Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 1-2 saatle vergiler dahil 411 euro luk bileti kaç?rd?k :D

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 1-2 saatle vergiler dahil 411 euro luk bileti kaç?rd?k :D

perfectly-nothing le yapt???m?z 411 euro luk bilet rezervasyonundan sonra kendi aram?zda tabiki ''olum süper fiyata bulduk lan-olum harika ya-abi dü?e?e getirdik-çok iyi oldu çokta güzel iyi oldu'' gibi konu?malar geçti ama gel gör ki araci site mi taklaya getirdi yoksa uçu? yapan firma m? bilet fiyatlar?n? tavan yapt? çözemeden 411 euro luk biletten olduk.?imdi, yine de uygun denilebilecek fiyata birer bilet sahibi olduk. mutlu gibiyiz....

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

hang? s?te bu (:

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

öncelikle alitalia n?n kendi sitesinden bak?yorduk 417 euro diyodu vergiler dahil
    daha sonra ekobiletten aratt?k 6 euro daha ucuza bulduk.alitalia da promo yaz?yodu zaten ama ekobilette de ayn? uçu?u görünce rezervasyonu yapt?k normalde 3 gün süresi var ya o rezervasyonun bunda öyle bi?ey olmad? rezervasyonumuzda 411 yaz?yo hala ama ödeme k?sm?na gelince 571 euro ç?kar?yo kar??m?za bizde do?al olarak tekrar alitalian?n sitesine bakt?k ki bakmaz olayd?k orda da 571 euro olmu?.anlad???m kadar?yla gördün kaç?rma al kampanyas? yapt? alitalia bi kaç saatli?ine

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

yaw bu rezerve yapmamalar? s?rketler?n bas?m?za ?s ac?yor bende bu laydan cok s?kayetc?y?m burdan al?tal?a ve d?ger tum s?rketlere duyrulur rezervasyon yap?lab?len ucuz b?r b?let ?st?yoruz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yapsalar kesinlikle çok daha iyi olur en az?ndan direk muhattap olarak hava yolu firmas?n? alm?? oluruz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw bu rezerve yapmamalar? s?rketler?n bas?m?za ?s ac?yor bende bu laydan cok s?kayetc?y?m burdan al?tal?a ve d?ger tum s?rketlere duyrulur rezervasyon yap?lab?len ucuz b?r b?let ?st?yoruz
    Abi rezervasyonu yapt?rd?k, Mert o gün bileti almaya gitti ki fiyat de?i?mi?. Ben de ertesi gün alacakt?m bileti. ?öyle 1-2 saat daha erken davranayd?k 411 euroya NY biletlerini kapm??t?k.

Gerçi ?öyle bir durum da var: Ekobilet Alitalia ad?na rezervasyon yap?yor fakat bugün Alitalia'dan k?r?k Türkçe konu?an ?talyan bir bayan ile görü?tüm durumu ve böyle bir?eyin (Alitalia ad?na rezervasyon) olmamas? gerekti?ini söyledi. Durumu özetleyen ve ma?duriyeti belirten bir mail gönderdim yetkili ki?iye. Ama cevap gelir mi, benim kendi görü?üm t?nlamazlar bile.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı perfectly-nothing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi rezervasyonu yapt?rd?k, Mert o gün bileti almaya gitti ki fiyat de?i?mi?. Ben de ertesi gün alacakt?m bileti. ?öyle 1-2 saat daha erken davranayd?k 411 euroya NY biletlerini kapm??t?k.

Gerçi ?öyle bir durum da var: Ekobilet Alitalia ad?na rezervasyon yap?yor fakat bugün Alitalia'dan k?r?k Türkçe konu?an ?talyan bir bayan ile görü?tüm durumu ve böyle bir?eyin (Alitalia ad?na rezervasyon) olmamas? gerekti?ini söyledi. Durumu özetleyen ve ma?duriyeti belirten bir mail gönderdim yetkili ki?iye. Ama cevap gelir mi, benim kendi görü?üm t?nlamazlar bile.
    Alitalia ile hayatta uçulmaz fakat fiyat 411€ ise durum de?i?ir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alitalia ile hayatta uçulmaz fakat fiyat 411� ise durum de?i?ir.
    sebep

......

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

alitalia'dan cok fazla sikayet var ama ucuz olmasi cekiyor kendine

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Lufthansa'dan ald?m usta ben arac? site kullanmadan. Gönlüm daha rahat aç?kças?. Ama 411 euro fiyat da mis gibi tabi

BannedUser
    Guest

Bilet dedi?im aç?k tarihli olsun ucuz olsun isterse 24 saatte gitsin, isterse 3 aktarma olsun isterse monitor olmas?n hiç sorun de?il bana. Oyle 200*300 euro veripte yemegi guzel mon?tor var diye bilet almam dogrusu.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Valizim kaybolcaksa transit vizeyle ugrascaksam bunlari bile bile ucuz bilet almam

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

1 haftadan beri goruyordum ben ekobilette ist-jfk 411 euro idi alitalia ile...Ama cok olumsuz yorum oldugu icin almadim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bizde amerikaya s?k s?k giden bir kaç ki?iyle görü?tük bir çok uçu?unda alitalia ile gitti?ini söyledi hiç fena olmad???n? söyledi ki bizde ?öyle dü?ündük.ne kadar kötü olabilir ki? lcd m olm?cak sorun de?il koltuklar m? rahat de?il s?k?nt? olmaz yemek mi kötü 12 saat aç kal?r?z ama arada 300 euro gibi bi fark olunca insan dü?ünmüyor de?il.450 dolar gibi bi para yap?yor harçl?k olaraka götürsen daha mant?kl? de?ilmi
    bavul kaybolma muhabbetine gelince ne biliym abi her havayolunda olabilir gibime geliyo o yüzden ona göre ?eyler koymak laz?m bavula.bavuluna lptop koyma evraklar?n? koyma sadece e?yalar?n olsun yani kaybolsada ücüzlmeyece?in ?eyler biz böyle dü?üünmü?tük ama kaçt? gitti zaten bilet

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

e?er o fiyata bilet bulduysan?z ko?a ko?a al?n derim ben...alitalia n?n hizmet kalitesinin kötü oldu?u a?ikar ama burada amac?m?z tasarruf etmek de?ilmi? ben geçen sene onlarla uçmu?tum aktarmalarda veya valizlerde bir problem ç?kmad?...ancak kabin memurlar? biraz andaval olabiliyor bize zorla ye?il I-94 vermi?ti adam.allahtan kurtard?k durumu sonra,beyaz? ald?k

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)