Alıntı seyyah41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ozamn kesin mutfağa geç derim ben. ben housekeper olarak gittim 2. gün mutfağa aldılar superdi haftada 50 55 saat kesin çalışıodum. tatlı ve salata bölümüne bakıodum mevye sebze kesiodum bi yandanda yiodum=) marlin's restaurant var otelin ortasında. otele bağlı . en güzel yanıda yeme içmeye para harcamadım 2 ayda 4000$ kazandım yarısından çoğu cebime kaldı. gidince chef leeroy' a mike'a slm söle=) hatta irtibatı koparmayalım ordayken bi gün ararım senin teli onlarla konuşurum=)housekeeper olarak çalışanlara ise yemek ücretli ama indirim var. onlarda 5 $ a açık büfe yemek yiebiliolar yine.siz buyuk ihtmal motelde kalcaksınız ozaman bizim gibi. genelde odalar 4 kişi için tasarlanmış. sadece 2nizmi gidiosunuz?şirketten yerleşimler olmuştur oraya onlarla tanışın anlaşın 2 kişiyle . para biriktirmeniz için güzel olur.
kesin konuşurum ozaman mutfak işini dostum , şirketten sanırım 2 kişi daha var ama diğerleri başka şehrin şubesinden . Bilgiler için sağol . irtibatı kesmeyelim , aklıma geldikçe soru sorabilirim