Alıntı barantr90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar şu an en son sürüm 4.3.3 var ama iphone 5 gelirse ios 5 le gelir ki o da demektirki yeni baseband(hoş apple artık her sürümde baseband değiştiriyor).

size kısa ve net açıklayayım
1- sürüm tabii ki önemli ama sürümden çok baseband önemli.
2- bilmiyorum burda link vermek doğrumu ama google a iphone 4 baseband,gevey tarzı şeyler yazarsanız çok güzel bilgiler çıkıyor.(yasak değilse ilerde link paylaşırım)
3- Gevey simlere pek güvenmeyin çünkü hem şarjı %15 oranında falan fazla yiyor hemde 112 acil servis üzerinden kırdığı için sim kilidi ciddi sorunlar yaşatabilir.
4 benim tavsiyem mi ne(5 ay iphone 4 sim kilidi kırılsı diye bekleyen biri olarak) Apple çok akıllı bir şirket hemde tahmininizden çok daha fazla ekim 2010 da aldım iphone 4 ü ha açılcak ha açılcak dendi ne zaman beyaz iphone 4 çıktı sim lock ta açıldı. düşünün işte? benim fikrim ki kendimde öyle yapacağım ya kadana'dan alcam ya da o parayı orda yapıp gelip burdan ingiltere malı alcam 1500 tl bu arada iphone 4 kanada ve ilgiltere malı

artık karar sizin arkadaşlar
saygılar
gevey'i yaklaşık 2 ayı aşkın bir süredir kullanıyorum sorun cıkmadı.performansda azalma falan yok bunlar yapılan testlerle ispatlandı.112'ye bağlanman için 7 sn bekliyorsun geveyi çalıştırıken ise açıp 3sn durup kapatıyorsun.Bu konu hakkında da Telekomünikasyon kurumunda çalışan birisi forum kanalıyla açıklama yapmıştı bağlanma süresini geçmediği sürece problem olmadığını ama bazı kişilerin çok beklediklerini belirtti
unlock beyaz i4 çıkınca çıktı demişsin neyle unlock yaptın sürümün ne?