Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ýngýlýzce Ogrencý Belgesý Transkrýpt Olayý?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart ýngýlýzce Ogrencý Belgesý Transkrýpt Olayý?

merhaba arkadaþlar. ya ingilizce öðrenci belgesi ve transkripti isteniyor kayýt için. bizim öðrenci iþleri türkçe çýkartýyormuþ. yeminli tercumandan çevirttireceksiniz dendi. bir tercüme bürosuna mail attým 1 öðren. belg. ve transkript nerdeyse 70 ytl ye patlýyor. bunun daha olur bi yolu var mý? yeminli tercuman derken notere çevirttirmek mi olay? yani onaylatmak mý? öyle bir þeyse ben kendim çevittirip notere onaylatým gitsin. onlar bizim derslerin ingilizce halini bile bilmiyordur ki (bu arada ing. öðretmenliði okuyorum) daha önce katýlan arkadaþlar bu ing. belge olayýný nasýl yaptýnýz?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    18

çok saçma hakkaten... peki o öðrenci belgesini dediðin gibi kendin çevirip okulun incelemesi sonucu okul tarafýndan atýlan tasdik mühürü olmaz mý? sonuçta noter tasdiðinden daha mantýklý

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

wallah bilsem arkadaþým. bende anlamadým. noter birlði sayfasýndan baktým çeviri ücretleri 1 sayfa için 17 ytl küsür. 10 satýr ve daha azý içinse yarý ücret alýnýyor. bilmiyorum ne olacak. pzt bir notere gidip öðrenmek lazým sanýrým.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Ýlk defa duydum böyle birþeyi. Bir araþtýralým bakalým...

Uzman Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    19

benden de ayný þeyi istediler ve okulum banada türkçe belgeler verdi.çevirme iþini þirketim yaptý saðolsun,ben onlara türkçelerini verdim onlar ayarladý ve hiç bir ücrette vermedim..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

vallah bende gittim Türkçe sini aldým bi güzel çevirdim gittim bölüme onaylattým hocalarýma bi de fakülte onayý tamamdýr sordum þirkete kabul olur dediler. eyvallah dedim

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ben okuldan istedim direk ingilizce olarak öðrenci belgesi verdiler wallaa. ama ben bunu nereye vericektim unuttum..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

sen nereye gidiyorsun wampir lee iþ seçtin mi. yaw ben þehir de kararsýzým. san diego pahalý diyorlar :S

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

pahalý ama güzel yermiþ. daha tam iþe karar veremedim. benim için eðlenceli yerler yakýn olsunda, uzak olursa ben çok para harcarým..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ya ilk job fair listesi geldi ocean city de sürüyle iþ var amma lakin aklýmýz San Diego da. acaba 2. iþ potansiyeli nasýldýr ki oralarýn. mubarek en iyi iþ housekeerplik gibi saati 8-9 dolardan aþaðý yok ve bahþiþli karizma 0 da olsa deðer o paraya yaw

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bir otel iþletmeciliðinde okuyan biri olarak housekeeperlýðý kesinlikle tavsiye etmiyorum. hem ingilizceni geliþtiremezsin hemde insanlarýn saçma sapan eþyalarýný temizlemekle uðraþýp durursun. (o eþyalarý söylemek istemiyorum) yani parasý iyi olsada o iþ çekilmez.....

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ya temizlik iþi pis iþ tabi ki... amaa sanýrým part time gibi birþey olacka temizlik iþi. sana bi 10 odaverirler öðleye kadar temizle derler. sonra boþsun ondan sonra 2. iþ lazým. bende ing. öðretmenliði okuyorum. dil için en iyisi garsonluk fakat deneyimimiz yok. deneyimsiz olaný da alýrlar mý ki garsonluga bizim aklýmýzda boyacýlýk iþi var san diego da ama çok zor ya ooff bana biri iþ söylesin yaw parasý güzel

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ingilizcen iyi ise bence maðazalarda (nike falaan) satýþ görevlisi, tezgahtar falan ol hem parasý iyi hem pratik olanaðýn çok fazlaa. giden bir kaç arkadaþým var çok memnunlar yanii....

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

öyle nike da adidas da iþ var mý yaw ben hiç görmedim örnek iþ listesinde. satýþ elemanlýðý filan duydum outletlerde filan ama nike ta filan iþi ilk kez duydum sorarým bir varsa iyi fikir hem belki ucuza alýþveriþ our

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bende arkadaþtan duydum ve gl.bal vizy.onun job fairine gelicek þirketleri arasýnda gördüm (nike'i)....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)