Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 8nisan vize görusmesi ?stanbul

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 8nisan vize görusmesi ?stanbul

arkadaslar yar?n vize görusmem var..bilmiyorum vize al?r m?y?m..simdiden heycan bast? beni ortalamam 2.45 ama ingilizcem cok iyi degil..art?k nas?l gectigini buraya yazar?m vizeye girecek arkadas için

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı oztrkmerve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar yar?n vize görusmem var..bilmiyorum vize al?r m?y?m..simdiden heycan bast? beni ortalamam 2.45 ama ingilizcem cok iyi degil..art?k nas?l gectigini buraya yazar?m vizeye girecek arkadas için
    ortaLaman gayet iyi aL?rs?n merak etme zaten sen aLamazsan ben hiç gitmem o görüsmeye

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

belli olmaz yaa ) panik yapt?klar? için vize alamayan insanlar duydum o yuzden de panik oldum

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

belli olmaz yaa ) panik yapt?klar? için vize alamayan insanlar duydum o yuzden de panik oldum
    ?ehir efsanesi onLar bence.. zaten s?ran geLene kadar orda bekLerken görüsmeye girenLeri izLerken zang?r zang?r titriyosun sonra s?ran geLio adrenaLin tavan yap?o.. How are you sorusuna fine diyince rahatL?yosun ve gerisi geLiyo.. ups ka??d?n? aL?p s?raya geçince de ?unu söyLüyosun: "Bumuydu Lan vize görü?mesi"

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

umar?m dedign gibi olur

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

umar?m dedign gibi olur
    iyi haberLerini bekLiyoruz.. boL ?ans

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

iyi ?anslarr
    when life gives you lemons, make lemonade

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

birazadan yola ç?k?yorum bende konsoloslu?a do?ru=)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

güzel haberlerinizi bekliyoruz arkada?lar kolay gelsin...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

hadi iyi haberlerle donun insallah arkadaslar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

hay?rl? haberlerinizi bekliyoruz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yeni geldim konsolosluktan..görü?me cok k?sa gecti zaten..sorduklar? sorulara k?sa k?sa cvplar verdim..sonra ups'ye yollad? beni ama bakal?m
    sorduklar? sey;
    -ne i? yapacaks?n?
    -nereye gideceksin?
    -ne okuyosun?
    -bu yaz?y? okudun mu?
    hiç cümle kurmad?m konusurken en son ayr?l?rken tesekkür ettim o arada ba?ka bi ögrenci geldi yan?ma..adam da tam o s?rada bi?eyler dedi ama anlayamad?m..bi belge ar?yodu galiba masada..umar?m sorun olmaz

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hay?rl? olsun h.g aram?za
    when life gives you lemons, make lemonade

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de ?imdi geldim eve.Biraz s?k?nt? ç?kt? numara s?ras?nda ama sorunu hallettik.Benim numaramda ba?ka birisi girmi?ti kendisininki yand? san?p sonra bekledim ayn? gi?edeki bayana gidip durumu anlatt?m beklememi söyledi fakat numara 50 ki?i geçti en son ba?ka gi?edeki birisine gittim iyice izah ettim durumu sonra sorunu çözdük toplamda 40 saniye falan konu?tuk my friend diyip durdu en son ups fi?i verdi.ald?m herhalde diye umuyorum in? herkes sorunsuz bir ?ekilde vizelerini al?r arkada?lar.cidden bu muymu? ya diyosunuz heycanl? olmamaya gayret edin gerisi geliyor zaten

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

24 mart'ta heyecan?ndan sebep red alan arkada??m, bugün ayn? görevliye denk gelmesine ra?men gayet sakin ve sempatik tav?rlar?yla vizesini alm?? bulunuyor! Her ?ey gönlünüzce olsun.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

giren arkadaslara bol ?ans alanlarada tebrikler
    @alican'da bugun gircekti merakt ettim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tesekkürler bende cok heyecanlan?r?m san?yodum ama cok sakin davrand?m..kendimle gurur duydum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

dile?iniz gibi bir wat geçirirsiniz umar?m Welcome to the States

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Te?ekkürler.Hepimiz in?allah

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim kadar k?sa suren oldumiki yada adam tipimi begenmedi vizeyi vermiyecekler ups fisini ald?k kesinmi vize degilmi ?
    notlara bakt? (2.82) f?rlatt? kag?d?
    nap?caks?n dedi bisiklet kiral?cam
    haklar?n? b?l?yomusun icin cama as?l? seyi gosterdi yes dedim pcden bakt? herhalde bana ups fisini verdi direk ama fotograf?m? almad?lar sorun c?karmki:S

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benimde görü?mem çok k?sa geçti iki kez duyamay?p tekrarlatmama ra?men...ups ka??d?n? verdi ups ye gidip red alma ?ans?m?z yüzde kaçt?r sizce

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

görkem rahat ol ya ald?k vizeyi diyorum=)

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tezcanl?y?m fatih

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

buarada bi arkada??m?z isim soru?turmas?na tak?ld? pembe bi ka??t ald? üzerinde yine ups numaras? var netten takip etcekmi?. daha önce ba??na gelen var m?? ne kadar sürer? vize al?r m???

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı seyyah41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buarada bi arkada??m?z isim soru?turmas?na tak?ld? pembe bi ka??t ald? üzerinde yine ups numaras? var netten takip etcekmi?. daha önce ba??na gelen var m?? ne kadar sürer? vize al?r m???
    evet not ortalamas? iyi görü?meside gayet iyi geçmi? kad?n güzel ingilizce konu?uyosun fakat bu ka??d? okuman gerek falan demi? isim soru?turmas? yeti?irmi sizce?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bugünün ilk vizesini alan biri olarak ve ilk defa alan biri olarak söylüyorum buraya yaz? olarak yazmam?z bile gereksiz 1.5 dakikada sorulan hangi okul hangi s?n?f karde?in var m? amerikada çal??aca??n i? ve bölüm sorular?na cevap verip vizeyi al?yorsunuz zaten bunuda cevaplayamayacak olan varsa ne yaz?kki geçmi? olsun.

BannedUser
    Guest

Alıntı skull_spear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim kadar k?sa suren oldumiki yada adam tipimi begenmedi vizeyi vermiyecekler ups fisini ald?k kesinmi vize degilmi ?
    notlara bakt? (2.82) f?rlatt? kag?d?
    nap?caks?n dedi bisiklet kiral?cam
    haklar?n? b?l?yomusun icin cama as?l? seyi gosterdi yes dedim pcden bakt? herhalde bana ups fisini verdi direk ama fotograf?m? almad?lar sorun c?karmki:S
    Alıntı gorkemmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde görü?mem çok k?sa geçti iki kez duyamay?p tekrarlatmama ra?men...ups ka??d?n? verdi ups ye gidip red alma ?ans?m?z yüzde kaçt?r sizce
    Alıntı seyyah41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resim gerekli belgelerden de?il zaten resim sistemde ds160 da var.

?sim sorusturmas? 10 günle 4 ay aras? sürebilir.

UPS gidipte vize alamaman %1 gibi bir ihtimal Hay?rl? olsun in?allah.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Vize

bende bugun gittim görü?meye yukar?da k? arkada??n dedi?i gibi ben?mde 1 dk surdu kel gözlüklu adama denk gel?rsen?z 10 numara adam 1 dk tutumuyor b?le ama esmer elvis tarz?nda biradam var k? resmen sorguya çek?yor haz?r sorular?nda d?s?na c?k?yor ayarl?yab?l?yorsan?z en ba?tak? adama mutlaka ayarlay?n b?raz zor ayarlamak sans?n?za ama ....bana sordugu soru ne i? yap?caks?n ben yanl?? duydum nereye gidiceks?n anlad?m tekrar sordu cvplad?m birde bu kag?d? okudunmu ded? evet ded?m hatta yeahh ded?m ups kag?d?n? verd? yollad? ...5x5 resm? ve ögrenci belges?n? alm?yorlar..heycan yapmay?n yap?cak bi?eyde yokmu?? ama parmak ?z? alan kad?n 10 numara kar??t?ranlar oldugu için bi aç?klama yap?cam yukar?ya c?kt?g?n?zda size bir nuamra ver?cekler parmak ?z? en ba?ta onun yan?ndak? 2 kasa belgeler? al?yor size ver?len numaradan bu 2 kasaya bak?n numaran?z gel?nce belgeler?n?z? turkçe konusan kad?nlara ver?yorsunuz sonra ayn? size ver?len nuamradan en ba?dak? parmak ?z? s?ras?n? bekley?n (ayakda bosuna beklemey?n zaten numara s?ras?yla ) parmak ?z? verd?kden sonra kad?n belgeler?n?z? tekrar ver?cek sonra y?ne ayn? numarayla sa?dak? son 4 kasadan numaran?z?n gelmes?n? bekley?n numaralar?n?z? cabuk gel?yor guzel ayarlam??lar (k?sacas? numaran?z 3 defa elektron?k tabloda gozukecek 1.belge teslim 2.parmak izi 3.vize görü?mesi) transcriptinizi 3.görü?me olan vize görü?mesinde goruseceg?n?z k?s?n?n yan?na gidince can i open my transcript deyin çünkü hem ?ng?l?zcen?z? en basta gormu? oluyor hemde guzel kibar bi hareket oluyor.Ve bu kag?d? okudunmu ded?g?n?zde YES deyin cunku no dedi?inizde sorun ç?kab?l?yor YES dedi?inizde size okutmuyor okutacakda hali yok ama tereddut etmey?n cvp ver??rken yan? heyecan yap?lcak bi?i yokmu? tela?da yapmay?n ....Adam transciplere goz ucuyla bak?yor bakm?yor g?b? UPS e gidip adres ver?yorsunuz 12 TL ücret oduyorsunuz bu kadar hatta su an msj geld? yar?n pasaportum adresde olucakm??...vizeyi ald?m diye dusunuyorum in?allah Alamayan görmed?m nerdeyse 1 ki?i gordum pasaportuyla ç?kan onu b?le yanl?? gormu? olab?l?r?m ....Birde birine belgeler?n?n içine yes?l ka??t koydu yuksek sesle notunu yuksek tutman laz?m gibi bi?iler diyordu onun d?s?nda hararetl? negatif bi?ey gormed?m ...Tek negatif bizim Türk güvenlikler Adamlar FBI havalar?nda Son olarak ben?m randevum 10 dayd? ben 9 da damlad?m erken g?r?n bi?ey olmuyor geçde girsen?z bi?ey olmuyor.Ama erken halled?cem d?yorsan damla içeri Umar?m herkez al?r sorunsuz olur dedi?im gibi zor bi?i yok e?er UPS kag?d?n? al?rsan?z ç?kt?kdan sonra ?stinye Park a gidin stresinizi atm?? olursunuz Kolay Gelsin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende elvis presley tarz? adama denk geldim gayet olumlu gözüktü bana ama sesi mikrofon yüzünden zor duyuyodum önce meraba dedi bölümümü sordu s?n?f?m? sordu?unda ben anlayamad?m soruyu tekrar ettirdim yine anlamad?m bu sefer izah etti you study kocaeli uni haz?rl?k first clas second class which one diye aptal muamelesi yiyince anlad?m soruyu sonra bu formu okudunmu dedi evet dedim soruyu duyamama d???nda konu?mada bi sorun yoktu zaten çok az soru sordu sadece fi?i geri verdi upse gittim sonra not ortalamam sürekli bü dü?ü? halindeylen son dönem h?zl? bü yükseli?le 2.00 da 3.s?n?ftay?m

ve en önemlisi mesaj geldi yar?n teslim edlicektir kargonuz diye daha bu sabah vize görü?mesi yapt???m halde hemen bugün cevap gelmesi ve yar?n gelicek olmas? kafam? kar??t?rd? vizeyi vermeden direk bo? pasaportumu yoll?caklar diye

fikriniz nedir?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

merhaba arkada?lar bu sabah bende vize görü?mesine girdim.forumda''erkenden ald?klar?n? bildi?im için erken gittim''dediklerini okudum ve 10:45 olan randevu için 8:30 da kap?dayd?m polis abiye abi 10:45 2 saat var ne zaman al?rs?n dedim siz geçin ?öle toplu al?cam dedikten 5 dk sonra cep telefonlar? yan?nda olmayanlar sadece gelsin dedi ve bir arkada??mla geldi?im için bütün e?yalar? ona teslim edip (f?rsattan istifade ba?ka arkada?larda arkada??mdan faydaland? içeri erken girenlerden oldum..belgelerin teslimi parmak izi vs.vs 'den sonra herkesin bahsettigi ?u Elvis'e denk geldim içimden de umar?m ona denk gelirim diyordum.ilk mesaj çok önemli gider gitmez güler yüzle bir hiiii dedim adam?n yüzü bana kar?? nurland? ve nereye gideceksin ,ne yapacaks?n,?unu okudun mu?sadece bu kadar sordu cevaplad?ktan sonra ups2ye yollad? ve ak?am eve dönerken msj geldi yar?n teslim edilecekmi? adrese..alm?? arkada?lar? tebrik ediyorum alacak olan arkada?lara ise ba?ar?lar diliyorum forumda herkes sakin olun kolay diyorlard? vaybe herkes öyle diyor ama belli olmaz diyodum arkada?lar hakkaten sakin olun ve tek giderken heycanlanacag?n?z? biliyorsan?z yan?n?za bir arkada??n?zla gidin konsoloslu?a giderken konu?up rahatlars?n?z en az?ndan

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)