Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: arkada?lar acil yard?mmmm

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart arkada?lar acil yard?mmmm

bu yaz g?tmeye kes?n n?yetl?y?m ?irketle konustum sakarya üniversitesi 2 y?ll?k 2 s?n?f ogrenc?s?y?m okulum uzad? ve not ortalmam 1,14 son okudu?um donem kotu ?eyler yasad?g?m ?c?n ortalmam dustu s?md? vizeye gittim de ki ?ans?m varsa yuzde kaçt?r ve bolumum elektorn?k ?irketim bolum say?sal oldugu ?c?n 1.50 ustu olsun v?ze onaylan?r ded? ve eger onaylanmasa 300 dolar g?derm?s

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

cevap ver?n lutfen arkadaslar

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

2 yillik ve ortalaman 1.14 se sansin dusuk.. ama sen dersen ki 300 dolari riske atarim buyur dene...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

transk?rp?n son y?l? s?lsem b? sek?lde olmazm?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

okuldan kapali zarfta muhurlu transkript alman gerekiyor. bu durumda senin silme gibi ihtimalin olamaz...

BannedUser
    Guest

Alıntı enes__54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    transk?rp?n son y?l? s?lsem b? sek?lde olmazm?
    Okulu aray?p soruyorlar. Alma sans?n dü?ük ama imkans?z de?il. masraf?n sadece 300 dolar de?il bunun d?s?nda sakaryadan ?stanbula yol masraf? 200 dolar vize masraf? ve pasaport masraf?n olacak

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

1,50 ustu sayisal bolume vize onaylanir seklinde bir soylem belirten sirketten suphe duyarim,Burda takip ediyoruz 2.0 ustu not ortalamasi olupta vize alamayanlari.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eywah eywah ya son donem aile sebepler?nden dolay? son donem notumu dusurdu bu sek?lde ac?klasak b? fayda etmezm? s?rketdek?ler sozel okuyan 1.03 le ald? ded? sonucta o k?s? ?nsan anlatsak durumu

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

forumda bahsediliyordu 0.8 le alan birisinden ama bunlar cok istisna.Not ortalamasinin onemi var.Ingilizce durumun nasil ki? Derdini iyi sekilde anlatirsan alma durumun artar tabi.Makronun dedigi gibi zor ama imkansiz degil

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

0.8 ile vize alan fluent ingilizce konusuyo olmal? ayr?ca denildi?i gibi masraf?n sadece 300 dolar de?il toplamda 600-700 dolar c?kar cebinden vize alamasan bile.ama i?in zor be kimsenin kimseye bo? yere umut verme hakk? yok burda...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aynen oyle ingilizce orta seviyede bakal?m ne yapacag?z

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

bu yaz g?tmeye kes?n n?yetl?y?m ?irketle konustum sakarya üniversitesi 2 y?ll?k 2 s?n?f ogrenc?s?y?m okulum uzad? ve not ortalmam 1,14 son okudu?um donem kotu ?eyler yasad?g?m ?c?n ortalmam dustu s?md? vizeye gittim de ki ?ans?m varsa yuzde kaçt?r ve bolumum elektorn?k ?irketim bolum say?sal oldugu ?c?n 1.50 ustu olsun v?ze onaylan?r ded? ve eger onaylanmasa 300 dolar g?derm?s
    kardesim aç?kcas? arkadasLar?nda söyLedi?i gibi.. umudunu k?rmak gibi oLmas?n ama vize aLman mucize oLur.. bende seninLe ayn? durumday?m bi mucizenin pe?indeyim.. 1,50 ortaLamam var, makine mühendisLi?i okuyorum ve gecen senede wat a kat?Ld?m.. ama ben sahsen vize aLma ihtimaLimi %2-3 gibi görüyorum.. kaLd?ki söyLendi?i gibi risk cok büyük 300 dolarla bitmez.. ?irketin de ayr?ca 300 dolar cok fazla kesinti yap?yor.. ben red al?rsam 120 kesicekLer meseLa.. ha bide say?saL böLüme 1.50 ile veriliyor diyen bu ?irketi cok merak ettim.. bana bi özeL mesaj atabiLirmisin ?irketini..? Kusura bakma biraz umut k?r?c? oLdu ama gerçekten durum böyLe dedi?im gibi bende ayn? durumday?m.. hepimize boL ?ans..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

kardes alma ?ans?n cok cok dusuk.ben olsam r?ske g?rerm?yd?m,cok ?y? ak?c? b?r ?ng?l?zcem olsa ve ?kna kab?l?yet?m yuksek olsa belki ama bu sartlarda cok zor.2 y?ll?k olman ve 1.14 ortalaman.

BannedUser
    Guest

eywah eywah ya son donem aile sebepler?nden dolay? son donem notumu dusurdu bu sek?lde ac?klasak b? fayda etmezm? s?rketdek?ler sozel okuyan 1.03 le ald? ded? sonucta o k?s? ?nsan anlatsak durumu
    Sana bunu d?yen s?rkete dek? madem 1.03 le alm?s neden ortalamas? 2 alt?nda olanlar?n v?ze redd?nde ucret?n? tam ?ade etm?yorsunuz de. Bu nas?l mant?k ya 1.03 le ald? sende al?rs?n m? demek ?st?yor yani. ?yide bunlar uç noktalar. Ama girermiydim ben görü?meye girerdim o baska mesele nereye gideceksin ne i? yapacaks?n bunlarda önemli konular.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben burda mc donalds da cals?yorum i? oalrak bunun g?b? b? ?s seçeceg?m olmad? seneye g?deceg?m ve hala devam eden b? okul var bu donem alttan al?yorum ve kes?n yukels?ece gececek olmad? yaz okulu ?le oalcak bu sene olmaz ?se sene olacak allah ?z?n ver?rse bu arada herkez e cok tesekkur eder?m gal?ab g?tmeceg?m ama bu sene b? ?ng?l?zce krusuna g?der?m ve senede not duzelm?s olur seneye daha ?y? b? sek?lde g?der?m konsolukluga

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

çok ?st?yorum kes?n g?tmem laz?m d?yorsan 2 y?ll?k un?vers?te okuyormussun bende o sek?lde 2 y?ll?k un?vers?te okudum daha sonra d?key gec?s s?nav?na g?rerek 4 y?ll?k un?vers?teye gec?s yapt?m sende bu sek?lde gec?s dusunuyorsan ekonom?k olarak sorunun olmazsa b?raz erteleyeb?l?rs?n

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yah zaten cals?yorum o sek?lde ewdek?lerde yard?m ed?yor art?k seneye olacak ?ng?l?zce kursuna g?der?ma art?k

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Vize alamazs?n dostum..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben burda mc donalds da cals?yorum i? oalrak bunun g?b? b? ?s seçeceg?m olmad? seneye g?deceg?m ve hala devam eden b? okul var bu donem alttan al?yorum ve kes?n yukels?ece gececek olmad? yaz okulu ?le oalcak bu sene olmaz ?se sene olacak allah ?z?n ver?rse bu arada herkez e cok tesekkur eder?m gal?ab g?tmeceg?m ama bu sene b? ?ng?l?zce krusuna g?der?m ve senede not duzelm?s olur seneye daha ?y? b? sek?lde g?der?m konsolukluga
    Bencede vize alman çok extrem bi durum olurdu paran? bo?una harcama dedi?in gibi bir kenara koy seneye daha iyi ?artlarda gidersin ing geli?tirerek notlar?n? düzelterek kesin kararl?ysan zaten bu wat i?ine seneyede olur merak etme

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)