arkadaslar öncelıkle merhaba,Bugun amerıkada dıl okulu ıcın mulakata gırdım.mulakatta orta yaslı esmer amerıkalı memurla konustuk.Bana neden gıttıgımı sordu,dilimi geliştirmek için dedim ok dedı.Okulumu sordu bölümümü sordu,mezunmusun dedı evet dedım. Sonra amerıkada daha once bulunmussun dedı nereye gıttın dedı,vırgınıa dedım.Eglendınmı dedı evet baya dedım.daha sonra bana senın fınancal durumunu kım saglıyor dedı.para benım ama aılem verdı bana dedı.baban ne ıs yapıyor dedı ,sınıf ögretmeni dedım.Annnemı sordu postaneden emeklı memur dedım.ne kadar sure kalacaksın dedı 16 hafta 2 semester dedım.buraya kadar hersey tamam.Burada bana neden houston üniversitesi dedi.Dedımkı unıversıtenın egıtımının kalıtelı olmasından dolayı,ve tavsıyelerden dolayı.Ikıncı kez neden houston dedı.Dedımkı benım unıversıteden eskı hocam houstonlu oldugundan ben tavsıye ıstedım bana houstondan bu unıversıtenın esl programının ıyı oldugunu tavsıyet ettı dedım.Ok dedi.elıme verdı ups kagıdını gıt dedı ode parayı pasaportu postalıcaz dedı.Ama vızenı verdım vermedım tarzı bısey demedı.Yalnız SORUN BURADA ki benım dosyamın ıcındekı hıcbır evraga bakmadı ve ıstemedı.sadece elınde i-20 formu,sevis pasaport vardı.ne transkirptime baktı ne mezunıyet belgeme,ne askerlık tecılıme,ne ucak bıletıme,aılemın bordlroları falan da bakmadı.En önemlisi de banka hesap cuzdanımla bankadan aldıgım ıngılızce şu kadar param vardır yazıma bakmadı.Arkadaslar bu durumla karsılasan ve ardından vızesı basılan varmı aranızda,yada tam tersı bu durum bır sorun mudur?Yardımlarınızı beklıyorum.