Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sorularım var :)

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı SararEsen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, bir kaç sorum olacak

Birincisi, tek başıma gidiyorum, bayanım ve bu ilk tecrübem. Bu nedenle biraz korkuyorum açıkçası, travel kısmını da tek başıma yapıcam. Uyarılarınız ve al diyeceğiniz önlemler neler?

İkincisi, işveren uyuşturucu testi yaptığını söyledi. Herhalde Amerika'da kullanan çok ki insanlar artık bıkmış, zorunlu kılmışlar testi. Aslında iyi de olmuş, en azından doğru düzgün iş arkadaşlarının olduğu bir yere gittiğim kesinleşiyor. Bu uyuşturucu testi nasıl bir şey? Daha önce olanınız var mı? Kan testi yapmıyorlar değil mi, çooooook korkarım yaaaa, yanımda biri olmadan hayatta yaptıramam, valla bayılırım benimle uğraşırlar

Üçüncüsü, pedicap işi düşünüyorum. Ama çok fazla rekabet olur, altından kalkamazsın, çok yoğun talep olduğundan sana uğrama şansı düşük diyorlar. Gerçekten böyle mi, düşünceleriniz neler?

Çok teşekkür ettim şimdiden )
    moralını bozmak gıbı olmasın ama tek basına gıttıgın ıcın bazı seylere hazırlıklı olmalısın neyın olacagını bılemeyız.ben cogu kez gece 23 te ısı bırakıyordum bısıkletle eve gıdıyordum 6km yolun bazı kısımları ormanlıktı ve ev yoktu yanı sen bayansın dıye ayrıcalıklı davrancaklar dıye bısey yok kımse kımseyı dusunmez orda Turkıye gıbı degıl dusunmez oyle her seyı hem gece eve gıderken kotu nıyetlı ınsanlar olabılır yolunda nbılıyım yalnız gıtmek mantıklı degıl bence.hem travel kısmında da yalnız olman yalnız gezmen kotu olabılır kendını korumak acçısından bakma sen örnegın nYork cıty de cok tehlıkelı bır sehır cok buyuk bır sehır.metroya yalnız bıneceksın hıc polıs yok metroda ıstedıklerını yaparlar metroda kavga eden ıkı kısı gordum agzı burnu kan ıcınde kalmıstı polıs falan yoktu ortalıkta. ben yalnız gıttım ama desteklemıyorum..bu sadece nedenlerden bırı yalnız gıtmemen ıcın daha cok ndn sayarım da aklımda yok suan
    Konu sucre tarafından (11-04-2011 Saat 05:20 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)