Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sponsorun Vizeye Etkisi

BannedUser
    Guest

Standart Sponsorun Vizeye Etkisi

Arkadaslar bugun duydugum en komik söz.

Sponsorunuz sa?lam olsun ki vize alman?z kolay olsun..

Bunu söyleyen ad? büyük bir ?irketin sahibi. Ya bilmeyen ögrencide hemen boyle seylere inan?yor.

?unu söyleyim sponsorunuzun vize alman?za zerre kadar etkisi yoktur. Böyle saçma yalanlara kan?p fazla para vermeyin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

artik oha diyorum!

bir cok pazar esnafindan farki olmayan, asil amaci kandirmak ve kakalamak olan, yaptigi isin ciddiyetinde olmayan, canimci, yikamaci-yaglamaci, sentetik insanlara/sirketlere inanmayin. kararinizi vermeden once bir cok sirketle gorusun.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bugun duydugum en komik söz.

Sponsorunuz sa?lam olsun ki vize alman?z kolay olsun..

Bunu söyleyen ad? büyük bir ?irketin sahibi. Ya bilmeyen ögrencide hemen boyle seylere inan?yor.

?unu söyleyim sponsorunuzun vize alman?za zerre kadar etkisi yoktur. Böyle saçma yalanlara kan?p fazla para vermeyin.
    ?irketin arkas?nda da CIEE vard?r kesin..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?irket Dan??man?y?m 3-4 Y?ld?r bu i?in içerisindeyim Böyle saçmal?k Görmedim
    Ama ?öyle bir?ey var etkisi olabilirmi bilmiyorum? bizim sponsorumuz Job Fair'e geldi?inde Konsoloslu?u ziyaret etmi?ti..
    İstanbul Lisan Merkezi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

?yi de hangi ?irketle görü?ürsen görü?. Heepsi pazardan pay kapma pe?inde. Ve asl?nda bu do?al da. Sonuçta yap?lan bir i? var. Bir i? yeri her bir ofis ve para kazanmak zorunlulu?u var.

Ama bunu dürüstçe kazan?p kazanmamay? kimin ne ?ekilde seçti?ini iyi tahlil etmek laz?m. Bize dü?en bu. Yoksa "Vay adam böyle demi?..!" Diyecek elbette... Aç?k gözlü olmak laz?m.

Ve ?ansl? tabiki

BannedUser
    Guest

?yide dracaoo bu yap?lan yalan bilgi ile insan kazanmak baskalar?n?n ekme?i ile oymamak. Buna esnafl?k degil doland?r?c?l?k denir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Dedi?im gibi, dürütstçe k?sm? da burda devreye giriyor zaten

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Sen ben dürüst yolu seçmeyenin kula??ndan tutup adam ol diyecek halimiz yok. Yapaca??m?z en iyi ?ey, dürüst mü de?il mi bunun tahlilini iyi, do?ru ve zaman?nda yap?p ona göre karar vermek... Yukarda da bahsetti?im gibi.

BannedUser
    Guest

Alıntı DrAcooA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen ben dürüst yolu seçmeyenin kula??ndan tutup adam ol diyecek halimiz yok. Yapaca??m?z en iyi ?ey, dürüst mü de?il mi bunun tahlilini iyi, do?ru ve zaman?nda yap?p ona göre karar vermek... Yukarda da bahsetti?im gibi.
    Zaten bu konuyuda ondan açt?m i?te. ?lk sene giden adam nereden bilsin vize ile sponsorun çok farkl? ?eyler oldugunu. Sponsorun vizede kolayl?k saglama gibi bir yetkisi yok ki. Sadece sponsorlugu cekip vizenin iptalini saglar ki buda zaten her sponsorun elinde olan bir?ey.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tam olarak emin de?ilim ama küçükte olsa bi etkisi oldugu kanaatindeyim
    when life gives you lemons, make lemonade

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Az da olsa bende etkisi oldu?unu dü?ünüyorum.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı OneTouch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar, bu isin azi - cogu yok. Ileride bu konunun arastirmasini yapacak kisiler bu yazdiklarimizi referans alabilirler.

Asagida verecegim linkte Amerika Hukumeti tarafindan yetki verilen sponsor sirketler belirtilmistir.
    Kisinin vize alip-alamamasi sponsor sirketine degil, tamamen kendi sosyal, ekonomik, akademik durumuna ve gorevliyi gitme sebebi hakkinda ikna edebilmesine baglidir.

Link deki listelenmis sirketlerin sponsorlugu hukumetce ayri degerlendirilmez. "Category Description" dan sececeginiz programa gore hepsinin yetkinlikleri aynidir.

Designated Sponsors List

Basliktaki konuya ilaveten sunu da belirteyim; Turkiye'deki bazi sirketlerinin pazarlama stratejilerine ekledikleri "bizim sigortamiz daha iyi. digerlerininki gibi degil" gibi soylemlerinde dogruluk payi vardir. Hakli olabilirler. Fazladan ne sunduklarini, bunlarin sigortasinin neleri kapsadigini arastirmak/bilmek lazim.
    Konu oreb tarafından (06-04-2011 Saat 04:35 PM ) değiştirilmiştir.

BannedUser
    Guest

Zerre kadar etkisi olmad?g?n? zaten biliyordum bu da kapag? olabilir san?rsam. Sigorta konusuna gelince zaten en iyisi kötüsü aras?nda 20*30 dolar fark var. B?rde baz?lar? 3 ay baz?lar? ?se tum program sürecini kaps?yor san?rsam.

BannedUser
    Guest

Alıntı OneTouch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Azda olsa etkisi yok zerre kadar. Bu sponrsorlar ö?rencilerine i? bulsun. D?yeceksiniz ki sponsor ne alaka i? bulmak falan. E?er bu sponsor ad? ma?lum sadece 3*4 firma ile cal?s?yorsa i?leride 1600*1700 dolara sat?yorsa ö?renciyi ma?dur etmeyecek, sorun eger haddinden fazla ö?renciyi i? var diye alan firmalarsa e?er, bu firmalarla çal??mayacak.

Bu sponsor buyuk sponsor de?il kardesim tek amac? param? al?r?m i?ime bakar?m. Orada 20 o?renci magdur oluyorsa 10 tanes?ne yard?m ed?p goz boyuyor. Ayr?ca self gitmek isteyen ö?rencinin önünü kesiyor. Bana hiç kimse bu sponsor iyi diyemez.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)