Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 70 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Åžirket maÄŸduru

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Þirket maðduru

Merhaba arkadaþlar. Sizlere sormak istediðim bazý sorular var. Ben 1. sýnýf öðrencisiyim ortalamam ise 1.90. Yarý dönem bitmeden þirkete kayýt yaptýrdým iþlerin erken bitmesi ve iþ seçeneðimin bol olmasý için. Yanlýz iþ bu döneme kadar uzadý. Ýstedikleri herþeyi bu zaman kadar eksiksiz yerine getirdim mülakat yaptýlar felan 1 ay hiç arayan soran olmadý. Dün aradým deedim ne oldu hiç ses soluk çýkmýyo fuara katýlacam mý dedim yok dediniz. Fuarlar da bitti iþi nasýl yapacaz dedim. Daha ds 2019 u göndermemiþler sanýrým hemen halledecez dediler. 15 nisan için vize görüþmesi için uygun mu dediler o tarihte sýnavým var sonra 21 de nisanda anlaþtýk. Bakalým bana geri dönmelerini bekliyorum. Ýþ konusuna gelince lifeguardlýk istiyodum çok geç bi tarihte gidecesin olmaz dediler. (sýnavlardan dolayý) Biz ayarlýycaz seni arayacaðýz iyi bir iþe yerleþtireceðiz gibi vaadlerde bulundular. Farkýndayým arta kalan ne varsa kakalayacaklar. Hayýrlýsý demekten baþka biþey gelmiyor elimden. Sýkýntý bastý paylaþayým durumu dedim ne gibi görüþler ortaya atýlacak.

BannedUser
    Guest

Erken kayýt olmuþsan þimdiye kadar yerleþmiþ olman gerekti bu saatten sonra oradan paraný alýp baska yere gitsen gene iþ bulamazsýn. Bu durumda her gün þýkýstýrman gerek ofislerine gidip, telefonla ya da maille bu iþler olmaz.. Vize sorun deðil iþin olsunda mayýsta gir

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Hocam kusura bakma,alýnma,gücenme ama sen gayet kaþýnmýþþsýn.bu tarz pýyasadaký ucuz kalýtesýz fýrmalarý bu kadar da baþýboþ býrakýrsan onlarda sený böyle sallarlar,beným her zaman tavsýyem,50 100 dolarýnýza kýyýn,gidip piyasadaký kalýteli wat danýsmanlýk sýrketlerýyle calýsýn.isim vermek istemiyorum ama herkes býlyýor o firmalarý.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Þaþýrdým kaldým ne yapayým ne edeyim. Seçerken de o kadar araþtýrdým muhakkak bütün þirketlerden de yakýnanlar var dedim en iyisi bu gibi vay þöyle vay böyle parayý yatýrdýk bizi hiç týnlayan olmadý. Biz kendi iþlerimizden ayarlýyacaz bulunca ararýz felan dediler ama bilmiyorum. Þu ana kadar 2380 lira verdim gidemezsem 500 liramý geri alamayacaðým diðer kalaný da alabilir miyim bilmiyorum. Yýllarca diþinden týrnaðýmdan artýrýp wat sevdasýna yatýrdýk bakalým. Umarým açýklaða kavuþur. Ýþ bulunsa bile bu saatten sonra bulunan iþten hayýr gelir mi o da belirsiz. Gidip maðdur olma durumu da var.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

abicim paradan kaçýndýðýmdan deðil.Gittiðim þirketin adýný da söleyeyim advis.
    Konu özli tarafýndan (06-04-2011 Saat 01:36 AM ) deðiþtirilmiþtir.

BannedUser
    Guest

M

Kardes seasrette dogru söylüyor yapacagý tek sey ofise gidip oturmak ve hallederiz sözlerine göz yummamak. Git iþini iste. Bundan 1 ay önce bu fikri forumdan birine vermistim aynen tatbik etmiþ bugun sen demiþtin dedi. Arkadas kendini biliyor.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Vizelerim baþlýyor. Gidip oturayým desem en erken gideceðim tarih 18 Nisan.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý özli Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    abicim paradan kaçýndýðýmdan deðil gittiðim þirketi de söleyeyim advis.
    naLet oLsun yaa yazýný okurken tahmin ettim þirketi direk.. hatta mesaj attým özeLden okuduysan Biraz araþtýrmak gerekiyor dediðim gibi..

BannedUser
    Guest

abicim paradan kaçýndýðýmdan deðil gittiðim þirketi de söleyeyim advis.
    Bu firma sponsorlarý ile övünen firma deðil mi CIEE. Özli adlarýný burda yazdýn ya yarýn ulaþýrlar sana sil derler merak etme. Nasýl paraný vermýyorlar anlamadým ki bu nasýl esnaflýktýr merak ediyorum hiçbir þey yapmadan para almak helal midir ?

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

Vizelerim baþlýyor. Gidip oturayým desem en erken gideceðim tarih 18 Nisan.
    ozaman sende sýnav cýkýslarýnda hergun telle ara...18 ýnede gýdersýn ofýse

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Dediðim gibi aylarca araþtýrdým herkes biþeylerden þikayetçi. Gidenlere sordum herkes farklý bir cevap veriyor. En çok söylenenlerden biri buydu.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

makronun dedýgý gýbý ,yarýndan tezi yok gýdýp sýrkete oturup onlarý sýkýstýrman ve sen oradayken iþini halletmelerýný beklemen,yoksa sert cýkarak paranýn tamamýný talep etmen ki bu cogu zaman ýse yaramýstýr.bu nasýl danýsmanlýk anlayýsýdýr ya býz sený bý yere yerlestýrecegýz lafý.bu kadar sacma bu kadar salakca býsey varmý,karsýlarýndaký ýnsanlarý ne sanýyor bu idiot yerden býtme ezikler.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu firma sponsorlarý ile övünen firma deðil mi CIEE. Özli adlarýný burda yazdýn ya yarýn ulaþýrlar sana sil derler merak etme. Nasýl paraný vermýyorlar anlamadým ki bu nasýl esnaflýktýr merak ediyorum hiçbir þey yapmadan para almak helal midir ?
    onLara hersey heLaL makro.. Parayý yatýrana kadar hergün ararLar sora ses seda oLmaz sen ararsýn.. Kapat kontörün gitmesin ben arýyým derLer sora bekLersin arayan oLmaz.. cok yoðunduk pardon diye bi acýkLama oLur.. Oda ertesi gün sen tekrar arayýnca =)

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Forum kurallarýný okumadým þirket ismi verilmiyor galiba kaldýrýyorum. Aynen dedikleriniz gibi. Umarým iþ olmazsa paramý iade ederler.
    Konu özli tarafýndan (06-04-2011 Saat 01:23 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Dostum bak isim vermek istemiyorum þirket konusunda ama senýn bu sýrket beným zamanýmda gýden dunya kadar arkadasýmýn orada ýken sorun yaþamasýna ve bu sorunlara karsýlýkta hýc ýlgý vermemesýne neden olmustu.kara liste olan bir þirket þuan ögrencýler arasýnda o.

BannedUser
    Guest

Forum kurallarýný okumadým þirket ismi verilmiyor galiba kaldýrýyorum.
    Yok yasak deðil. Ýstersen kalsýn.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Dediðim gibi aylarca araþtýrdým herkes biþeylerden þikayetçi. Gidenlere sordum herkes farklý bir cevap veriyor. En çok söylenenlerden biri buydu.
    bu sene yeni bastýrdýkLarý broþöre de baktým.. gidenLerden yorumLar kýsmý gecen senekinin kopyasý, gecen seneki de kimbilir kac yýl öncesinin kopyasýdýr.. Bu þirketten memnun oLan adam görmedm varsada nadirdir.. Beddua etmek istemem ama fitiL fitiL geLir burunLarýndan inþaLLah bu kadar adamýn ahý..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Arkadaslar lütfen danýsman sýrket secerken dýkkat edýn,onun bunun sözüyle yada 50 dolar 100 dolar ucuz pahalý dýye degýl guzel býr arastýrmanýn netýcesýnde karar verýn ve ne olursa olsun kayýttan sonra bunlarý baþýboþ býrakmayýn,cunku kýzýný býle basýbos býrakýrsan ya davulcuya varýr ya zurnacýya,sizide bu tarz ýslere vermemelerý ýcýn dýkkat edin.

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

global vizyonda ýký gundur bana maýl atýyo elýmýzdeký ýsler býtmeden kayýt ol dýye haspam...ben sana adam yollamamak ýcýn elýmden gelený yapýyorum magdur olmasýnlar dýye adamlar kalkmýslar gel kayýt ol dýyolar hemde bu zamanda iþler býtmeden

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ne diyeyim ne edeyim bilemedim valla.

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

ya bu arada sana ýs bulmadan neyýn ds sýný ggetýrtýyolar..býde ds gelmedenmý gýrceksýn výzeye sen...

BannedUser
    Guest

Alýntý reyes_19 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    global vizyonda ýký gundur bana maýl atýyo elýmýzdeký ýsler býtmeden kayýt ol dýye haspam...ben sana adam yollamamak ýcýn elýmden gelený yapýyorum magdur olmasýnlar dýye adamlar kalkmýslar gel kayýt ol dýyolar hemde bu zamanda iþler býtmeden
    Reyes ciddi misin bugun iki kiþi ile gorustum adý geçen firma iþ ayarlayamamýs paranýzý geri alýn isterseniz demiþ. Þaka mý bu

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

sirket ismi kesinlikle kullanilamaz diye birsey yok danismanlik firmalari diye bir basligimiz var o basligin altinda gittigin firmanin konusu altinda yasadiklarini yazabilirsin ama ole ikinci gun yazidigni degistirecek biriysen hic yazma.. forumda sirket ismine hassasiyet gostermemizin bir nedeni de yasadigi sorunu yazip ikinci gun hic olmamis gibi silen arkadaslar... ama daha onceki yillarda ve bu yil da bazi firmalarin hala is bulamadigi ya da dslerin gec ggeldigi yalan islere yollandigi gibi yazilar cok yazildi...
    Konu ozgursum tarafýndan (06-04-2011 Saat 01:35 AM ) deðiþtirilmiþtir.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

az önce bu arkadasýn bahsettiði þirket yüzyüsLükte sýnýr tanýmadý sen ne diyorsun.. bnm çewremde bircok adamý ben vazgeçirdim bu þirketten.. hatta benden kayýt istemekLe kaLmadý kac defa aradýLar temsiLciLik için.. hatta gecen sene temsiLcisi oLan bi arkadas bu sene temsiLciLiði býraktý sayemde.. o adamLara müstehak öðrencisiz kaLmak haa bide sürekLi danýsmanLarý deðiþiyor biri girip biri cýkýyor.. gecen sene 3 danýsman deðiþtirdim.. bu senede 2 farkLý kiþi aradý 2 side pardon ben seni tanýmýyordum durumunLa iLgiLi bi fikrim yoktu ben yeni basLadým dedi..

BannedUser
    Guest

ya bu arada sana ýs bulmadan neyýn ds sýný ggetýrtýyolar..býde ds gelmedenmý gýrceksýn výzeye sen...
    DS gelip vizeye girerse ve iptl ederse paranýn buyuk kýsmýný alamaz olay bu caktýn mý köfteyi iþte biz ds getirdik sen gitmedin diyecekler.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bu nasý bi dünya anladým. Kimi öpebilirsek hesabý. Ýþleri nasýl rast gidiyor bilmiyorum.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

yok Emre getiriyorLar.. Bak o konuda hakLarýný yiyemem.. basvurduktan nerdeyse 15 gün sora geLmiþti ds im.. ama iþ veren adresi falan deðildi ciee nin adresi yazýyor üstünde portland merkezLi biyer.. CIEE den bi kaðýt veriyorlar iþi bulucaz yakýnda diye ama konsolos ona bile bakmýyor nerde calýscan dio daha belli deðil diosun.. oluyo bitio..

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Bu nasý bi dünya anladým. Kimi öpebilirsek hesabý. Ýþleri nasýl rast gidiyor bilmiyorum.
    cok güzel bi noktaya deðindin.. aynen kimi öpebiLirsek.. iþleri öðrenci memnuniyeti deðiL.. haa bide hatan var kusura bakma onuda söyleyeyim.. önkayýt ücreti tamamda paranýn hepsini yatýrmasaydýn keske.. önce ds gelsin sonra veya önce iþimi belirle sonra para demeliydin.. ben gecen sene ds gelmeden para ödemedm onLara.. 15günde getirdiler kayýttan sonra 15 veya 20 yanlýs hatýrlýo olabilirim ama zaman kýsaydý..

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Reyes ciddi misin bugun iki kiþi ile gorustum adý geçen firma iþ ayarlayamamýs paranýzý geri alýn isterseniz demiþ. Þaka mý bu
    yaw onlar tr de býle ýs ayarlýyamazlar evet doru soyluyorum
    Konu ozgursum tarafýndan (06-05-2011 Saat 06:56 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Aynen bende de var hata acemilik iþte.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)