faydalý çünkü ben kendi gideceðim þirketle ilgili bi çuval bilgiye ulaþtým.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý DrAcooA Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    O zaman sana özelden dört adet site adresi vericem. Onlara gir bak ordan araþtýr. Biraz uðraþýrsan hem þirketlerle ilgili maaþtý daha önce çalýþanlarýn yorumlarýydý tarzý bilgilere ulaþýrsýn, hem de daha önce çalýþmýþ olanlarýn bilgilerine ulaþýrsýn facebooktan da bulur sorarsýn. Amerikalýlar bunlar ama Türkleri bulamassýn amerika menþeli siteler çünkü. Yasak olup olmadýðýný kestiremediðim için buraya açýk açýk yazmýyorum. Aslýnda bunla ilgili konu açmayý da düþündüm ama link konusu yüzünden çekindim. Çok faydalý çünkü ben kendi gideceðim þirketle ilgili bi çuval bilgiye ulaþtým.
    mesajýný okudum cok tesekkür ederim yardýmýn için gerçekten iþime baya yarayacak

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Kardesim ben de bu yaz hayýrlýsýyla newport tayým.Görüþürüz mutlaka

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bende 2011 yazda newportta çalýþacam inþallah basten buldugun þirket ve þehir ile ilgili bilgilerini benimle paylaþa bilir misin?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar ben iki arkadaþýmla birlikte newport tent companyde calýscam ciee ile anlasmalý olarak gidiyorum...newport hayat olarak biraz pahalýymýs zenci nüfusu az kültür ve gelir düzeyi yüksek insanlarýn yaþadýðý bi yermiþ bostona 1 saat providence 30dk uzaklýkta daha önce giden bi arkadasla konusma imkaným oldu eglenceli güzel bir tatil kasabasý dedi þimdilik bildiklerim bu kadar

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

arkdasm daha oncede konusmustuk kýmle konustun sen provýdence 30 dkk nasýl oluyomus buucakla mý gýdýyomus gece hayatý yerýný býlenler ýcýn 2 tane guzel mekan var ve saat 1 de býtýyo eglencesý kapanýyo yaný kultur duzeyý yuksek ve vergýsý yuksek bý eyalet bostona otobusle 1.5 saat providence ýse 1.20 dkk uzaklýkta.newport guzel bý yerdýr sana tavsýyem dedgým gýbý týmes st uzerýndeký evde kalmak ýste bana duacý olursn.tent companyden cok buyuk seyler bekleme hazýrana kadar ýyýce yemegýný ye enerjýný al guclen benden solemesý hazýranda en fazla parayý kazanacagýn ay temmuzda en az parayý kazanacagn ay agustosta býraz daha ýyý eylulde tekrar en ýyý parayý kazanacgn ay ama sole hazýranýn basýnda gýtmeye calýs eylul dede býtýmýne kadar calýs anca kurtarýrsn ...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý emreekrem Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkdasm daha oncede konusmustuk kýmle konustun sen provýdence 30 dkk nasýl oluyomus buucakla mý gýdýyomus gece hayatý yerýný býlenler ýcýn 2 tane guzel mekan var ve saat 1 de býtýyo eglencesý kapanýyo yaný kultur duzeyý yuksek ve vergýsý yuksek bý eyalet bostona otobusle 1.5 saat providence ýse 1.20 dkk uzaklýkta.newport guzel bý yerdýr sana tavsýyem dedgým gýbý týmes st uzerýndeký evde kalmak ýste bana duacý olursn.tent companyden cok buyuk seyler bekleme hazýrana kadar ýyýce yemegýný ye enerjýný al guclen benden solemesý hazýranda en fazla parayý kazanacagýn ay temmuzda en az parayý kazanacagn ay agustosta býraz daha ýyý eylulde tekrar en ýyý parayý kazanacgn ay ama sole hazýranýn basýnda gýtmeye calýs eylul dede býtýmýne kadar calýs anca kurtarýrsn ...
    kardeþim ben newport tent companyde gecen sene calýsan balýkkesir üniversitesinden bir arkadaþla telde konustum bana dedikleri bunlar...biz de artýk kime inancagýmýzý sasýrdýk herkes ayrý telden calýyo gidince görürüz artýk nedir ne degildir herkes uumdugunu bulur inþallah

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Question newport hyatt regency

Alýntý emreekrem Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    selam dostum bende bu yaz newporta gidicem hyatt regency de çalýþacaðým orasý hakkýnda bilgilendirebilirmisinn konum ve çalýþtýðýn yer olarak
    irde konaklama iþini nasýl yaptýn otel sana yardýmcý oluyormuþ iþ taným belgesinde öyle yazýyordu saana yardýmcý oldularmý nekadar para ödeddin? cevaplarýný bekliyorum þimdiden çok teþekkürler

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhabalar,
    ben de newportta olucam bu yaz.The Preservation Society de çalýþýcam. burasý hakkýnda da bilgisi olan var mý acaba ? bir de kalacak yerimi vermiyor bana iþ yerim. herhangi bir öneriniz var mý ?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhabalar,
    ben de newportta olucam bu yaz.The Preservation Society de çalýþýcam. burasý hakkýnda da bilgisi olan var mý acaba ? bir de kalacak yerimi vermiyor bana iþ yerim. herhangi bir öneriniz var mý ?

BannedUser
    Guest

Alýntý meltem çolak Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhabalar,
    yer hakkýnda bilgi veremem ama konaklama iþi önemlidir o yüzden þirketinden oraya gidecek diðer kiþilerin bilgilerini al ortak hareket edin.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yer hakkýnda bilgi veremem ama konaklama iþi önemlidir o yüzden þirketinden oraya gidecek diðer kiþilerin bilgilerini al ortak hareket edin.
    Sað olasýn. Burdan da buluyorum bakalým gitmeden pek bir þey halledemeyeceðiz gibi duruyor..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)