Alıntı seyyah41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben konaklmayı motelde yaptım. myrtle beach otel ve motelden oluşan biyer zaten. 4 kişilik odalar 200-250$ civarında haftalık. ama senin nerde çalışcağını bilmiorum. tam adres atarsan bakarım o civara. biz south ocean blvd. e çalıştık ama north ocean blvd. ukraynalı arkadaşım bize kaldığı yeri göstermişti 700 $ aylıktı sanırım. ama 6 kişi rahat kalınır 2 katlı alt taraf salon mutfak, 2.kat 2 oda bi banyodan oluşuodu. aylık 100 küsür $ konaklama yapar bu 6 kişi için ki bu hiçbişey demek yani.

4064-4072 Fairway Lakes Dr
Myrtle Beach, SC 29577, Amerika Birleşik Devletleri

google maptan bu adrese bak evler bu mahallede, ve çevrede biraz daha farklı ev tipleride var.işyerine göre bak mesafesine. 4-5 kişiyseniz araba alcaksanız yine buraları değerlendirebilirsiniz ama oluru var o şekilde.
he bide craiglist denen bi olay var netten bu siteyede girip bi bakın burada hemen hemen her satılık veya kiralık şeyin ilanları var. ben yine soracakların konusunda yardımcı olurum.
çok saol dostum , şimdi araştırıyorum . Biz iki kişiyiz araba düşünmüyoruz şimdilik ama eger bı kac kısı daha bulursak olabilir . Springmaid resort de çalışcaz .