Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New york konakl?cak arkadaslar??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Thumbs up New york konakl?cak arkadaslar??

ARkadaslar new york ta ev arkadas? aranmaktad?r. Ben ve 1 arkadas?m biz 2 k?s?y?z. ben wat ?le gel?yorum i?im f?lan haz?r arkadas?m ?se d?l okuluna gel?yor hane b?z ev tutcaz ve kafam?za uyan b?r?ler? olursa tutcag?m?z ev? paylasmay? dusundukk.. Ben haz?ran?n 5 ?nde orday?m ve ek?m ay?n a kadar new yorktay?m ev tutcam eger bole dusunces? olan arkadaslar varsa bana ulass?n b?rb?r?m?ze yard?mc? oluruz ben?m 2. senem zate gecen senede new york tayd?m az cok b?l?yorum ney?n nas?l oldugunu hane dusunen arkadaslar olursa bana ulass?n......?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Atamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARkadaslar new york ta ev arkadas? aranmaktad?r. Ben ve 1 arkadas?m biz 2 k?s?y?z. ben wat ?le gel?yorum i?im f?lan haz?r arkadas?m ?se d?l okuluna gel?yor hane b?z ev tutcaz ve kafam?za uyan b?r?ler? olursa tutcag?m?z ev? paylasmay? dusundukk.. Ben haz?ran?n 5 ?nde orday?m ve ek?m ay?n a kadar new yorktay?m ev tutcam eger bole dusunces? olan arkadaslar varsa bana ulass?n b?rb?r?m?ze yard?mc? oluruz ben?m 2. senem zate gecen senede new york tayd?m az cok b?l?yorum ney?n nas?l oldugunu hane dusunen arkadaslar olursa bana ulass?n......?
    Bu bahsetti?iniz "hane" ne anlama geliyor ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı SilentPunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bahsetti?iniz "hane" ne anlama geliyor ?
    cok kotu b? al?skanl?g?m oldu ya hani d?ceg?me hane y? kullan?yorum dostum.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

New York kocaman bi yer,evi nerede tutacagini soyleren daha yararli olabilir..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    New York kocaman bi yer,evi nerede tutacagini soyleren daha yararli olabilir..
    kardes?m ben?m i? yer?m manhatan da tab?k? oraya yak?n bole 1 metro ?le g?d?p geleb?lceg?m ortalama 15dk uzakl?kta tem?z b? mahallede dusunuyorum orda bulunan arkadaslar?m var zate yard?mc? olcaklar.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

nerede cal??acaks?n _?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerede cal??acaks?n _?
    manhattan demis ya

queens yada broklyn hem guvenli hemde ucuz olur diye dusunuyorum
    Sometimes memories can kill...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manhattan demis ya

astoria da kalmay? dusunuyorum s?md?den b? kacc ev buldum bakal?m en k?sa zamanda netle?cek

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manhattan demis ya

i?yeri anlam?nda sormu?tum ne i? yapacak diye : ) bende manhattanda cal??acag?m ikinci sene meraktan sordum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i?yeri anlam?nda sormu?tum ne i? yapacak diye : ) bende manhattanda cal??acag?m ikinci sene meraktan sordum
    dostum am?sh markette y?m allah ?n ?zn?yle haz?ran bas?nda i? bas? yap?orum manhatan da i? yerim tam gobeg?nde bende gecen senden b?l?yorum yer?n? f?lan zate bakal?m bekl?roum tar?h? b?ran once gelsede g?tsek. sen ne ?s yapcaks?n?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

dostum am?sh markette y?m allah ?n ?zn?yle haz?ran bas?nda i? bas? yap?orum manhatan da i? yerim tam gobeg?nde bende gecen senden b?l?yorum yer?n? f?lan zate bakal?m bekl?roum tar?h? b?ran once gelsede g?tsek. sen ne ?s yapcaks?n?

ben 16handles ta meyveli yogurt satan bir dukkanda cal??acag?m. gecven sene oldugu gibi,downtownday?m bende union square e cok yak?n?m

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Merhabalar atamann karde?im, bende bu sene bir arkada??mla new yorkda pedicap yap?cam, asl?na bakarsan bizde yan?m?za konaklama ?c?n b?r?ler?n? ar?yorduk, central park da cal?smay? dusunuyoruz ac?kcas? su an tam bilmiyorum pedicapi k?ralayan yer nerde new yorkda ama cok uzak deg?lse ded?g?n bolgelere konaklamay? beraber yapab??l?r?z.
    Yaptıklarımı yapacaklarımın garantisi sananlar, yapılanları yaptıklarıyla kıyaslayanlar kadar pişman olabilirler.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ermceyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar atamann karde?im, bende bu sene bir arkada??mla new yorkda pedicap yap?cam, asl?na bakarsan bizde yan?m?za konaklama ?c?n b?r?ler?n? ar?yorduk, central park da cal?smay? dusunuyoruz ac?kcas? su an tam bilmiyorum pedicapi k?ralayan yer nerde new yorkda ama cok uzak deg?lse ded?g?n bolgelere konaklamay? beraber yapab??l?r?z.
    mrb kardes?m ben manhatan da b? markette cal?scam zate ev tuttum gibi bi?e hane gecen sene de ordayd?m zate p?s?kletler? f?lan k?mden k?ral?cag?n?z? az cok b?l?yorum s?z?n ?c?n cok uygun b?r yerde ev ve f?yatta fena deg?l hane el?mden geld?g?nce yard?mc? olmayada cal?s?r?m zate hane i?inizde fena deg?l hatta bos zaman?m olursa ben b?le yapmay? dusunuyorum pad?cap.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

mrb kardes?m ben manhatan da b? markette cal?scam zate ev tuttum gibi bi?e hane gecen sene de ordayd?m zate p?s?kletler? f?lan k?mden k?ral?cag?n?z? az cok b?l?yorum s?z?n ?c?n cok uygun b?r yerde ev ve f?yatta fena deg?l hane el?mden geld?g?nce yard?mc? olmayada cal?s?r?m zate hane i?inizde fena deg?l hatta bos zaman?m olursa ben b?le yapmay? dusunuyorum pad?cap.
    tmm karde?im sana mailimi pm at?yorum ordan irtibata geçelim, az zaman kald?
    Yaptıklarımı yapacaklarımın garantisi sananlar, yapılanları yaptıklarıyla kıyaslayanlar kadar pişman olabilirler.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Selam ataman bende new yorktayim 15 Haziran'da ev ar?yorum pedicab yapicam Facebook'tan ekle konu?al?m uygun olursa beraber kalabiliriz fbook Alper can ay görü?mek uzere

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)