arkadaslar yar?n vize görusmem var..bilmiyorum vize al?r m?y?m..simdiden heycan bast? beniortalamam 2.45 ama ingilizcem cok iyi degil..art?k nas?l gectigini buraya yazar?m vizeye girecek arkadas için
![]()

arkadaslar yar?n vize görusmem var..bilmiyorum vize al?r m?y?m..simdiden heycan bast? beniortalamam 2.45 ama ingilizcem cok iyi degil..art?k nas?l gectigini buraya yazar?m vizeye girecek arkadas için
![]()

belli olmaz yaa) panik yapt?klar? için vize alamayan insanlar duydum o yuzden de panik oldum
![]()

?ehir efsanesi onLar bence..zaten s?ran geLene kadar orda bekLerken görüsmeye girenLeri izLerken zang?r zang?r titriyosun
sonra s?ran geLio adrenaLin tavan yap?o..
How are you sorusuna fine diyince rahatL?yosun ve gerisi geLiyo.. ups ka??d?n? aL?p s?raya geçince de ?unu söyLüyosun: "Bumuydu Lan vize görü?mesi"
![]()

umar?m dedign gibi olur![]()

iyi ?anslarr
when life gives you lemons, make lemonade

birazadan yola ç?k?yorum bende konsoloslu?a do?ru=)
güzel haberlerinizi bekliyoruz arkada?larkolay gelsin...

hadi iyi haberlerle donun insallah arkadaslar![]()

hay?rl? haberlerinizi bekliyoruz

yeni geldim konsolosluktan..görü?me cok k?sa gecti zaten..sorduklar? sorulara k?sa k?sa cvplar verdim..sonra ups'ye yollad? beni ama bakal?m
sorduklar? sey;
-ne i? yapacaks?n?
-nereye gideceksin?
-ne okuyosun?
-bu yaz?y? okudun mu?
hiç cümle kurmad?m konusurkenen son ayr?l?rken tesekkür ettim o arada ba?ka bi ögrenci geldi yan?ma..adam da tam o s?rada bi?eyler dedi ama anlayamad?m..bi belge ar?yodu galiba masada..umar?m sorun olmaz

hay?rl? olsun h.g aram?za![]()
when life gives you lemons, make lemonade

Ben de ?imdi geldim eve.Biraz s?k?nt? ç?kt? numara s?ras?nda ama sorunu hallettik.Benim numaramda ba?ka birisi girmi?ti kendisininki yand? san?p sonra bekledim ayn? gi?edeki bayana gidip durumu anlatt?m beklememi söyledi fakat numara 50 ki?i geçti en son ba?ka gi?edeki birisine gittim iyice izah ettim durumu sonra sorunu çözdük toplamda 40 saniye falan konu?tuk my friend diyip durduen son ups fi?i verdi.ald?m herhalde diye umuyorum
in? herkes sorunsuz bir ?ekilde vizelerini al?r arkada?lar.cidden bu muymu? ya diyosunuz heycanl? olmamaya gayret edin gerisi geliyor zaten
![]()

24 mart'ta heyecan?ndan sebep red alan arkada??m, bugün ayn? görevliye denk gelmesine ra?men gayet sakin ve sempatik tav?rlar?yla vizesini alm?? bulunuyor!Her ?ey gönlünüzce olsun.
giren arkadaslara bol ?ans alanlarada tebrikler
@alican'da bugun gircekti merakt ettim![]()

tesekkürlerbende cok heyecanlan?r?m san?yodum ama cok sakin davrand?m..kendimle gurur duydum
![]()
dile?iniz gibi bir wat geçirirsiniz umar?mWelcome to the States
![]()

Te?ekkürler.Hepimiz in?allah![]()

benim kadar k?sa suren oldumikiyada adam tipimi begenmedi vizeyi vermiyecekler
ups fisini ald?k kesinmi vize degilmi ?
notlara bakt? (2.82) f?rlatt? kag?d?
nap?caks?n dedi bisiklet kiral?cam
haklar?n? b?l?yomusun icin cama as?l? seyi gosterdi yes dedim pcden bakt? herhalde bana ups fisini verdi direkama fotograf?m? almad?lar sorun c?karmki:S

benimde görü?mem çok k?sa geçti iki kez duyamay?p tekrarlatmama ra?men...ups ka??d?n? verdi ups ye gidip red alma ?ans?m?z yüzde kaçt?r sizce![]()

görkem rahat ol ya ald?k vizeyi diyorum=)

tezcanl?y?m fatih![]()

buarada bi arkada??m?z isim soru?turmas?na tak?ld? pembe bi ka??t ald? üzerinde yine ups numaras? var netten takip etcekmi?. daha önce ba??na gelen var m?? ne kadar sürer? vize al?r m???

Bugünün ilk vizesini alan biri olarak ve ilk defa alan biri olarak söylüyorum buraya yaz? olarak yazmam?z bile gereksiz 1.5 dakikada sorulan hangi okul hangi s?n?f karde?in var m? amerikada çal??aca??n i? ve bölüm sorular?na cevap verip vizeyi al?yorsunuz zaten bunuda cevaplayamayacak olan varsa ne yaz?kki geçmi? olsun.

bende bugun gittim görü?meye yukar?da k? arkada??n dedi?i gibi ben?mde 1 dk surdukel gözlüklu adama denk gel?rsen?z 10 numara adam 1 dk tutumuyor b?le ama esmer elvis tarz?nda biradam var k? resmen sorguya çek?yor haz?r sorular?nda d?s?na c?k?yor ayarl?yab?l?yorsan?z en ba?tak? adama mutlaka ayarlay?n b?raz zor ayarlamak sans?n?za ama ....bana sordugu soru ne i? yap?caks?n ben yanl?? duydum nereye gidiceks?n anlad?m tekrar sordu cvplad?m birde bu kag?d? okudunmu ded? evet ded?m hatta yeahh ded?m
ups kag?d?n? verd? yollad? ...5x5 resm? ve ögrenci belges?n? alm?yorlar..heycan yapmay?n yap?cak bi?eyde yokmu??
ama parmak ?z? alan kad?n 10 numara
kar??t?ranlar oldugu için bi aç?klama yap?cam yukar?ya c?kt?g?n?zda size bir nuamra ver?cekler parmak ?z? en ba?ta onun yan?ndak? 2 kasa belgeler? al?yor size ver?len numaradan bu 2 kasaya bak?n numaran?z gel?nce belgeler?n?z? turkçe konusan kad?nlara ver?yorsunuz sonra ayn? size ver?len nuamradan en ba?dak? parmak ?z? s?ras?n? bekley?n (ayakda bosuna beklemey?n zaten numara s?ras?yla ) parmak ?z? verd?kden sonra kad?n belgeler?n?z? tekrar ver?cek sonra y?ne ayn? numarayla sa?dak? son 4 kasadan numaran?z?n gelmes?n? bekley?n numaralar?n?z? cabuk gel?yor guzel ayarlam??lar (k?sacas? numaran?z 3 defa elektron?k tabloda gozukecek 1.belge teslim 2.parmak izi 3.vize görü?mesi) transcriptinizi 3.görü?me olan vize görü?mesinde goruseceg?n?z k?s?n?n yan?na gidince can i open my transcript deyin çünkü hem ?ng?l?zcen?z? en basta gormu? oluyor hemde guzel kibar bi hareket oluyor.Ve bu kag?d? okudunmu ded?g?n?zde YES deyin cunku no dedi?inizde sorun ç?kab?l?yor YES dedi?inizde size okutmuyor okutacakda hali yok ama tereddut etmey?n cvp ver??rken yan? heyecan yap?lcak bi?i yokmu? tela?da yapmay?n ....Adam transciplere goz ucuyla bak?yor bakm?yor g?b?
UPS e gidip adres ver?yorsunuz 12 TL ücret oduyorsunuz bu kadar hatta su an msj geld? yar?n pasaportum adresde olucakm??...vizeyi ald?m diye dusunuyorum in?allah
Alamayan görmed?m nerdeyse 1 ki?i gordum pasaportuyla ç?kan onu b?le yanl?? gormu? olab?l?r?m ....Birde birine belgeler?n?n içine yes?l ka??t koydu yuksek sesle notunu yuksek tutman laz?m gibi bi?iler diyordu onun d?s?nda hararetl? negatif bi?ey gormed?m ...Tek negatif bizim Türk güvenlikler
Adamlar FBI havalar?nda
Son olarak ben?m randevum 10 dayd? ben 9 da damlad?m erken g?r?n bi?ey olmuyor geçde girsen?z bi?ey olmuyor.Ama erken halled?cem d?yorsan damla içeri
Umar?m herkez al?r sorunsuz olur dedi?im gibi zor bi?i yok e?er UPS kag?d?n? al?rsan?z ç?kt?kdan sonra ?stinye Park a gidin stresinizi atm?? olursunuz
Kolay Gelsin

bende elvis presley tarz? adama denk geldim gayet olumlu gözüktü bana ama sesi mikrofon yüzünden zor duyuyodum önce meraba dedi bölümümü sordu s?n?f?m? sordu?unda ben anlayamad?m soruyu tekrar ettirdim yine anlamad?mbu sefer izah etti you study kocaeli uni haz?rl?k first clas second class which one diye aptal muamelesi yiyince anlad?m soruyu
sonra bu formu okudunmu dedi evet dedim soruyu duyamama d???nda konu?mada bi sorun yoktu zaten çok az soru sordu sadece fi?i geri verdi upse gittim sonra not ortalamam sürekli bü dü?ü? halindeylen son dönem h?zl? bü yükseli?le 2.00 da 3.s?n?ftay?m
ve en önemlisi mesaj geldi yar?n teslim edlicektir kargonuz diye daha bu sabah vize görü?mesi yapt???m halde hemen bugün cevap gelmesi ve yar?n gelicek olmas? kafam? kar??t?rd? vizeyi vermeden direk bo? pasaportumu yoll?caklar diye
fikriniz nedir?
merhaba arkada?lar bu sabah bende vize görü?mesine girdim.forumda''erkenden ald?klar?n? bildi?im için erken gittim''dediklerini okudum ve 10:45 olan randevu için 8:30 da kap?dayd?mpolis abiye abi 10:45 2 saat var ne zaman al?rs?n dedim siz geçin ?öle toplu al?cam dedikten 5 dk sonra cep telefonlar? yan?nda olmayanlar sadece gelsin dedi ve bir arkada??mla geldi?im için bütün e?yalar? ona teslim edip (f?rsattan istifade ba?ka arkada?larda arkada??mdan faydaland?
içeri erken girenlerden oldum..belgelerin teslimi parmak izi vs.vs 'den sonra herkesin bahsettigi ?u Elvis'e denk geldim içimden de umar?m ona denk gelirim diyordum.ilk mesaj çok önemli gider gitmez güler yüzle bir hiiii dedim adam?n yüzü bana kar?? nurland? ve nereye gideceksin ,ne yapacaks?n,?unu okudun mu?sadece bu kadar sordu cevaplad?ktan sonra ups2ye yollad? ve ak?am eve dönerken msj geldi yar?n teslim edilecekmi? adrese..alm?? arkada?lar? tebrik ediyorum alacak olan arkada?lara ise ba?ar?lar diliyorum forumda herkes sakin olun kolay diyorlard? vaybe herkes öyle diyor ama belli olmaz diyodum arkada?lar hakkaten sakin olun
ve tek giderken heycanlanacag?n?z? biliyorsan?z yan?n?za bir arkada??n?zla gidin konsoloslu?a giderken konu?up rahatlars?n?z en az?ndan
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks