1 nisan'dan itibaren THY öðrenci bileti 100 Euro cezalý deðiþim saðlayacak. Yani eskiden dönüþte tarih deðiþikliði ücretsizken artýk ücretli olmuþ bugün bilet acentasýndan aldým haberi. 1 nisan þakasý deðildir![]()
1 nisan'dan itibaren THY öðrenci bileti 100 Euro cezalý deðiþim saðlayacak. Yani eskiden dönüþte tarih deðiþikliði ücretsizken artýk ücretli olmuþ bugün bilet acentasýndan aldým haberi. 1 nisan þakasý deðildir![]()
bileti eger önceden aldýysak bizi de etkiler mi bu
baska fýrmalar kazansýn dýye mý yapýyor bu salak fýrma ne edýyor,bu kadar ögrencý var sen neden degýstýrýrsýn,kendý halkýn neden gýbý yabancýdan alsýn býleti,yap ucuz yap herkesle ayný sartý senden alalým,ama nerede,bu salaklar napýyor anlam veremedým.
valla iyiki bileti önceden almýþýz ya vergisi de artmýþ sanýrým.
Ben Trek Turizm'i aradým 50 euro cezalý tarih deðiþimi yapýlýyormuþ.Bana öyle söylediler.Valla bavul hakkýný da 1'e indirmeden almak lazým biletleri.
bavul hakký zaten 1 dostum,2 bavul 1 e dustu 28 mart tarýhlýden sonra ,KLM ni sitede detaylý acýklamasý var![]()
Þu anda THY 2 bavul hakký tanýyan tek þirket.Az önce rezervasyon yaptýrdým.2 bavul hakkým var gözüküyor.
bu ne ya maþallah her þeyi indirgemiþ![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks