Uçu? tarihi belli olan arkada?lar ?

Uçu? tarihi belli olan arkada?lar ?

13 HAZ?RAN THY NONSTOP...Arkada?lar New york'a 21.00 pm de var?caz.O ak?am için konaklama ne önerirsiniz? JFK hariç![]()

ben de yar?n al?yorum biletimi.13 haziran thy non-stop uçu? : )

6 haziran sabah 08.00 ankaradan ç?k?? istanbul aktarmal? 11.00 istanbuldan binece?im usa saatiyle 14.45 JFK deyimTHY we are turkish airlines
![]()

Yanl?z o we're turkish airlines ?ark?s?n? ipod!a at?p dinliycem neredeyseo kadar seviyorum ...

walla thy nin kendi sitesinden bakt?m, 15 haziran gidi?, 20 eylül dönü? (new-york) 2.300 lira falan yaz?yo. o kadar paray? verdinizmi harbiden uçak için ?

Konu Aysin tarafından (15-03-2011 Saat 04:53 PM ) değiştirilmiştir.

ben 620 euro verdim bilete![]()

12 haziran gidi? ny-norfolk aktarmal? olacak delta 750 euro fiyat nas?l sizce? tabi vizeyi al?rsam in?. (=

bence pahal? 750euro ben 600 euroya ald?m bostona af den23 haz?ran gidi? 15 ekim dönü?
![]()

Walla biz 4 arkada?, lufthansa'dan , ist-newyork (15 haziran-20 eylül) 527 Euro ya bulduk ona bile çok diyoruz
bide bu expedia dan al?nan her bile kesin olarak de?i?im yap?l?yomu bilginiz varm? ? cezas? ortalama ne kadar oluyo ? lufthansa için
bizim ?irket 527euro ya lufthansa var dedi, dönü?te aç?k dedi. istedi?iniz tarihten dönersiniz vs. ama bilmiyom karar veremedik bi türlü..

Arkadaslar 15 haziran gibi ABD de olmayi planliyorum.Fakat DS hala gelmedi,muhtemelen 8 yada 15 nisanda randevuya giricem.Ucak bileti acisindan uygun fiayata yada cok fais fiyata bilet almamak icin en uugun bilet alma zamani ne zamandir diyebiliriz?

13 haziran izmir-nyc (THY)
24 eylül nyc-izmir (THY)
**we are Turkish airlinesss, we are globally yoursss![]()

THY yi zengin etti millet walla
Benim muhtemelen 15 Haziran ist-newyork , 26 Eylül newyork-ist olcak
Lufthansa

Türk hava yollar?n?n bilet kampanyas?n?n fiyatlar? gayet uygundu bence.Nonstop olmas? ve THY olmas? için az bir fark ödemeye de?er diye dü?ünüyorum.Bizim için hangisi iyi olacaksa o olsun tabi...

yaln?z o laf ettim ettim, gittim bende 4ark birlikte THY den ald?k
asl?nda lufthansa çok daha cazip geliyodu 200tl oynuyo arada az de?il. ama lufthansan?n istanbul ofisini arad?m ve bana 1100 küsür tl den sat?lan o biletlerin hiçbirinin nerden al?rsak alal?m de?i?im olmad???n? söylediler yani ceza ödemek istesen dahi de?i?im yok. mecburen o tarihte gideceksin, gidemezsen uça?? kaç?rsan bile bilet iptalmi?.de?i?imli biletler 1400tl faland? ve 120euro cezas? vard?. sonra THY yi arad?m. 1320TL ye buldum bilet, ö?rencilere özel de?i?imde ücretsizmi?. ald?k geçtik. asl?nda dönü? tarihimiz kesin olsa lufthansa 200tl ucuzdu ama kesin olmad??? için thy ald?k
16 Haziran ist-new york
26 eylül newyork-ist
THY - 1320TL

Arkada?lar biltini ay?rtmam?? ve ara?t?rmam?? olan bana özelden msj atabilir.
Sonuçta iyi ara?t?rmak ve uygununu bulmak laz?m benim ve arkada??m?n biletini tan?d?k bir firmadan Aksaraydaki EfEn turizmden ayarlad?k gerçekten güvenilir insanlar ileti?ime geçmenizi sa?layabilirim herkes iyi ara?t?rs?n uygun biletler de bulunabiliyo.
istanbul-ohio aras?n? en ucuza 940$ a buldum o da american airlines, thy i?in içine girince fiyatlar art?yor...
çok site ara?t?rd?m en ucuzu AA arkada?lar
Bilet için iki yer biliyorum fiyat alabilecek zaten baskas?nada gerek kalm?yo 3 sene fix onlara soruyorum gerci 3 seferde bir tanesinden ald?mSeattle için üç senedir 620 eurodan fazla vermed?m. Hepde nisan ay?nda ald?m bileti. Size tavsiyem iyi arast?r?n aktarma falan ben cok cekinmem ucuz olsunda ama genelde bayan ögrenciler cekiniyo onlar içinde tavsiyem THY'den direk kendisinden alman?z. KLM Delta iyi bence bir yamuklar?n? görmedim ?imdye kadar

vizeye gitmeden almak çok büyük risk her ?ey olabilir vizede vize görevlisi o gün gününde de?ildir onaylamaz falan hiç riske girme derim ben...
biletimi travelocity.com bu siteden ald?m bi bak istersen.
bilet fiyatlar? her geçen gün art?yor ama riske girmeye de?er mi o senin karar verice?in i?...
ben de dün ald?m 630 euro ya BOSTONA aktarmal? ?ST -FRANKFURT ,FRANKFURT-BOSTON,,,,,,,,,,G?D?? 13 HAZ?RAN ,,DÖNÜ? 25 EYLÜL umar?m her?ey yolunda gider..

arkada?lar, benm nisan sonunda i? fuar?m olacak, dolay?s?yla daha i?verenin son karar? belli olmadan ?uanki gidi? tarihime göre bilet almak mant?kl? gelmiyor; ama bir taraftan da bilet fiyatlar? sürekli katlanarak art?yormu? gbi geliyor...sizce ne zaman almal?y?m biletimi? nisan sonu,may?s ba?? gibi kampanyas? olur mu sizce haziran için ?irketlerin?

Benim uçu?um 8 Haziran'da. Munich aktarmal? Lufthansa ile. Dönü? de 13 Ekim'de. Toplam fiyat 1155 lira 48 kuru?. Dönü? aktarmas? Frankfurt'tan. Transit vize gerekmiyor.

622 euro thy non stop 18 haziran![]()
when life gives you lemons, make lemonade

daha önce münih aktarmal? new yorka lufthansa ile gittim arkada?lar yemekler rezalet! o yüzden bu sefer biletlerimizi THYden ald?k, non-stop newyork - istanbul ve 620 euro. 22 haziran gidi?, dönü? 15 eylül ve opsiyonlu

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks