Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: new jersey e ucak bıletı arastırması

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Standart new jersey e ucak b?let? arast?rmas?

merhaba arkadaslar ?s? h?c uzatmadan an ?t?bar? ?le ucak ucretler?n? yazmak ?st?yorum....ve s?zlerden gorus almak ?st?yorum...

ekobilet.com: alitalia ile roma uzer? aktarmal? g?d?s donus 412.41 euro yanl?z hava alan? newark l?berty ?ntl new york

ayr?ca (212) 465 45 85 adl? numaray? arayarak b?let?n esnek olup olmad?g?n? yada ogrenc? tar?fes? olup olmayacag?n? sormak laz?m..

bu arada 10 haz?ran g?d?s 25 eylul donus sekl?nded?r butun b?letler

ayn? b?let yaln?z newark l?berty ?ntl deg?lde jfk ye olan ucusu 542.41 euro

orbitz.com: y?ne ayn? b?let burada 597 dolar tab? Newark a

Orbitz Travel: Airline Tickets, Cheap Hotels, Car Rentals, Vacations & Cruises

jfk ya y?ne 689 dolar..

we en oneml?s? roma ?c?n trans?t v?zzem?n olmas? gerekm?s

genctur.com: buradada sadece b? tel numaras? ver?lm?s ve aray?p sormak laz?m ...

0212 244 62 30

k?sacas? sorum sudur k? s?z olsan?z al?tal?ay? terc?h ederm?yd?n?z trans?t v?ze olay? ned?r almasak bas?m?za dert olurmu ve f?yatlar nas?l s?zce vede en son sorumda sudur k? new jersey e g?tmek ?c?n (Ave Florence NJ ) s?zce hang? hava alan?n? kullanmal?y?m...

BannedUser
    Guest

roma transit vize istemez

ama soyle bir sorun olabilir. eger bilet ogrenci de?il ya da tek deg?lde baglant?l? ise o zaman ister

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

s?tede trans?t v?zes? olmas? gerekt?g?n? vurgulam?s al?tal?a pek? onu aray?p sorab?l?r?m ya bu s?rket hakk?nda ne dusunuyosun ve hava alan? hang?s?n? kullanmal?y?m sence..

edit:asl?nda ?irketten cok hag? hava alan?n? kullanmal?y?m bu daha oneml? ben?m ?c?n

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bence nj'e gitmek için en uygun olan? JFK.. ve alitalia için iyi ?eyler söylenmiyor, giden bi arkada??m da çok pi?mand? alitalia'yla gitti?i için..tabi yine de son karar senin ama transit vize problemi de olmasaym?? gayet uygun fiyata bulmu?sun biletleri

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

alitali an?n oner?lmed?g?n? bende duymustum ama suan ?c?n en uygun hava alan? s?rket? bu yan? han? ben hava alamlar? aras?nda daha cok kald?m jfk m? d?ger?m? g?b?s?nden

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

ekobilet.comdan bileti reserve ett?m bakal?m s?md?l?k 517.41 euro 7 haz?ran 2011 e kadar reserve ett?...roma aktarmal? p.tesi aray?p sorucam d?ger tum detaylar? esnek olup olmamas?n? trans?t v?zzes?n?n gerekl? olup olmamas?n? sorcam baska sormam gereken b? soru varm?d?r acaba..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

benm geçen sene dönü?ümü alitalia ile yapt?m.. Nas?l bi firma dersen.. Uçak i?te birader getirdi beni buraya kadar rötar yapm?st? hava kötüydü boL boL ?arap içmi?tim o s?rada.. yemekLeri bal?k veya tavuk sunuyorlard? seçiyosun birini kafana göre.. Roma'da aktarma yapt?m transit vizem faLan da yoktu.. Hiç bi s?k?nt? c?kmad?.. Ha aLitaLia iyi bi firma demiyorum ama giderken delta ve airfrance i kullanm?st?m.. bi fark?n? görmedm 2side ayn?yd? bana göre.. THY çok met ediLiyor yemekLeri faLan o aradaki k?yasLamay? biLemem ama 100 euro yada daha fazla verip deltayla gidene kadar alitalia ile git bence.. ha 100 euro daha ödeyip thy den alma gibi bi ?ans?n varsa onu biLemeyecem.. =) Dü?ünüLebiLir..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

ozaman en guzel? al?tal?a thy n?n yan?na yaklasam?yorum ozaman ben ay?rd?g?m b?let? alay?m kend? s?tes?nde 100 euro daha ucuz ben ekob?letten ay?rd?m al?tal?an?n s?tes?nde rezervasyon sey?s?n? bulamad?m ayn? b?lete 100 euro s?rf rezervasyonu bulamad?g?m ?c?n odeyecem yafff pofff

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman en guzel? al?tal?a thy n?n yan?na yaklasam?yorum ozaman ben ay?rd?g?m b?let? alay?m kend? s?tes?nde 100 euro daha ucuz ben ekob?letten ay?rd?m al?tal?an?n s?tes?nde rezervasyon sey?s?n? bulamad?m ayn? b?lete 100 euro s?rf rezervasyonu bulamad?g?m ?c?n odeyecem yafff pofff
    ?imdi kaca maLediosun bu biLeti? Bide makroyLa konus bence.. ?imdi yanL?? bi?e demi?imdir maazaLLah =)) yakmay?m bas?n?.. ama bence götürsün yeter..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?imdi kaca maLediosun bu biLeti? Bide makroyLa konus bence.. ?imdi yanL?? bi?e demi?imdir maazaLLah =)) yakmay?m bas?n?.. ama bence götürsün yeter..

makroyla ?rt?battay?m zaten oda al ded? ama ben s?md?l?k rezervasyon yapt?m jfk ye 517.41 euro ya buldum yan? yaklas?k olarak 1100 kusur yap?yo san?r?m..en ucuzu al?tal?a thy 1795 l?ra delta f?landa ?ste al?tal?adan 50-100 euro daha fazla ama al?tal?an?n s?tes?nde ayn? b?let 417.41 euro b?let ?c?n aray?p sormam laz?m ogrenc? b?let?m?d?r esnekm?d?r deg?s?kl?kte ucret odenecekm? cart curt ?ste..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

makroyla ?rt?battay?m zaten oda al ded? ama ben s?md?l?k rezervasyon yapt?m jfk ye 517.41 euro ya buldum yan? yaklas?k olarak 1100 kusur yap?yo san?r?m..en ucuzu al?tal?a thy 1795 l?ra delta f?landa ?ste al?tal?adan 50-100 euro daha fazla ama al?tal?an?n s?tes?nde ayn? b?let 417.41 euro b?let ?c?n aray?p sormam laz?m ogrenc? b?let?m?d?r esnekm?d?r deg?s?kl?kte ucret odenecekm? cart curt ?ste..
    ara sor ozaman 417 euro müthi? fiyat.. 1100 tl emin de?iLim beLki daha ucuz buLabiLirsin ama cokda pahaL? de?iL...gerçi net biLmiorum henüz fiyat araL?kLar?n?, o a?amaya geçemedim daha

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

hobaleyyyy ayn? b?let? sonfiyat.com - sondakika indirimli uak bileti sat sitesi adl? s?tede 936.34tl ye bulldum du yar?n ben bunu aray?m valla s?tey? b? dolan bence f?yatlar? baya ?y? d?gerler?ne gore ...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

ayn? yerde 1185 l?rayada delta ?le d?rek ucus donuste al?tal?a ?le roma aktarmal? sen olsan hang?s?n? terc?h ederd?n..

gerc? ben al?tal?ay? terc?h yapcak g?b?y?m ya

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

ayn? yerde 1185 l?rayada delta ?le d?rek ucus donuste al?tal?a ?le roma aktarmal? sen olsan hang?s?n? terc?h ederd?n..

gerc? ben al?tal?ay? terc?h yapcak g?b?y?m ya
    ben aktarmaL? ucusLar? seviyorum ya tabi k?sa süreLi oLanLar? en az?ndan free shopLarda gezioruz faLan paristen eyfel kulesi anahtarL??? aLm??t?m meseLa pahaL? faLan ama Paristen aLd?m birader. ?aka faLan bi yana i?in aç??? ben keseme ve bagaj durumuna göre tercih yapard?m.. ?imdi git sunu aL demem oLmaz sen kendine göre bi karar ver bence.. Ben DeltayLa gidip alitalia iLe dönmü?tüm.. Cok bariz bi fark göremedim.. ufak tefek seyLeri farkL?d?r beLki.. Ben a??r? pahal? aldm bileti ama gitmeden hemen önce aLd?m ondan oLdu.. Kendi tercihim ucuzdan yana oLurdu heraLde..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

ben?mde goynum ucuzdan yana olcek

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

werdi?in Link sinirimi bozdu yaa alitalia n?n bütün ucuslar? newark a =)) hiç mi jfk e gitmez birader bu ucakLar

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    werdi?in Link sinirimi bozdu yaa alitalia n?n bütün ucuslar? newark a =)) hiç mi jfk e gitmez birader bu ucakLar
    yok yahu jfk g?d?s newark donuste var

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

yok yahu jfk g?d?s newark donuste var
    haa ii ozaman

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)