valla cok heyecan yapmayın,rıske gırer hersey.emın olun bebek oyuncagı,bakın cocuk demedım bebek oyuncagı wat görusmelerı.![]()
valla cok heyecan yapmayın,rıske gırer hersey.emın olun bebek oyuncagı,bakın cocuk demedım bebek oyuncagı wat görusmelerı.![]()
Görüşmeden sonraki ilk entry benden gelsin
Arkadaşlar 1,71 ile vize aldım heyecan yapılacak bir şey yok.Rahat olun benim görüşmem 30 saniye sürdü
Çok yavaş ve anlaşılır konuşuyorlar.Konsoloslardan sadece 2 tanesi çok irdeliyor ama onlar da vizeyi her zaman veriyorlar diğerleri çok rahatlar zaten.Red alan hiç görmedim.Sadece bir kişiye evrak eksikliğiyle ilgili pembiş bi kağıt verdiler.
Benim gibi ortalama sorunu olanlar vize görüşmesine mutlaka gidin.Kendinizden emin olun ve vizenizi alın arkadaşlarBizden sonra girecek herkese başarılar bol şanslar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks