dün saat 11 deydi görüþmem.gerçekden kolay sorular sordu 10 numaradaki þahýs...nereye gidiceðimi ne iþ yapýcaðýmý sordu ?ben lifeguard diyince havuzda tehlikede birini görürsen ne yaparsýn dedi ? bide insan kaçakçýlýðla ilgili broþörü okudunmu diye sordu ? sonra ups ye gönderdiler..
arkadaþýmda name check e takýldý..sanýrým soyismi çok kullanýlan kiþiler genelde name checke kalýyor çünkü þirkette demiþti arkadaþa sen name check e kalabilirsin demiþti.neseki hazýrlýklýydý o yüzden fazla þaþýrmadý.
bende sondaki bayanla konusma yapan sanslýlardaným nereye gidiceðiðmi nerde okudugumu sordu bide bölümüm makina muh. notlara bakarken hmm iyi bolüm tebrikler falan dedi sonuchave a nice trip görüþmeye gitmeyen arkadaslarada bol þanss
Ben de aldým vizeyi bu cuma... biraz kilolu kel adam vardý onla yaptým görüþmeyi adam ben konuþmaya baþlarken onaylamaya baþladý zaten gerçi konuþtum da denemez
okulumu söyledi evet dedim bölümümü sordu söyledim müzik severmisin dedi evet dedim sonra en sevdigin müzik grubu ne dedi söyledim sonra belgeyi sordu okudum dedim vizeni onayladým dedi bende tþekkkür edip ups in yolunu tuttum
Vize görüþmesine girecek arkadaþlara ne kadarda heyecan yapmayýn desem yapacaklar ki normal ama þunu söyleyebilirim rahat görünmeye çalýþýn güler yüzlü olun cok rahat alýrsýnýz arkadaþlar
![]()
Selam arkadaþlar...cidden kasýcak hiçbiþe yok..bana da yüzüme bakýp verdi desem yeri...Once nereye gidecegimi sonra ne iþ yapýcagýmý sordu direk ups fiþi verdi..vize elime ulaþtý tarih cok þaþýrttý beni..15 Nisanda baþlamýþ vizem 1 Ekime kadar..vizesi eline geçen arkadaþlarýn vize tarihi nasýl ayný mý acaba?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks