seyyah41 Nickli Üyeden Alıntı
ben konaklmayı motelde yaptım. myrtle beach otel ve motelden oluşan biyer zaten. 4 kişilik odalar 200-250$ civarında haftalık. ama senin nerde çalışcağını bilmiorum. tam adres atarsan bakarım o civara. biz south ocean blvd. e çalıştık ama north ocean blvd. ukraynalı arkadaşım bize kaldığı yeri göstermişti 700 $ aylıktı sanırım. ama 6 kişi rahat kalınır 2 katlı alt taraf salon mutfak, 2.kat 2 oda bi banyodan oluşuodu. aylık 100 küsür $ konaklama yapar bu 6 kişi için ki bu hiçbişey demek yani.
4064-4072 Fairway Lakes Dr
Myrtle Beach, SC 29577, Amerika Birleşik Devletleri
google maptan bu adrese bak evler bu mahallede, ve çevrede biraz daha farklı ev tipleride var.işyerine göre bak mesafesine. 4-5 kişiyseniz araba alcaksanız yine buraları değerlendirebilirsiniz ama oluru var o şekilde.
he bide craiglist denen bi olay var netten bu siteyede girip bi bakın burada hemen hemen her satılık veya kiralık şeyin ilanları var. ben yine soracakların konusunda yardımcı olurum.
Bookmarks