hayırlı olsun biletin,en iyisini yapmışsın.kafan rahat olur,onca gezinin arasında bileti düşünmzesin en azından...cali içi ve çevre eyaletlerde her türlü tavsiye verebilirim...doğuyu bilemem ama
bu arada gerçekten merak ediyorum "her yeri" bitirebilecekmisin bakalım? yapabilirsen helal olsun...hele bide romayı falan görecem diyosan...
bana gelince,ben bu sefer travel planını gidince yapma taraftarıyım,her ne kadar kafamda taslaklar olsada...benim için öncelik baştan aşağı new england+nyc+kanada olacak bu sene...buraları bitireyim de,alın florida sizin olsun kardeşim![]()

.730lugu aldım ya ben dönüşte 3gün de Romada kalıcam değişiklik olabilir muhtemelen,kafam rahat olsun en azından.Eylül başında bırakıyorum işi, 12gün Florida tarafı 3gün Chicago,10gün de NYC tarafı daha ne olsun
...cali içi ve çevre eyaletlerde her türlü tavsiye verebilirim...doğuyu bilemem ama
 bu arada gerçekten merak ediyorum "her yeri" bitirebilecekmisin bakalım? yapabilirsen helal olsun...hele bide romayı falan görecem diyosan...

Alıntı

Bookmarks