yakın da ben de basımdan gecenlerının hepsını yazacagım. pek bı actıon olmadı bende ve kımselerı de gormedım forumda hıkayesını yazan bu sene ondan yazmak ıstemedım ama yazacagım ramazanda ıftara Turk aılenın evıne gıdısımı,a aırlıneste 2 saat boyunca hosteslerle sohbet edısımı,yaslı zencı kadının sırf bana adres gostermek ıcın ınmesı gerekn durakta ınmeyıp benımle bırlıkte 3 durak daha gelmesını,facebook umu ısteyen kız ıle saatler uyusmadgından bır turlu gorusemdgımı ve baskasının kaptıgını kızı,Nyc de bayan polıse 'sir' deyısım ve aldıgım tepkı,daha usa ya gıtmeden Turkıyede ıs secımınde dustugum tuzak kendımce magdurıyetım ve sırketımle yasadıgım sıkıntı gunlerı,yalnız gıtmeme ragmen 6 Turk ıle aynı evde kalmak,gece saat 24 te ormanda bısıkletle gıderken geyıkle yasadıgım bı actıon olay
.. hepsı geleck yakında

,Nyc de bayan polıse 'sir' deyısım ve aldıgım tepkı,daha usa ya gıtmeden Turkıyede ıs secımınde dustugum tuzak kendımce magdurıyetım ve sırketımle yasadıgım sıkıntı gunlerı,yalnız gıtmeme ragmen 6 Turk ıle aynı evde kalmak,gece saat 24 te ormanda bısıkletle gıderken geyıkle yasadıgım bı actıon olay
Alıntı
Bookmarks