arkada?lar KLM nin sitesinden bakt?m, istanbul-los angeles gidi?, new york- istanbul dönü? 720 euro diyor. bekliyeyim sizce, yoksa iyi mi bu fiyat?
arkada?lar KLM nin sitesinden bakt?m, istanbul-los angeles gidi?, new york- istanbul dönü? 720 euro diyor. bekliyeyim sizce, yoksa iyi mi bu fiyat?
gidi? dönü? tarihlerini yazarsan zannediyorum arkada?lar daha iyi yard?mc? olacaklard?r. ist- new york gidi?-dönü? 740 dolara gitmi?tim. los angeles - new york uçu?u için de 120 dolar vermi?tim geçen sene.
stay hungry - stay foolish
hocam bende las vegas a gidecem![]()
gidi? 13 haziran dönü? 20 eylül filan... los angeles da çal???p new york ta gezeyim diyorum, bana olur gibi geldi, olur mu sizce de?
LA'da çal???p NY'de gezmek mant?kl?.Zaten vegas'a falan da gidersin LA'dayken sonra paran olursa 1 haftada NY'da gezmeni kesinlikle öneririm.
""Let the game begin""
arkada?lar bende istanbul los angeles için rezervasyon yapt?rd?m 710 euro.ordan san diegoya geçecem otobüs ya da trenle nas?l sizce?? gidi? 4 haziran dönü? 25 eylül ama iste?e bagl? de?i?tirilebilir bir seferlik..yorumlar?n?z? bekliyorummmm
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks