Selam arkadaþlar bugun ucak biletimi aldým Thy'den 1368 tlye non-stop.18 jun-1 oct. Þirketim buldu saðolsun ban çok ucuz geldi non stop ayrýca thy size göre nasýl?
Selam arkadaþlar bugun ucak biletimi aldým Thy'den 1368 tlye non-stop.18 jun-1 oct. Þirketim buldu saðolsun ban çok ucuz geldi non stop ayrýca thy size göre nasýl?
when life gives you lemons, make lemonade
ist-jfk hocam
Hangi acentadan aldý acaba þirketin bileti?
þu anda en iyi uçak firmasý thy .
gayet iyi.
iyi yolculuklar
@ogrsh saðolasýn
1368 non stop hangi firma acaba
new york-istanbul gidiþ dönüþ non-stop 620 euroya aldýk arkadaþýmla biletleri
ben bugun baktýgýmda beným gýdýs tarýhýme gore 1780 kusurdu cok pahalýydý hatta su ýbazamýydý neydý ýspanyol sýrketý madrýd aktarmalý thy den býle cok pahalýydýbencede gayet ýyý bý fýyat thy ye gore hemde none stop alýtalýa býle ký en ucuz sýrket olarak gorunuyor 1100 kusur lýra...bence gayet ýyý
Þu an expedia üzerine 1 aktarmalý giderim diyorsanýz Alitalia'da kampanyalý promosyon biletler var Ist-Jfk 870 lira gidiþ dönüþ. Ben Lufthansa'dan 1155 liraya aldým direkt Lufthansa'nýn sitesinden.
hayýrlý olsun ne diyelim![]()
Sky Turizm arkadaþlar acenta..
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
Çok iyi fiyata almýþsýn bende ANK-IST-JFK-IST-ANK aldým 650euro ya ama 31 mart son indirim günü filan diyorlardý birisi büyük ihtimal aldýðý tarihi deðiþtirmiþtir.
ozaman en guzelý almamakozaman býlet aramaya devam
![]()
1365 e thy nonstop donus esnek bilet aldýk bizde arkadaslarla,
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks