on hazıran ordaydım.bizim biraz karısk oldu ısler fln sıkntılar vs.travel ın de kaldık sonra clarıon da kaldık.yer yoktu bız gıttıgmzde.bu snee self gıdoruz ıkı arkds.aynı otelde calısacgız iş konusnda sıkntı yok kalacak yer var cok ama tercıh olrk clarıon pıneapple bunlar ıyı olur outlete yakınlıgı cok ıyı bısıklet işyerı uzaklıgını ortadan kaldırır zaten otobusler cok ıyı yanı kırk dakıkada bır gecıor.alize içinde uzak dusyor ama taksıler uygun yanı bılrsın.karsılsmıs olmamız lazım aslında görmüşzdür belkı bırbırmızı.
Merhaba, ben de bu yaz Williamsburg deyim ve Pineapple da kalmayı düşünüyorum, Amy ile mailleşmiştik en son biletini alınca keesin tarihleri mail at oda ayarlarım geleceğin tarihe demişti mail attım ama dönmedi :/ Siz önerir misiniz nasıl bir yerdir kalınası mı ? Ve ben uçağı Norfolk airport a aldım gece 12 civarı orada oluyorum Pineapple da kalacak olursam nasıl ulaşırım ya da herhangi bir yere hava alanından ulaşım hangi vasıtayla oluyor bilgilendirirseniz sevinirimŞimdiden teşekkürler
Amy döner fırsatı olunca da Pineapple ya da Clarion Inn'de kalmanı öneririm.Tercihim Clarion'dur.Ama Clarion daha pahalı. Williamsburg'a gittiğinde ikisinden birine karar ver derim. Ayrıca yer falan ayırtmana gerek yok.Gittiğinde kesinlikle yer bulursun.
Norfolk'dan Williamsburg'e gitmek için otobüs var normalde ama çok zor onu bulmak. Ben taksiyle gitmeni öneririm. 50 dolar cıvarı tutar.Pazarlık yapman lazım tabiki.Bi kaç Türk taksicide var Norfolk havaalanında.Onlardan birine denk gelirsen daha ucuza gidersin.Norfolk'dan Williamsburg' 1 saat civarı sürer.Sen Williamsburg'e gidene tahminimce saat gece 3 civarı olur.Eğer pineapple'da kalacak olursan o saatten sonra kimseyi bulamazsın orada odaya girmek için.Clarion'da gece resepsiyonisti var.Onlar yardımcı olur.
Pineapple'la clarion'u kıyaslarsak, Clarion 3 yıldızlı otel kalitesinde.Pineapple hostel gibi.Bu iki otelde yan yana.O yüzden bulmakta sorun yaşamazsın.Pineapple da devamlı parti eğlence falan olur.Clarion daha sakindir.Ama istediğin zaman Pineapple'da kalmasan bile gidip orada eğlenceye katılabilirsin.Bi problem olmaz. Ben hep clarion'da kaldım ama devamlı Pineapple'daydım.artık tercih senin.Ben tecrübelerimi paylaştım.
""Let the game begin""
12 haziranda gideceğim yer kalmaz diye düşündüğüm için telaş ettim. Clarion da kalamam eğer pahalıysa çünkü biliyorsundur muhtemelen Golden Carrol'ı, orada çalışacağım haftada 30 saat veriyor ek iş bulamazsam ki bulamayacağım muhtemelen yaptığın yorumları neredeyse ezberledim artıkO yüzden kalacak yer için çok fazla para ödememem gerekiyor. Ek iş ayarlamanın bir yolu yok mudur gitmeden? Bir de Amy ile ilk konuştuğumuz zamanlarda 150 dolar demişti taksi için. Çok fazla gelmişti. 50 dolar iyiymiş
Ve otobüsün belli bir durağı yok mu ki? Yada çok sık geçmediği için mi bulması zor olur ?
1)ben williamsburg da crowne plaza da çalışacağım 11 haziran bilet tarihim new york oradan williamsburga nasıl geçerim
2)williamsburg da 2. iş imkanı nasıl
3)sosyal yaşam eğlence nasıl
4)sahile yakın mı
5)crowne plaza hakkında bilgisi olan var mı
6)ev kiraları?
7)nasıl bir şehir
deneyimlilerden rica ediyorum bilgisi varsa
1)New York'dan williamsburg'a nasıl geçeceğin ayrıntılı bir şekilde havalanından nasıl giderim konu başlığında ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.Ordan bakarsan daha ayrıntılı bilgi alırsın.
2)Williamsburg'de 2. iş yok denecek kadar az.Kesin 2. iş bulurum diye düşünme.Baya bi şans lazım ve kendi iş yerinden alacağın saatlerin düzenli olması lazım.
3)Aslında williamsburg sıkıcı ama ben seviyorum.Ortamın varsa eğlenceli bi yer.
4)Virginia Beach'e arabayla 45dk.Otobüsle uzun sürüyor baya.
5)Malesef crown hakkında bir bilgim yok.
6)Ev bulman zor.Ama kalacak oteller var.Bu sene haftalık 70-90 dolar arası olur gibi duruyor.Ve bu fiyat diğer yerlere de bakarsak makul duruyor.
7)Williamsburg küçük ama güzel bi yer bence.Bi yerden sonra sıkılıyorsun ama dediğim gibi arkadaşların varsa her gün yapacak bir şey bulunuyor.Busch Gardens falan çok güzel bir yer.Kesinlikle gidersiniz zaten.Premium Outlet var ayrıca.Orası müthiş bi avantaj.Alışverişte hiç bir problem yaşamazssınız.
Konu Amadeus35 tarafından (15-05-2011 Saat 05:58 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: imla hatası
""Let the game begin""
SELAM arkadaslar bende sıteye henuz uye oldum suanda williamsburgdayım ben de marriott da baslıyorum calışmaya beraber kaldıgım ukraınalı kız var oda IHOP ta baslayacak burda hostelde kalıyoruz haftalık 68$ guzel bır yer sorun yok ama eve cıkmayı dusunuyoruz eger anlaşabılebegımız bırılerını bulabılırsek ve 2. işimize baglı tabıykı hadı gelın yaa turk yok fazla sımdılık cok sıkıcı bulgar ogrencıler çekılmıyor bı sorunuz olursa burayla ılgılı havalımanından gelış konaklama vs her turlu yardımcı olurum cigdempercin89 maıl atabılırsınız
vizeyi alırsam 13 haziranda görüşmek dileğiyle cqdem. İş arkadaşı olacağız bir terslik çıkmazsa desene![]()
ewtttt!!!!!!!!!!!!!! hadı nerdesınız yaaaa ben cok erken geldım galıbahepımıze bol kazançlı ve eglencelı bır yaz dılıyorum... gelın tanışalım kaynaşalım bı turku ancak bır turk anlar benım oda arkadasım ukraınalı onlada anlaşıyoruz ama oda bızden sayılır mentalıtesı aynı
![]()
bide gordugum kadarıyla 3 tane marrıott var burda ben williamsburg marrıott dayım adresi 50 kingsmill rd burch gardena yakın olan
yok benim o değil daha yukarıda galiba spring hill suites benimki.
o zman pineaple housınge yakın senınkı bızımkı uzak yaa((( ama obama bızım calışacagımız yerde kalmış
![]()
cigdem oralarda hava kaç derece civarında şu an ?
çiğdem pineapple nasıl memnun musun? biz de orada kalacağız da![]()
MERHABLAR...
Ben 20 haziranda williamsburg ta olacağım..Ihop 2027 restaurant ta hostess olarak çalışcam.. Daha önce orada çalışan arkadaşlar işyeri, işveren ve williamsburg hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.. Ayrıca 13 haziran işe başlama tarihimde bu yıl geç başlayacak olan sınavlarım yüzünden 1 hafta rotarlı gideceğim.. danışman şirketim işverene haber verdiğini söyledi ama umarım bir sorun çıkmaz.. birde 20 haziranda akşam 5 te uçağım ogün işe başlama imkanım olmayacak sanırım 21 inde işverenle görüşebilirim heralde buda sorun olmaz umuyorum.. işvereni bundan da haberdar etmem mi gerekiyor..???
Ben orada çalışacağım.2. gidiyorum bu sene.İşe başlama tarihin biraz geçmiş.İş vereni haberdar edersen iyi olur.21inde iş verenle görüşürsün.Ondan sonra 3-4 gün training var.1 hafta sonra ciddi çalışmaya başlarsın.İş yeri bence iyi.En azından eğlenceli bi yer.Ama sanırım baya bi hostes var bu sene.O yüzden pek fazla saat alamayabilirsin.Williamsburg hakkında baya bi yazı var.Onları okursan daha iyi olur.Başka soruların olursa yardımcı olabilirim.
""Let the game begin""
Ben 2012 de Williamsburga gitmeye güşünüyorum Kingsmill'a
bu otele gidenler bilgi verirse süper olur![]()
Aynen.4 kişi olunca ucuza geliyor.Adam bulmak lazım.Travel Inn gerçekten çok kötü.İyi kalmışsınız siz orda.Bu sene tecrübe farkını kullanmamız lazım artık.
""Let the game begin""
çok teşekkür ederim.. belli bir kontenjanda olmuyor mu hostes yada diğer işler?? birde new york a ineceğim ordan otobüsle gidiliyormuş sanırım williamsburg a.. 40-50 dolar gibi bişey dediler otobüs fiyatı için ama pek emin değilim.. birde gittiğimizde karşılayan oluyormu nasıl bir prosedür izleniyor ilk defa gitceğim için hiç bir fikrim yok.. gerçi erkek kardeşimle birlikte gidiyoruz daha doğrusu o benden 1 hafta önce gidecek.. kalacak yer konusunda istanbuldaki şirketimiz bir motel ayarlamış ama sizce ev kiralamak ne kadar doğru olur??
Tabi kontenjan var ama biraz fazla fazla.Anlamıyorum neden o kadar çok adam alıyorlar.Gittiğinde karşılayan olmaz.Otobüsten inince gideceğin otele otobüs ya da taksiyle gidebilirsin.Taksiyle çok yazmaz.Otobüste de orada sorabilirsin birilerine.Onlar söylerler.Gittiğinde çekinme soru sormak için.Mutlaka biri bişey söylüyor.Ev kiralamak o kadar kolay değil.Siz bi gidin otelinize yerleşin işe başlayın ondan sonra düşünürsünüz ev kiralamayı falan.
""Let the game begin""
teşekkür ederim .. hemen kiralıcaz demedim zaten) merak ettim o yüzden sordum çok teşekkürler..
Hava nasıl olur? sanırım biraz yağmurluymuş ama ben ne kıyafet götüreceğim konusunda şaştım kaldım.
Hava bu mevsimde çooook sıcak oluyor.Ama eylülde biraz yağmurlu oluyor ve serinlemeye başlıyor.İnce bir ceket ve yağmurluk yeterlidir.
""Let the game begin""
Sanırım bende pineapple'a gelicem. UNO'da çalışacak olan yok mu ya![]()
Türkiye'de yapılmış en güzel çalışmalardan biri.
http://youtu.be/Bn-tgspTjm4
hava inanılmaz sıcak ve nemli ona gore kıayfet getırın .. pineappleında meşur partıleri başladıbende çıkıyorum pineappledan 2 hafta mariott bedava konaklama verdi
Amy die biri var pineapple'ın sorumlusu saolsun cok anlayışlı kalıcak yer 2 hafta sonra ev yada hotel bulamassam gerı gelıcem buraya..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks