Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 48 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 Los Angeles'a giden kaç ki?iyiz??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

[QUOTE=quinzeo;137905]eda.. ,2 günde LA nin ne kadar?n? bitirebileceksin,çok merak ediyorum
    ayr?ca 668 euro fiyat LA için süper.detaylar?n? bilemeyece?im ama. biz geçen sene 730 a alm??t?k...

Amac?m iki günde LA ? bitirmek de?il zaten,tüm yaz SDda olucam LAn?n kaçar? yokObsiyonlu bir bilet var, ö?renci bileti.Tarih de?i?ikli?i yapabiliyorum ceza ödemeden.o 730euro zaten.hangisini al?ca??ma karar veremedim henüz.

Biraz da kendi plan?mdan bahsedeyim.Ben eylül ba??nda b?rak?yorum i?i.B?rakmadan önce Calide gidilmedik yer b?rakmayaca??m? dü?ünüyorumordan direk Florida-Miami sonra Caribbean ya da Bahamas.ordan Chicago ve son olarak da NYC.25inde NYCdan dönü?üm.yakla??k bir ayl?k bir tatil program?m var yani

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

[QUOTE=eda..;138094]
    Alıntı quinzeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eda.. ,2 günde LA nin ne kadar?n? bitirebileceksin,çok merak ediyorum
    ayr?ca 668 euro fiyat LA için süper.detaylar?n? bilemeyece?im ama. biz geçen sene 730 a alm??t?k...

Amac?m iki günde LA ? bitirmek de?il zaten,tüm yaz SDda olucam LAn?n kaçar? yokObsiyonlu bir bilet var, ö?renci bileti.Tarih de?i?ikli?i yapabiliyorum ceza ödemeden.o 730euro zaten.hangisini al?ca??ma karar veremedim henüz.

Biraz da kendi plan?mdan bahsedeyim.Ben eylül ba??nda b?rak?yorum i?i.B?rakmadan önce Calide gidilmedik yer b?rakmayaca??m? dü?ünüyorumordan direk Florida-Miami sonra Caribbean ya da Bahamas.ordan Chicago ve son olarak da NYC.25inde NYCdan dönü?üm.yakla??k bir ayl?k bir tatil program?m var yani
    Valla ben 17 eylül'de b?rak?yorum i?i. Ekim'in 5'ine kadar falan tüm california'y? gezip, oradan washington'a geçmeyi dü?ünüyorum. Ondan sonra da 31 ekim'e kadar new york'a otobüs turlar?yla gitmek. ama forumdan okudu?um kadar?yla birçok arkada? florida'y? da tur programlar?na katm??lar. Acaba merak ediyorum, 5 ekim'de florida'dan yola ç?ksam, 26 ekim'e kadar geze geze new york'a gelebilir miyim, yani 21 gün yeter mi? Asl?nda seattle ve chicago'yu da çok görmek istiyorum ama güzergah olarak çok tersler. Neyse hele bir gidelim de program elbette netle?ir =)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı eda.. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tarih de?i?ikli?i benim yalan olmu?tu o yüzden iyi ayarla derim.aradaki fiyat fark?n? gidece?in rotalarda tek tön bilet almak için kullan?rs?n

e?er iyi para kazan?rsan,iyi de bir plan yaparsan cali yi bitirmek kolay i?.travel tavsiyesi istersen pm atabilirsin...ama di?er güzergah biraz zor gözüküyor,karayipler falan...i?i daha erken b?rakman gerekebilir belki

nyc ye bu y?l benim mutlaka gelmem laz?m,yoksa 2 sene amerikada olup nyc görmeyen birisi olarak guinness e girecem valla sonra stajlar falan gelemeyiz,yalan olmas?n ama nezaman gelirim bilemiyorum...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

yani ?imdi 14 eylülde new yorkta kimse yok mu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tarih de?i?ikli?i benim yalan olmu?tu o yüzden iyi ayarla derim.aradaki fiyat fark?n? gidece?in rotalarda tek tön bilet almak için kullan?rs?n

e?er iyi para kazan?rsan,iyi de bir plan yaparsan cali yi bitirmek kolay i?.travel tavsiyesi istersen pm atabilirsin...ama di?er güzergah biraz zor gözüküyor,karayipler falan...i?i daha erken b?rakman gerekebilir belki

nyc ye bu y?l benim mutlaka gelmem laz?m,yoksa 2 sene amerikada olup nyc görmeyen birisi olarak guinness e girecem valla sonra stajlar falan gelemeyiz,yalan olmas?n ama nezaman gelirim bilemiyorum...

uçak biletimi ald?m sonundaa.10 Haziranda LAday?m.Evet travel tavsiyesine hay?r diyemem.730lugu ald?m ya ben dönü?te 3gün de Romada kal?cam de?i?iklik olabilir muhtemelen,kafam rahat olsun en az?ndan.Eylül ba??nda b?rak?yorum i?i, 12gün Florida taraf? 3gün Chicago,10gün de NYC taraf? daha ne olsun e bence de git art?k, ben ilk gidi?imde her yeri bitiricem neredeyse:P

[QUOTE=jesuscane;138103]

Valla ben 17 eylül'de b?rak?yorum i?i. Ekim'in 5'ine kadar falan tüm california'y? gezip, oradan washington'a geçmeyi dü?ünüyorum. Ondan sonra da 31 ekim'e kadar new york'a otobüs turlar?yla gitmek. ama forumdan okudu?um kadar?yla birçok arkada? florida'y? da tur programlar?na katm??lar. Acaba merak ediyorum, 5 ekim'de florida'dan yola ç?ksam, 26 ekim'e kadar geze geze new york'a gelebilir miyim, yani 21 gün yeter mi? Asl?nda seattle ve chicago'yu da çok görmek istiyorum ama güzergah olarak çok tersler. Neyse hele bir gidelim de program elbette netle?ir =)
    Senin tarih s?k?nt?n yok galiba? benim eylül ortalar?nda okulum aç?l?yo iki hafta geç gidicem neredeyse,daha fazla gecikemem.ben ?ehir gezilerinde tura pek s?cak bakm?yorum.niagara falls falan olur da..tabi sen bilirsin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben los angeles universal da 1 hafta tak?lm??t?m ne güzel yerdi yav) ama o'nun d???nda pek be?nemedim bir kere kendini hiç güvende hissetmiyor insan paso zenci ...Hollywood zaten herkesin bilid?i gibi malum ne hevesle gidiyorsun ne ile kar??la??yorsun;köy gibi mübarek..Neyse yine de iyi watlar dilerim..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ayr?ca da metro a?? her ne kadar pis de olsa geni?tir ki bu yüzden 2 gün yeter gezmek için..(Tabi 'gezmek'anlay???n?za ba?l? bu uzayabilir de)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

uçak biletimi ald?m sonundaa.10 Haziranda LAday?m.Evet travel tavsiyesine hay?r diyemem.730lugu ald?m ya ben dönü?te 3gün de Romada kal?cam de?i?iklik olabilir muhtemelen,kafam rahat olsun en az?ndan.Eylül ba??nda b?rak?yorum i?i, 12gün Florida taraf? 3gün Chicago,10gün de NYC taraf? daha ne olsun e bence de git art?k, ben ilk gidi?imde her yeri bitiricem neredeyse:P

hay?rl? olsun biletin,en iyisini yapm??s?n.kafan rahat olur,onca gezinin aras?nda bileti dü?ünmzesin en az?ndan ...cali içi ve çevre eyaletlerde her türlü tavsiye verebilirim...do?uyu bilemem ama bu arada gerçekten merak ediyorum "her yeri" bitirebilecekmisin bakal?m? yapabilirsen helal olsun...hele bide romay? falan görecem diyosan...

bana gelince,ben bu sefer travel plan?n? gidince yapma taraftar?y?m,her ne kadar kafamda taslaklar olsada...benim için öncelik ba?tan a?a?? new england+nyc+kanada olacak bu sene...buralar? bitireyim de,al?n florida sizin olsun karde?im

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

13 Haziran'da LA'deyim. 22 Eylül'de de New York'dan dönü?üm, 950 dolara bugün ald?m bileti. Umar?m güzel bir yaz geçiririz.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bayad?r foruma giremiyordum, yaz?lanlardan haberim olmad?. BEnim tarih s?k?nt?m yoktu, daha do?rusu yokmu? san?yordum. Ben son s?n?f?m, mezun oluyorum bir aksilik olmazsa o yüzden dönü? konusunda s?k?nt? yoktu, yoktu diyorum ama asl?nda varm??. Sorun da vizeden kaynaklan?yormu?, 17 ekimde vizem doluyor ve 31 ekime ald???m uçak biletini iptal edip 15'ine çektim, 100 euro ceza ödedik thy'ye Buradan adana ozman'daki çal??anlara kucak dolusu sevgilerimi gnderiyorum bu yüzden =)

Ayr?ca seneye work and travel'a ilk defa gitcek olan varsa firmalar?n biz pahal?y?z çünkü daha kaliteliyiz szlerine itibar etmeyin, hepsi palavrac?. Çünkü her firma 200-300 ki?i ile ilgileniyor. Sen pahal? verdin seninle ayr? ilgilenicez meselesi de?il, ben 2500 tl verdim ve kimse bana vize biti? tarihimden önceye uçak bileti almam gerekti?ini söylemedi ya da ba?ka bir arkad?a?ma yanl?? adres verip evraklar?n? ba?ka bir ki?iye gönderen firma 1800 $. Onun için i?i seçme opsiyonunuz olan en ucuz yere gidin derim ben.

Ayr?ca buradaki Türk arkada?larla da irtibat halinde olaca??m?za inan?yorum, ben pasific park'ta çal??aca??m. 1 haziran'da yola ç?k?yorum, e?er elinde los angeles'?n toplu ta??ma araçlar? haritas? olan biri varsa link atarsa sevinirim, zira henüz havaliman?ndan kalaca??m yere nas?l geçece?imi ö?renebilmi? de?ilim =)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı jesuscane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayad?r foruma giremiyordum, yaz?lanlardan haberim olmad?. BEnim tarih s?k?nt?m yoktu, daha do?rusu yokmu? san?yordum. Ben son s?n?f?m, mezun oluyorum bir aksilik olmazsa o yüzden dönü? konusunda s?k?nt? yoktu, yoktu diyorum ama asl?nda varm??. Sorun da vizeden kaynaklan?yormu?, 17 ekimde vizem doluyor ve 31 ekime ald???m uçak biletini iptal edip 15'ine çektim, 100 euro ceza ödedik thy'ye Buradan adana ozman'daki çal??anlara kucak dolusu sevgilerimi gnderiyorum bu yüzden =)

Ayr?ca seneye work and travel'a ilk defa gitcek olan varsa firmalar?n biz pahal?y?z çünkü daha kaliteliyiz szlerine itibar etmeyin, hepsi palavrac?. Çünkü her firma 200-300 ki?i ile ilgileniyor. Sen pahal? verdin seninle ayr? ilgilenicez meselesi de?il, ben 2500 tl verdim ve kimse bana vize biti? tarihimden önceye uçak bileti almam gerekti?ini söylemedi ya da ba?ka bir arkad?a?ma yanl?? adres verip evraklar?n? ba?ka bir ki?iye gönderen firma 1800 $. Onun için i?i seçme opsiyonunuz olan en ucuz yere gidin derim ben.

Ayr?ca buradaki Türk arkada?larla da irtibat halinde olaca??m?za inan?yorum, ben pasific park'ta çal??aca??m. 1 haziran'da yola ç?k?yorum, e?er elinde los angeles'?n toplu ta??ma araçlar? haritas? olan biri varsa link atarsa sevinirim, zira henüz havaliman?ndan kalaca??m yere nas?l geçece?imi ö?renebilmi? de?ilim =)
    iyide jesus,vize biti?inden sonra zaten 1 ay kalma hakk?n var.bu 1 ay içinde ç?kt?n ç?kt?n;ç?kmad?n kaçaks?n. ?irket söylemedimi bunu? bence bo?ubo?una de?i?iklik yapm??s?n.

ula??m konusunda bana pmden ula??rsan yard?mc? olurum.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

[QUOTE=eda..;138094]
    eda.. ,2 günde LA nin ne kadar?n? bitirebileceksin,çok merak ediyorum

eger ki yaninda 5000 dolarla gitmezsen amerikaya bu soyledigin travel plani imkansiz ha para sorun degil diyorsan zaten dunyanin heryerinde gezersin diledigin gun

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Chicago ç?k?cak gibi duruyo plandan.3gün için o kadar masrafa de?icek bi yer de?il gibigibi di?er her?ey haz?r

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Chicago ç?k?cak gibi duruyo plandan.3gün için o kadar masrafa de?icek bi yer de?il gibigibi di?er her?ey haz?r
    ?imdiden mi? eh hay?rl? olsun bakal?m dar?s? ba??ma

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ne diyelim para var huzur var ben de burda bir sene calistim arkadas iste ucbes alisveris birkac elektronik alicam sonra ver elini mekiska ver elini kosta rika ver elini kuba nasilsa amerika bitti istedigim yerleri gezdim ha donerken 1 cent bile olmayacak cebimde ama olsun

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

iyide jesus,vize biti?inden sonra zaten 1 ay kalma hakk?n var.bu 1 ay içinde ç?kt?n ç?kt?n;ç?kmad?n kaçaks?n. ?irket söylemedimi bunu? bence bo?ubo?una de?i?iklik yapm??s?n.

ula??m konusunda bana pmden ula??rsan yard?mc? olurum.
    sorma dostum adamlar amerika'da yasal olarak bulunma tarihini geçti?i zaman neyle kar??la?aca??m? söylemediler, arkada?larla sohbet esnas?nda fark ettik durumu. bu yüzden 100 euro verdim tarih de?i?ikli?i için. bir de pi?kince "ne olmu? ki, niye bu kadar büyütüyorsun i?te geldin ve de?i?tiriyoruz tarihi" diyor, ben hayat?mda bu kadar aymazl?k görmedim. e?er fark etmemi? olsayd?m ne olurdu? tabii bunun cevab? yok. Ula??m konusunda ise los angeles havaalan?na(lax) indikten sonra 3 numaral? big blue bus'a binip victoria avenue'de incekmi?im, kalaca??m yer hostel california. Ben kafama tak?lan yerlerde senden yard?m isterim =) saolas?n

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı jesuscane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorma dostum adamlar amerika'da yasal olarak bulunma tarihini geçti?i zaman neyle kar??la?aca??m? söylemediler, arkada?larla sohbet esnas?nda fark ettik durumu. bu yüzden 100 euro verdim tarih de?i?ikli?i için. bir de pi?kince "ne olmu? ki, niye bu kadar büyütüyorsun i?te geldin ve de?i?tiriyoruz tarihi" diyor, ben hayat?mda bu kadar aymazl?k görmedim. e?er fark etmemi? olsayd?m ne olurdu? tabii bunun cevab? yok. Ula??m konusunda ise los angeles havaalan?na(lax) indikten sonra 3 numaral? big blue bus'a binip victoria avenue'de incekmi?im, kalaca??m yer hostel california. Ben kafama tak?lan yerlerde senden yard?m isterim =) saolas?n
    bazen öyle ?eyler duyuyorum ki harbiden akl?m alm?yor...seni oraya gönderen ?irketin çal??an? baz? ?eyleri bilmeli.ma?duriyetler neden bu kadar fazla?i?te bu yüzden....kald? ki sen yasal süreyi a?m?yosun.J1 vizesinde 1 ay travel dönemi oldu?unu herkes bilir...ha,e?er kal?rsan ne olur? söyleyim:fazladan 180 güne kadar kal??larda 3 y?l, 180 üzerinde ise 10 y?l ban yersin.(tekrardan vizeye ba?vururken) ve ülkeden ç?karken kimse sana bir?ey söylemez...sen yanl?? bir?ey yapmad???n sürece kolundan tutup deport da etmezler zaten...kaçak kalanlar?n çok say?da olmas?n?n nedeni bu...

evet,3 numaral? otobüs en mant?kl?s?.tabi havaalan?ndan ç?k?nca Sepulveda Blvd üzerinden bineceksin...6-7 millik yol zaten.taxi bile çok tutmaz...
    Yaln?z senin hostel Lincoln Blvd üzerinde gözüküyor,umar?m do?ru anlam???md?r...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

LA'e geldim dün, ayarlanan i? iptal. oteldeyim birkaç gün. yeni i? ayarlicakm?s sponsor hadi bakal?m.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)