Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: UÇUÞLA iLGiLi SoruLaR

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Standart UÇUÞLA iLGiLi SoruLaR

uçak biletimi delta havayollarýndan aldým ve daha sonra internet sitesinden koltuk seçimi yaptým acaba bu yapacaðým check-in iþlerini yaparken koltuk seçimi yaptým diye ücret isterler mi ve bu yurtdýþý çýkýþ harç parasýndan muafmýyýz bi arkadaþ okulun verdiði harçsýz pasaport yazýný gösterirsin yurtdýþý çýkýþ harcýndanda muaf olursun dedi ne kadar doðrudur ?? ve Amerikaya gitmeden önce ve gittikten sonra yapman gereken en önemli iþlemler nelerdir ??

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

yurt dýsý harc ucretý kýbrýs ýcýn konusuyorum ogrencý veya sývýl olman gerekm bu kesýnlýkle alýnýr alýnmamasý ýcýn ýse muhacerat yaný oturma ýzný almanýz gerekmekte burasý ýcýn konusuyorum tabý abd ýcýnde bu harc alýnýyormu býlmýyorum ama alýnmasý bence sacma sonucta orda oturma ýzný zaten vermýyolar býze...

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý Lost35 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    uçak biletimi delta havayollarýndan aldým ve daha sonra internet sitesinden koltuk seçimi yaptým acaba bu yapacaðým check-in iþlerini yaparken koltuk seçimi yaptým diye ücret isterler mi ve bu yurtdýþý çýkýþ harç parasýndan muafmýyýz bi arkadaþ okulun verdiði harçsýz pasaport yazýný gösterirsin yurtdýþý çýkýþ harcýndanda muaf olursun dedi ne kadar doðrudur ?? ve Amerikaya gitmeden önce ve gittikten sonra yapman gereken en önemli iþlemler nelerdir ??
    önceLikLe koLtuk durumu hakkýnda bi fikrim yok ama reyes ücretin deðiþtiðini söyLüyor.. Çýkýþ harcýnýn okula kitLendiðini duymadým hiç, hepi topu 15 tl zaten.. Gitmeden önce Lazým oLacaðýný düsündüðün seyleri götürebilirsin.. mesela burda 50 kurus olan priz dönusturucuyu orda bulmak kolay deðil ve 5-6 dolar falan alabilirsin yanýna.. Sonra Ds ucus dahiL yanýnda bulundurman þart, usada da güvenli biyerde durabilir usa da yanýnda tasýmak zorunda deðilsin.. dönerken de yanýnda buluncak cok önemli.. Sonra usa ya gidince hemen sevis'ini yapman gerek ne kadar erken yaparsan okadar iyi, acelesi olan seylerin basýnda geliyor diyebilirim.. konaklamaný haLLetmen gerek biranewwel ve yine ne kadar cabuk yapabilirsen okadar iyi olan social security number a basvurman gerek..

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

normalde anýnda almalarý lazým bu ucretý...ama eger almadýlarsa check inde aalmalarý olasý ama dedýgým gýbý otomatýk olarak býletý alýrken senden bu ucretý talep etmelerý gerekýrdý..en azýndan kýbrýs-tr yonune olan ucuslarda boyle..
    dýger topýkte yazmýstým sana madem yený bý topýk actýn ttasýyým dedým bende

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

uçak bileti ücretini ödedim ondan sonra koltuk seçimi yaptým internet üzerinden zaten 10 tane koltuk görünüyodu ondanda para alýcaklarsa yandýk koltuk seçimlerini iptalde edemioz nereyi seçtiysek öyle kaldý deltanýn sýk sorulan sorular linkinde biri arkadaþýmla ayný uçaktayýz farklý yerleydeyiz arkadaþýmýn yanýna oturmak için ne yapmalýyým gibi bi soru sormuþ cvp internet sitesinden seçimini yapabilirsin olmuþ bi ücret falan yazmýyo

daha önce deltayla gidip koltuk seçimini delta havayollarýnýn internet sitesinden yapan ve koltuk seçimi için ücret vermiyen var mý ??
    Konu Lost35 tarafýndan (07-04-2011 Saat 02:08 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

yapacaklarini zannetmiyorum , gecen sene bende onceden yapmistim alinmamisti, zaten alinacak olsa onceden bilgilendrme yapilir.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

ya bizim yerlerimiz ayrýydý üç kiþiydik amsterdamdan bindik deltaya uçaða binmeden önce görevliye dedik tabi anlaþamadýk kadýnla deltada çalýþan türk bi adam varmýþ uçaðýn kapýsýnda bekliyordu kadýn sordu nerelisiniz diye türkiye deyince adamý çaðýrdý hemen iki dakikada bizim yerleri ayarladý adam bilgisayardan beþ kuruþda vermedik
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

ben deltayla ucmustum daha once deltada koltuk secimi ucretsiz merak etme yeni birsey cikmadiysa... ayrica zaten para alinsaydi sen koltuk secimi yaparken uayri verilirdi..

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Koltuk seçimi için de para verilir mi yaaa.Lufthansada yoktu geçen sene öle biþey.Ýnþ olmazda.
    ""Let the game begin""

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

deltanýn internet sitesinde ismimin sonuna soyadýmdan önce mr harfleri eklenmiþ ondan bi problem çýkarmý Mr. ifade ediyo ama birleþik yazmýþlar ismimi ve küçük harfle yazmýþlar bide uçuþtan 72 saat önce bilgilerimizi havayolu þirketine yollýcazmý bu yýl galba öyle biþey varmýþ

BannedUser
    Guest

Check in amacýda budur zaten yer belirlemek Yani eger onceden check yaptýrmadýysanýz erken gidip cam kenarý kapmak en maktýklýsý ben hep öyle yapýyorumda. Ayrýca check-in için herhangi bir ucret ödemene gerek yok.

Yurtdýsý harc puluna gelince, normalde yasal olarak almamalarý gerek ama alýyorlar bundan kurtulus yok gecen sene 15 liraydý ayrýca havalimanýnda acýk 24 saat alabiliyorsunuz.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

gidiþ için koridor kenarý seçtim cam kenarý yok hep 4 kiþilik koltuklarýn ortalarýnda vardý bi tane koridor kenarý görünüyodu seçebileceðim onu seçtim dönüþte cam kenarý gelicem iki kiþilik koltuklarda ortanýn en arkasýnda uçuþtan kaç saat önce havalimannda olmalýyým en az 2 saat öncesinden havaalanýnda olmak gerekiyomuþ yurdýþý uçuþlarda ama amerika için 3 saat diyolar yurtiçi içinde 1 saat kala diyolar ama ben en son istanbuldan izmire uçarken adamýn biri son 5 dakika kala geldi zaten uçaða yolcuda uçuþtan 5 dakika önce alýnmaya baþlandý bu yüzden uçakta geç kalktý boþuna 4 saat önceden gitmeyeyim

var mý 14 Mayýs'ta Amerika'ya gidicek olan ??

BannedUser
    Guest

27 Olmaz mý yani en guzelýný yapmýssýn ya koridor ya cam olmalý 3 kýsýlýk orta tamamen rezalet bir durum dogrusu.

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

lost35 iþ olarak ne iþ yapacaksýn ve nereye gidiyosun þimdi sen ...

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

ben ny dan turkiyeye dönerken 2 saat önce jfk de olmamý söylediler ben geç gittim 45 dakika vardý uzuncada bir kuyruk vardý bu bagajý teslim etmede felan bi görevliyi buldum rica ettim adam yok olmaz yetiþemessin valizler yuklendi felan dedi bi yer gösterdi git orda bekle sana baþka zamana bilet verecekler dedi aradan 10 dakika geçti tekrar yanýma geldi niye geç geldin felan dedi bende kayboldum newyork çok büyük felan diye salladým biþeyler inandý adam gel benle þansýný bi deneyelim dedi gittik bilgisayardan check ini yaptý bitane adamý çaðýrdý valizimi verdi bunu uçaða yükleyin dedi þansým yaver gitti yoksa en az 1 gün yatacaktým havaalanýnda cepte 20 dolar para vardý bence son zamana býrakmayýn erkenden gidin
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben ny dan turkiyeye dönerken 2 saat önce jfk de olmamý söylediler ben geç gittim 45 dakika vardý uzuncada bir kuyruk vardý bu bagajý teslim etmede felan bi görevliyi buldum rica ettim adam yok olmaz yetiþemessin valizler yuklendi felan dedi bi yer gösterdi git orda bekle sana baþka zamana bilet verecekler dedi aradan 10 dakika geçti tekrar yanýma geldi niye geç geldin felan dedi bende kayboldum newyork çok büyük felan diye salladým biþeyler inandý adam gel benle þansýný bi deneyelim dedi gittik bilgisayardan check ini yaptý bitane adamý çaðýrdý valizimi verdi bunu uçaða yükleyin dedi þansým yaver gitti yoksa en az 1 gün yatacaktým havaalanýnda cepte 20 dolar para vardý bence son zamana býrakmayýn erkenden gidin
    ucusa 10 dk kala jfk de terminala ulastim.. zenci bir ablamiz vardi gorevli israrla bindiricem seni ucaga merak etme dedi ben ona sonra da gidebilirim sorun degil yarin ya da 2 gun sonra da olur dedim kadin hayir gidiceksin dedi sonra beni hic aramadan direk vip kismindan ucaga aldilar sirt cantamda jilet vardi ustumde kemer, anahtar ,arkadasimin cakmagi gibi metal seyler vardi ama hicbir noktada durdurulmadim ( ucaga bagajimi baska noktadan vermistim yani zaten ucagin icindeydi

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

benim þöyle bir sorum var: gidiþ biletimiz thy chicago- american airlines utah.istanbulda thy yerine gidip check in yaptýrdýgýmda bana american airlines'ýn da uçuþ kartýný verecekler mi?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)