Merhaba arkadaþlar. Sizlere sormak istediðim bazý sorular var. Ben 1. sýnýf öðrencisiyim ortalamam ise 1.90. Yarý dönem bitmeden þirkete kayýt yaptýrdým iþlerin erken bitmesi ve iþ seçeneðimin bol olmasý için. Yanlýz iþ bu döneme kadar uzadý. Ýstedikleri herþeyi bu zaman kadar eksiksiz yerine getirdim mülakat yaptýlar felan 1 ay hiç arayan soran olmadý. Dün aradým deedim ne oldu hiç ses soluk çýkmýyo fuara katýlacam mý dedim yok dediniz. Fuarlar da bitti iþi nasýl yapacaz dedim. Daha ds 2019 u göndermemiþler sanýrým hemen halledecez dediler. 15 nisan için vize görüþmesi için uygun mu dediler o tarihte sýnavým var sonra 21 de nisanda anlaþtýk. Bakalým bana geri dönmelerini bekliyorum. Ýþ konusuna gelince lifeguardlýk istiyodum çok geç bi tarihte gidecesin olmaz dediler. (sýnavlardan dolayý) Biz ayarlýycaz seni arayacaðýz iyi bir iþe yerleþtireceðiz gibi vaadlerde bulundular. Farkýndayým arta kalan ne varsa kakalayacaklar. Hayýrlýsý demekten baþka biþey gelmiyor elimden. Sýkýntý bastý paylaþayým durumu dedim ne gibi görüþler ortaya atýlacak.

Alýntý

Biraz araþtýrmak gerekiyor dediðim gibi..

haspam...ben sana adam yollamamak ýcýn elýmden gelený yapýyorum magdur olmasýnlar dýye adamlar kalkmýslar gel kayýt ol dýyolar hemde bu zamanda iþler býtmeden 

Bookmarks