Valla polisin dediði oydu ne kadar doðru bilemicem. Üstelik kendim öðrenme þansým da yok çünkü alýrken param vardý 10 senelik aldým. 4 seneyle ayný paraydý, baktým seneliðe vurunca çok daha ucuza geliyo, bastým parayý aldým 10 senelik![]()
Valla polisin dediði oydu ne kadar doðru bilemicem. Üstelik kendim öðrenme þansým da yok çünkü alýrken param vardý 10 senelik aldým. 4 seneyle ayný paraydý, baktým seneliðe vurunca çok daha ucuza geliyo, bastým parayý aldým 10 senelik![]()
Zenginlikten deðil, para biriktiriyodum bi süredir. En azýndan adam gibi bi yere gitsin dedim![]()
15 eylül, saat 7:45 vize randevum var![]()
arkadaþlar bende 28 nisan da gidecðim vize grþmesine.ds formum gelmiþ nihayet:9 umarým hepimz alýrýz vizeyi srun yaþanmadan.ayrýca alaskaya gideceðim o yüzden uçak biletini seattla kestim.seattle dan alaska ya feribot varmý?daha önce gideniniz olmuþsa bilgi verirseniz çok iyi olur.teþkkürler
15 nisan saat 11 de vize randevüm var ama ilk dönem erasmusla çek cumhuriyetine gittim notlarým hala iþlenmedi o yüzden transkriptde 7.dönem notlarým gözükmüyor.inþ sorun olmadan vize alabilirim ortalamam 2.89
15nisan.. heyecan dorukta benim için (=
o heyecan vize mülakatý için gireceginiz salondan itibaren yok olacak![]()
hepinizin þansý bahtý acýk oLsun![]()
offff stres heycn hepsi bi aradaa yrn büyükkkkkkkk günn þans dileyinn arkadþlaaaar![]()
Ben de yarýn gidiyorum görüþmeye 11.00deHepimiz alýrýz inþ þu vizeyi
![]()
benim de yarýn sabah 7.30'da.biraz erken olmasý canýmý sýkmýyor deðil.. bir de belgelerin sýralamasý nasýl olmalýydý?
Konu kedi tarafýndan (14-04-2011 Saat 05:50 PM ) deðiþtirilmiþtir.
inan bana bu yazdýðýn mesaja vizeden sonra güleceksin. cidden hiçbiþeyin önemi yok 1 gram heyecan gerektirecek bi mevzu yok istersen belgeleri çok karmaþýk yok farketmez onlar düzeltir rahat ol biraz vize alýyorsunda köle deðilsin onlara ters giden biþey olursa söylerler sende düzeltirsin. saatin erken olmasý güzel aslýnda hemen alýp gidiyorsun günün bölünmüyor ancak anadolu yakasýnda oturuyorsan ve 7.30 vize görüþmesine gidiyorsan þu yönden lanet edebilirsin 1 dk sürüyor görüþme o kadar yolda geçen zamana lanet edersin.
allah hepimizin yardýmcýsý olsun.yarýn buyuk bi yuk kalkar inþ
bitti valla aldýk vizeyiiiiama bnmki deiþiktiii 12 numaralý giþedeki olsnn diosum 11deki oldm ama adam okdr iidikii heycn yapmaya gerk yokmþ bana ztn belgelerme bkrk okulumu bölümümü söledi bende yes dedm sadecee ve snra hangii sporu yapýosn dedi bölümüm akademi olduðu için bendeee basktbol dedmm favori basktçimi sordu fln snraa onun hakkýndaa knuþtu glþtk
snra nereyee gidiceksn dedi ne yapacaksn dedi sonra orda basket oynýcanmý dedi veee alýþveriiþ yapýcn dmi dedi güldü
) snraa kitpçýði göstererk okudunmu dedi evet dedim snraaa iyi tatiller dedi ups a gittimm
)) aldým herlde yaa korktuðuma deðdimi bilmiorm ama heycnm çoktuu
![]()
hadi gozunaydin darisi bize![]()
Diyoruz çok basit diye ama![]()
darýsý baþýmýza bakalým. Gerçi forumdakiler iyice gevþetti bizi vize olayýnda. Bu gazla konsolosluða girip hey koçum, bak hele buraya, benim vizeyi ver de alýp gidiyim iþimiz gücümüz var diycek hale geldik :P
Aldým ben de vizeyi bugün,bende sorun çýkmadý..Ancak erkek arkadaþýma pembe kaðýt verdiler DS-2019 ve SEVIS faturasýyla birlikte.Name check'e takýlmýþtýr dedi danýþmanýmýz.Ne kadar sürer sizce bu soruþturma?Bugün baþka takýlan var mýydý?
Konu kedi tarafýndan (15-04-2011 Saat 10:55 PM ) deðiþtirilmiþtir.
bnm parmk izi sorun oldu yaa baya tekrar ettm)ya gerçktn bytlck biþi deil ama 11 numaralý giþedeki adam okdr ii olmasydýýý benn karýþtýrýrdm herþeii imkanýnýz varsa 11 ve 12yeee dnk gelnn süperrlerr
herkese teþekkür ederimm herkesee iii watLaarr
![]()
ben de bugün vize görüþmemi yaptýmmülakat 2 dk sürmedi bile sanýrým. en sondaki bayanla görüþtüm, gayet rahat bir konuþma oldu
2. kez amerikan vizesi aldým
darýsý baþýnýza![]()
ben de en sondaki bayanla yaptým görüþmeyi.çok tatlý bir hatundu,gideceðim yeri epey övdü,heyecan yapmama dahi gerek kalmadý![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks