Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: new jersey e ucak býletý arastýrmasý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

Standart new jersey e ucak býletý arastýrmasý

merhaba arkadaslar ýsý hýc uzatmadan an ýtýbarý ýle ucak ucretlerýný yazmak ýstýyorum....ve sýzlerden gorus almak ýstýyorum...

ekobilet.com: alitalia ile roma uzerý aktarmalý gýdýs donus 412.41 euro yanlýz hava alaný newark lýberty ýntl new york

ayrýca (212) 465 45 85 adlý numarayý arayarak býletýn esnek olup olmadýgýný yada ogrencý tarýfesý olup olmayacagýný sormak lazým..

bu arada 10 hazýran gýdýs 25 eylul donus seklýndedýr butun býletler

ayný býlet yalnýz newark lýberty ýntl degýlde jfk ye olan ucusu 542.41 euro

orbitz.com: yýne ayný býlet burada 597 dolar tabý Newark a

Orbitz Travel: Airline Tickets, Cheap Hotels, Car Rentals, Vacations & Cruises

jfk ya yýne 689 dolar..

we en onemlýsý roma ýcýn transýt výzzemýn olmasý gerekmýs

genctur.com: buradada sadece bý tel numarasý verýlmýs ve arayýp sormak lazým ...

0212 244 62 30

kýsacasý sorum sudur ký sýz olsanýz alýtalýayý tercýh edermýydýnýz transýt výze olayý nedýr almasak basýmýza dert olurmu ve fýyatlar nasýl sýzce vede en son sorumda sudur ký new jersey e gýtmek ýcýn (Ave Florence NJ ) sýzce hangý hava alanýný kullanmalýyým...

BannedUser
    Guest

roma transit vize istemez

ama soyle bir sorun olabilir. eger bilet ogrenci deðil ya da tek degýlde baglantýlý ise o zaman ister

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

sýtede transýt výzesý olmasý gerektýgýný vurgulamýs alýtalýa peký onu arayýp sorabýlýrým ya bu sýrket hakkýnda ne dusunuyosun ve hava alaný hangýsýný kullanmalýyým sence..

edit:aslýnda þirketten cok hagý hava alanýný kullanmalýyým bu daha onemlý beným ýcýn

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bence nj'e gitmek için en uygun olaný JFK.. ve alitalia için iyi þeyler söylenmiyor, giden bi arkadaþým da çok piþmandý alitalia'yla gittiði için..tabi yine de son karar senin ama transit vize problemi de olmasaymýþ gayet uygun fiyata bulmuþsun biletleri

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

alitali anýn onerýlmedýgýný bende duymustum ama suan ýcýn en uygun hava alaný sýrketý bu yaný haný ben hava alamlarý arasýnda daha cok kaldým jfk mý dýgerýmý gýbýsýnden

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

ekobilet.comdan bileti reserve ettým bakalým sýmdýlýk 517.41 euro 7 hazýran 2011 e kadar reserve ettý...roma aktarmalý p.tesi arayýp sorucam dýger tum detaylarý esnek olup olmamasýný transýt výzzesýnýn gereklý olup olmamasýný sorcam baska sormam gereken bý soru varmýdýr acaba..

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

benm geçen sene dönüþümü alitalia ile yaptým.. Nasýl bi firma dersen.. Uçak iþte birader getirdi beni buraya kadar rötar yapmýstý hava kötüydü boL boL þarap içmiþtim o sýrada.. yemekLeri balýk veya tavuk sunuyorlardý seçiyosun birini kafana göre.. Roma'da aktarma yaptým transit vizem faLan da yoktu.. Hiç bi sýkýntý cýkmadý.. Ha aLitaLia iyi bi firma demiyorum ama giderken delta ve airfrance i kullanmýstým.. bi farkýný görmedm 2side aynýydý bana göre.. THY çok met ediLiyor yemekLeri faLan o aradaki kýyasLamayý biLemem ama 100 euro yada daha fazla verip deltayla gidene kadar alitalia ile git bence.. ha 100 euro daha ödeyip thy den alma gibi bi þansýn varsa onu biLemeyecem.. =) DüþünüLebiLir..

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

ozaman en guzelý alýtalýa thy nýn yanýna yaklasamýyorum ozaman ben ayýrdýgým býletý alayým kendý sýtesýnde 100 euro daha ucuz ben ekobýletten ayýrdým alýtalýanýn sýtesýnde rezervasyon seyýsýný bulamadým ayný býlete 100 euro sýrf rezervasyonu bulamadýgým ýcýn odeyecem yafff pofff

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý reyes_19 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ozaman en guzelý alýtalýa thy nýn yanýna yaklasamýyorum ozaman ben ayýrdýgým býletý alayým kendý sýtesýnde 100 euro daha ucuz ben ekobýletten ayýrdým alýtalýanýn sýtesýnde rezervasyon seyýsýný bulamadým ayný býlete 100 euro sýrf rezervasyonu bulamadýgým ýcýn odeyecem yafff pofff
    þimdi kaca maLediosun bu biLeti? Bide makroyLa konus bence.. Þimdi yanLýþ biþe demiþimdir maazaLLah =)) yakmayým basýný.. ama bence götürsün yeter..

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý cimbomlu10 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    þimdi kaca maLediosun bu biLeti? Bide makroyLa konus bence.. Þimdi yanLýþ biþe demiþimdir maazaLLah =)) yakmayým basýný.. ama bence götürsün yeter..

makroyla ýrtýbattayým zaten oda al dedý ama ben sýmdýlýk rezervasyon yaptým jfk ye 517.41 euro ya buldum yaný yaklasýk olarak 1100 kusur yapýyo sanýrým..en ucuzu alýtalýa thy 1795 lýra delta fýlanda ýste alýtalýadan 50-100 euro daha fazla ama alýtalýanýn sýtesýnde ayný býlet 417.41 euro býlet ýcýn arayýp sormam lazým ogrencý býletýmýdýr esnekmýdýr degýsýklýkte ucret odenecekmý cart curt ýste..

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

makroyla ýrtýbattayým zaten oda al dedý ama ben sýmdýlýk rezervasyon yaptým jfk ye 517.41 euro ya buldum yaný yaklasýk olarak 1100 kusur yapýyo sanýrým..en ucuzu alýtalýa thy 1795 lýra delta fýlanda ýste alýtalýadan 50-100 euro daha fazla ama alýtalýanýn sýtesýnde ayný býlet 417.41 euro býlet ýcýn arayýp sormam lazým ogrencý býletýmýdýr esnekmýdýr degýsýklýkte ucret odenecekmý cart curt ýste..
    ara sor ozaman 417 euro müthiþ fiyat.. 1100 tl emin deðiLim beLki daha ucuz buLabiLirsin ama cokda pahaLý deðiL...gerçi net biLmiorum henüz fiyat araLýkLarýný, o aþamaya geçemedim daha

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

hobaleyyyy ayný býletý sonfiyat.com - sondakika indirimli uak bileti sat sitesi adlý sýtede 936.34tl ye bulldum du yarýn ben bunu arayým valla sýteyý bý dolan bence fýyatlarý baya ýyý dýgerlerýne gore ...

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

ayný yerde 1185 lýrayada delta ýle dýrek ucus donuste alýtalýa ýle roma aktarmalý sen olsan hangýsýný tercýh ederdýn..

gercý ben alýtalýayý tercýh yapcak gýbýyým ya

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

ayný yerde 1185 lýrayada delta ýle dýrek ucus donuste alýtalýa ýle roma aktarmalý sen olsan hangýsýný tercýh ederdýn..

gercý ben alýtalýayý tercýh yapcak gýbýyým ya
    ben aktarmaLý ucusLarý seviyorum ya tabi kýsa süreLi oLanLarý en azýndan free shopLarda gezioruz faLan paristen eyfel kulesi anahtarLýðý aLmýþtým meseLa pahaLý faLan ama Paristen aLdým birader. þaka faLan bi yana iþin açýðý ben keseme ve bagaj durumuna göre tercih yapardým.. Þimdi git sunu aL demem oLmaz sen kendine göre bi karar ver bence.. Ben DeltayLa gidip alitalia iLe dönmüþtüm.. Cok bariz bi fark göremedim.. ufak tefek seyLeri farkLýdýr beLki.. Ben aþýrý pahalý aldm bileti ama gitmeden hemen önce aLdým ondan oLdu.. Kendi tercihim ucuzdan yana oLurdu heraLde..

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

benýmde goynum ucuzdan yana olcek

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

werdiðin Link sinirimi bozdu yaa alitalia nýn bütün ucuslarý newark a =)) hiç mi jfk e gitmez birader bu ucakLar

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý cimbomlu10 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    werdiðin Link sinirimi bozdu yaa alitalia nýn bütün ucuslarý newark a =)) hiç mi jfk e gitmez birader bu ucakLar
    yok yahu jfk gýdýs newark donuste var

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

yok yahu jfk gýdýs newark donuste var
    haa ii ozaman

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)