ankarada vize mulakatýna ýký gün var, mulakatta yasayacaklarýmý oncesini ve sonrasýný sýzlerle paylasacagým![]()
ankarada vize mulakatýna ýký gün var, mulakatta yasayacaklarýmý oncesini ve sonrasýný sýzlerle paylasacagým![]()
Hadi bklým.iyi þanslar
hehehe 2 ve uzerýsýnýn ýstatýstýgý ýse yaramýyo onun ýcýn makroklýmabu arada kolay gelsýn dostum basarýlar...ýsallah guzel haberlerle gelýrsýn...
hepinize teþekkür ediyorum persembe aksamý gorusmek uzere![]()
hadi baþarýlar bizde nisan sonu gireceðiz![]()
iyi haberlerini bekliyoruz dostum.
heyacanlý bekleyýs sona erdý ve upse gonderdý)
býraz zor bý gorusme oldu,
nasýlsýn nerde okuyorsundan sorularýndan sonra , transkrýpteký aldýgým derslere baktý.
basketbol temel egýtým dersýný aldýgýmý gorunce hangý pozýsyonda oynuyorsun, kýlýt bý soruydu. en az 3 kez tekrarlattým anlayamadým yanlýs cevap verýyordumve sonra ne ýs yapacaksýn usa da dedýkten sonra belgelerý ýmzalamaya basladý
)
O kitap iþini anlayamadým :S
ben buna okumadan evet cevabýný yapýstýrmayý dusunuyorum ama ya ne anlatýyor dýye sorarlarsa dýyede dusunmuyor degýlým![]()
bi oku bence bi soru sorarsa yazýk olur patlarsýn![]()
cok ýyý dusunmusun cýmbomlu![]()
öncelikle vizeleri alan arkadaþlar, hayýrlý olsun vizeleriniz.
Arkadaþlarýn kitapçýk dedikleri de anti-trafficking kaðýdý. Okumanýz faydalý. Fakat hakkýnda bir þey soracaklarýný hiç zannetmiyorum. Çünkü 1-3 dk'lýk bir görüþme süresi var zaten. Daha çok hukuki olan bu konularda sorulacak her soru vakitten bir hayli kaybettir bence..
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
ben de anlayamadým kitapçýk iþini. nerde ne zaman okucaz
hayýrlý olsun beyler:d
when life gives you lemons, make lemonade
@cimbomlu10,@reyes19 sizler için upload ettim http://rapidshare.com/files/45638947...g_Pamphlet.pdf
Ya iþte okudum anladým deyin zaten cok sormuyor. Iký uc cumle býlsen yeterli
kitapcýkla ýlgýlý hýc býr soru gelmedý ben výze alýrken. okudun mu okudumokumadým dersen okuda gel dýyorlar. bu kadar. formalýte ýcabý gýbý býrsey.
)
aynen oyle ama genede bi soru iþareti kalmasýn die koydum foruma
vize alan arkadaslara hayirli olsun![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks