Zarfın arkasında sadece öğrenci işlerinin mühürüyle imzası var. Transkriptin üstünde ise fakülte sekreterinin attığı T.C li okul mührü, imzası, tarihi ve öğrenci işlerindeki memurun mühürü ile imzası var.
Bir problem yok değil mi?
Zarfın arkasında sadece öğrenci işlerinin mühürüyle imzası var. Transkriptin üstünde ise fakülte sekreterinin attığı T.C li okul mührü, imzası, tarihi ve öğrenci işlerindeki memurun mühürü ile imzası var.
Olması gerektiği gibi,problem yok.Zarfın arkasında sadece öğrenci işlerinin mühürüyle imzası var. Transkriptin üstünde ise fakülte sekreterinin attığı T.C li okul mührü, imzası, tarihi ve öğrenci işlerindeki memurun mühürü ile imzası var.
Beyler çok önemli bir sorum olacak. 20 Nisanda vize görüşmem var.
Ds - 160 belgem bugün e - mail adresime geldi. Fakat şu yanlış gözüme çarptı. Doğum yerinde " IZMIR, TURKEY " yazdığını fark ettim. Fakat kimliğimde ve pasaportumda doğum yeri BORNOVA yazıyor.
İzmir' in ilçesi olduğundan böyle bir hata yapılmış herhalde. Bunun hemen değiştirilmesi gerekir mi?
paylaşım için teşekkürler vize dekontunda ıslak imza olmadığını yeni farkettim başıma bela olurdu ilerde
olur da randevu saatini kaçırırsak ne olur acaba ? bilgisi olan var mı ?
Islak imzalı nüsha nedir? Bende şu sarı olan nüsha var ve üzerindeki ıslak imza değil. Orjinal olanına attığım imza, aldığım sarı nüshaya karbon kağıdı sayesinde çıkmış. Sorun olur mu böyle?
@undream
@acancan1
2012 vize gorusmelerini okuyunuz lutfen hepsinin cevabi var o basliklarda...
Konu captain89 tarafından (15-04-2012 Saat 09:28 PM ) değiştirilmiştir.
okudum ama net birşey orada da bulamamıştım. şirketimin söylediği şeyi aynen aktarıyorum: sarı nüsha ile giriliyormuş vize görüşmesine, lakin o nüshayı iyi korumak lazımmış. çabucak deforme oluyormuş ve okunmasında sıkıntı çıkacak kadar deforme olmuşsa kabul etmiyorlarmış.
http://www.turkishwat.net/konsoloslu...hlight=n%FCsha
buraya bakiniz lutfen. Kolay gelsin....
"Some people feel the rain. Others just get wet"
Çok teşekkürler emeğine sağlık..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bu Konuyu Okuyan Üye(ler) : 1
Bookmarks