DS doldurulurken ilk kim Muhammet yazdıysa bu durumda o hatalı duruma düşüyor.Konsolosluktaki görevli de DS'ye bakarak bilgileri girdiğinden Muhammet yazılmış. Eğer DS formunu şirketin doldurduysa bu işle onların uğraşması gerekiyor. Ha benim şahsi fikrim problem olmayacaktır. Sonuçta ismin arkasındaki kimliği onaylayacak bilgiler birbiriyle eşleşiyor. Pasaportunun kimlik hanesinde Muhammed, Vize ve DS hanesinde Muhammet yazıyor. Hiç bir sorunun çıkacağını sanmıyorum. Her hangi bir durumda görevliler tarafından ufak bir hata olduğunu uygun bir dille belirtirsin olur biter. Tabi bu benim şahsi fikrim.

Konsolosluktaki görevli de DS'ye bakarak bilgileri girdiğinden Muhammet yazılmış. Eğer DS formunu şirketin doldurduysa bu işle onların uğraşması gerekiyor. Ha benim şahsi fikrim problem olmayacaktır. Sonuçta ismin arkasındaki kimliği onaylayacak bilgiler birbiriyle eşleşiyor. Pasaportunun kimlik hanesinde Muhammed, Vize ve DS hanesinde Muhammet yazıyor. Hiç bir sorunun çıkacağını sanmıyorum. Her hangi bir durumda görevliler tarafından ufak bir hata olduğunu uygun bir dille belirtirsin olur biter. Tabi bu benim şahsi fikrim.
Alıntı
Bookmarks