Evet arkada?lar, forumda gözüme kimse çarpmad?, elleri görelim![]()

Evet arkada?lar, forumda gözüme kimse çarpmad?, elleri görelim![]()
iyi kazan?rsam los angelese gelmek ?st?yorum![]()

eylül gibi ileti?ime geçelim o zaman bi?eyler önerebilitem var.

ben de los angeles/Corona corona y? duydunuz nas?l bi yermi? acaba
Experience USA ile gitmeyinnnnn

Ben de Los Angeles'da muhtemelen IHOP'da server olarak çal??acam. Hard Rock'da server m? olacaks?n?z, saatlik ücretleriniz nas?l?
Konu reff tarafından (25-04-2011 Saat 07:05 PM ) değiştirilmiştir.

server de?ilim ne yaz?k ki sales associate im.
ama server ücretleri 3,28 per hour + tips idi shift ba??na

california yolcular?n? görmek ne kadar güzel,umar?m devam? vard?r
geçen sene gitmi? ve bu sene tekrar gidecek biri olarak her türlü sorular?n?z için pm alabilirim...

Bende Santa Monica'da pacific park'da olucam oraya gidicek arkada?lar mail ile ileti?im kurabilirr![]()

bende daha ds yok vize yok ama uçak bileti bakmaya ba?lasam iyi olacak san?r?m. los angeles gidi? dönü? fiyat?, sadece gidi? fiyat?ndan genelde daha ucuz görünüyor, çok saçma de?il mi? tek yön al?p dönü?ü new york'tan yapmay? planl?yordum.

eda.. ,2 günde LA nin ne kadar?n? bitirebileceksin,çok merak ediyorum
ayr?ca 668 euro fiyat LA için süper.detaylar?n? bilemeyece?im ama. biz geçen sene 730 a alm??t?k...
bu arada reff,o ?ey normal.hangi havayolundan bakarsan bak tek yön fiyat? daha pahal? görünür. bu yüzden gidip dönmeyecekler bile dönü?ü yakmay? göze al?p gidi? dönü? al?rlar ki ucuza gelsin.ayr?ca gidi? ve dönü?ü farkl? parkurlarda seçebilirsin. acentana bilet al?rken söyle yeter. baz? havayollar? parkur de?i?ikli?ine sonradan izin vermiyor(alitalia gibi).ben bu sene thy den ald?m,izin veriliyormu?.
Konu quinzeo tarafından (30-04-2011 Saat 04:33 AM ) değiştirilmiştir.
Eylul 2010 dan itibaren Los Angeles dayim ve LAX bolgesinde.
Muhtemelen Ekim gibi Turkiye ye donecegim.
Buraya gelecek olan arkadaslara yardimci olurum.
Saygilarimla.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Millet ben de pasific park'ta çal??cam, kgnuysl ile ileti?ime geçeriz zaten ama di?er l.a. cilere de söyleyeyim de eylülde ?öyle güzel bir road trip yapal?m valla, l.a'den ç?kal?m, las vegas, grand canyon, oradan san fransisco flan. neyse ayarlan?r bunlar, ama gördü?üm kadar?yla bir elin parmaklar?n? geçmiyor los angelesc? wat'c?lar?n say?s?.

jesuscane, o dedi?in yerler yak?n de?il mi zaten, haftasonlar?+off day'de gezilemez mi? bir hafta las vegas, bir hafta san fransisco falan. bizim plan?m?z, eylülde new york'a gidip, oralar? gezmek niagara falls, massachusetts'e mit-harvard. hatta önce florida, sonra new york bile dü?ünmü?tük. bir de araba almay? planl?yoruz, kiralamak m? daha iyi olur almak m? karar veremedik, önerisi olan? craigslist'te uygun bulunabiliyor bazen.

@reff. Valla ben de aynen sizin dü?ündü?ünüz gibi dü?ündüm, hatta bu yüzden dönü?ü new york'a ald?m =) Ama benim kafamda washington'a gitmek vard?. Oradan new york'a kadar otobüs turlar?yla gitmek gibi bir plan?m vard?. Asl?nda san fransisco, las vegas falan yak?n tabii ama ben tamamen road trip olarak planlad?m, yani bir 10-15 günlük seyahat boyunca california'n?n her yerini doya doya gezerek ç?karmak. Ama florida'dan ba?layarak new york'a gitmek fikri de fena de?il. E?er size de uyarsa Türkiye dönü?ünüzü ekimin sonlar?na new york'tan al?n, Ekim'in ba?lar?nda uçakla florida'ya geçelim, boston'a kadar arabayla bir road trip yapal?m.

ben 1 eylülde i?i b?rak?yorum, 25 eylül de türkiye'ye dönmem laz?m.

Hadi ya, o zaman ba?ka arkada?larla yap?caz plan?m?z?. Ama yine de görü?elim L.a. de =)

vizeyi de al?rsam Brea'ya gidiyorum ama forumda göremedim burayla ilgili bi yaz?,var m? bi fikri olan?

her?ey planlad???m gibi olursa 12 eylülde i?i b?rak?p 14 eylülde new york a geçiyorum program?na uyan varsa haberle?ebiliriz.

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks